Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:06 | juli 15, 2015

Ösregn

Hej vacker. Hoppas att din dag varit och är bra.
Vi åt en väldigt sen lunch ute på altanen. Med tanke på att vi åt frukost när många andra åt lunch så blev det sent. Solen sken, och det var så där härligt somrigt, men plötsligt öppnade sig himlen. Som tur var kunde vi stänga in oss i pergolan, i alla fall vi vuxna, barnen ville bada i regnet 🙂 De sprang ut och blev genomblöta på bara några sekunder.
  
    
 Småmysigt om du frågar mig.
Som barn älskade jag att ligga och lyssna på regnet som slog mot taket och fönsterrutorna. Eller när man sov i tält. Då var det verkligen mysigt. Regnet som tyngde ner tältduken och man låg där och lyssnade i mörkret. Kanske är det bara minnet som är mysigt. Kan tänka mig att jag just då bara ville ligga i min torra säng och inte på en kall sunkig  luftmadrass i ett kvavt tält. Men jag gillar att man bara minns de ljusa stunderna 🙂
Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Ösregn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med sommar. Det är mysigt med både sol och regn.

  Svara
 • Vi har myst i regn ikväll!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en fin och trevlig blogg!
  Vart har ni köpt den fina pergolan? Tycker er altan är superfin! Hade gärna haft en sådan pergola på vår altan oxå. Har sol från morgon till kväll…och parasoll får man flytta hela tiden.
  Ha en underbar sommar!
  Hälsningar Emma

  Svara
 • Tack. Den kommer från Brafab. Så fin och stabil. Kram

  Svara
 • Jag undrar också vart du köpt den fina pergulan?

  Svara
 • Den kommer från Brafab.

  Svara