Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:12 | juli 16, 2015

Gó Lunch

God kväll vacker. Jag har precis gått och lagt mig nu efter att ha suttit med Liv och slagit in alla Vidas presenter. Liv har lärt sig slå in paket jättefint så vi var ett bra team. Allt gick dubbelt så snabbt 🙂 Vi har blåst ballonger och vispat grädden inför morgondagen också. 
  
Imorgon ska vi väcka Vida med sång, paket, tomtebloss och pannkakstårta. Mmm, nu började jag tänka på mat. 
Idag när himlen öppnade sig och vi satt ute på altanen så åt vi en fantastiskt god lunch. Jag köpte majskyckling (klubbor) som Urban grillade och till den gjorde jag massor av gott. 
  
Grillat är alltid godast. Det är så lätt att göra en lunch eller middag med guldkant när man grillar. Det räcker med en god sallad och olika goda såser till köttet, kycklingen eller det vegetariska alternativet. Bearnaise är dock alltid ett måste 🙂
  Rydbergs är en riktig höjdare. Jag som vanligtvis bara gillar pulver-bea har hittat en ny favorit i Rydbergs kalla Bearnaise. Finns även med chilli i. Magisk. Rydbergs Tatziki och Mangoraja är också så goda. 
Till den grillade majskycklingen gjorde jag en sallad med ruccola, babyspenat, tomat samt gurka men för att få den så där extra god och somrig skar jag små tärningar av nektarin, honungsmelon och mango som jag blandade i. Sedan toppade jag salladen med mozzarella och rostade pinjenötter. Ringlade olivolja och strödde flingsalt över.
  
Perfekt till grillat och bearnaisesåsen. 
Jag älskar pimientos de padrón. De stekte jag i olja tills de blev mjuka och strödde havssalt över dem. Mmmm!
 
Har du provat dessa?
 Godaste lunchen på länge.  
Första portionen 🙂
Stor Kram ❤️
                    
                     I samarbete med Rydbergs
  


7 kommentarer7 kommentarer om “Gó Lunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad gott det ser ut! Grattis fina Vida! Kram ❤️

  Svara
 • Hej!
  Håller med dig gällande såserna.
  Förr tyckte jag inte alls om kall bearnaisesås, det var bland det vidrigaste jag hade ätit, precis som du så tyckte jag bara om pulversåserna.
  I dag kan jag bara äta dom kalla efter att ha fått smak på det, dom varma är inte alls goda längre.
  Rydbergs är himla god men även ICA märket är suveränt god, min favorit.
  Ha en fortsatt bra dag och tack för en superbra blogg.
  Kram <3

  Svara
 • Vilka goda maträtter och såser!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Grattis till VIDA!!!
  Måste fråga en sak om MAJA top – har den dragkedja i ryggen?
  Kramis!!

  Svara
 • Nej, det har den inte. Kram

  Svara
 • Älskar pimentos, får mig att längta till Spanien. Vi brukar grilla dem, blir godast då.

  Svara
 • Grilla dem! Det ska jag prova idag. Tack för tips 🙂

  Svara