Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:48 | juli 18, 2015

Busstur

Hej igen. Igår kom mamma hit och firade Vida. Men innan hon kom så tog vi en tur i vår snygga Femme Collection-buss.
Barnen älskar att ta en tur i den. Vi körde runt en stund innan vi köpte mat som vi åt i bussen.
   
    
    
 Hamburgare och sushi blev det och misosoppa för Vida, som hon älskar. Varför sitta vid ett bord när man kan dricka misosoppa med sugrör liggandes på golvet 🙂
   
 
Älskade mamma-Mimmi ❤️ Vida fick en mjukis-Olof och en Frost-kudde med en hemlig dagbok och annat i. 
När det blev kväll satte sig jag och Peter oss i kvällssolen på vår altan och drack ett glas bubbel.
  
Härligt!
Nu är det grått och regnigt men framåt eftermiddagen ska solen titta fram och kvällen ska bli riktigt fin, solig och varm. Då får solen torka alla utekuddar, handdukar och kläder som vi glömde ta in inatt. Allt är dyngblött. 
Ikväll kommer äntligen William hem från Gothia Cup. Som jag saknar honom. 
Ikväll firar vi att han kommer hem och grillar och myser i solen.
Vad ska du göra idag?
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Busstur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt det såg ut att sitta ute i kvällssolen.
  Själv sitter jag hemma o tårarna rinner. Livet är tufft och nu har jag precis vinkat av dottern som ska vara hjälpreda på ett läger på Värmdö till nästa söndag och mannen är iväg 75 % av min semester, så det känns ensamt och övergivet. Men jag hoppas att du delar med dig av solen till min ”tjeja”.

  Svara
 • Ett riktigt busfrö lilla Vida 😉
  Här har vi varit på Skånes djurpark idag 😀

  Svara
 • Vill bara säga att du och din blogg gör min dag, varje dag. Du sprider en sådan positv syn på livet trots alla motgångar och det ger även mig perspektiv på saker och ting.
  Själv jobbar jag denna helgen och semestern är slut. Men jag tänker njuta av ögonblicken som jag minns och ta vara på stunderna, och detta har du och din syn på livet lärt mig. Stor Kram// Lena

  Svara
 • Millie fick en likadan Olof i påskpresent, han har varit en ständig följeslagare tillsammans med Elsa och Anna på alla våra olika äventyr och resor. 🙂 Vi har haft en mysig dag vid Ingarö Kanal och fiskat och fiskelyckan var god. Det finns ingenting mer rogivande än att ligga och titta på ett flöte som guppar…Vi ska fortsätta i samma anda med ett par dagar på vårt sommartorp i Mälaren från och med imorgon. Vi lämnar snickarna till att fortsätta med huset och kopplar bort allt som har med husbygge att göra och bara är. Välbehövligt och underbart! Hoppas ni får en solig och skön kväll, här på Värmdö skiner kvälls solen i alla fall.
  Kram

  Svara
 • Vilken fin buss! Vad använder ni den till i ert företag?
  Tack för en trevlig blogg!!
  Mvh Camilla

  Svara