Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:29 | juli 19, 2015

Kramkalas

God söndag vacker. Hoppas att din helg är fin.
Igår kom min älskade William hem. Han har haft det så kul på Gothia Cup. De vann inte men tog sig riktigt långt och han gjorde även Gothia Cups snabbaste mål.
  
Liv satt som ett plåster på William hela kvällen 🙂 
  
Jag hade på mig min fina virkade kofta som jag fått i present av Liv. På kvällen sken solen och alla kuddar torkade. Våra vänner, som bor i de två husen mittemot oss, kom över och vi satt länge och pratade.
Vad gjorde du igår?
Imorgon ska jag till Arken i Kungsängen, mina föräldrars kyrka, och prata om mitt engagemang  med flickorna i Indien och mitt entreprenörskap. Du är varmt välkommen dit. Kl 10 kör vi igång.
  
Hoppas vi ses. 
Stor Kram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Kramkalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken snygg kofta!!! Och vad härligt med syskonmys…! Jag har en dotter på 4,5 år som önskar sig syskon som vi tyvärr inte verkar kunna få till…:( det är som en slags sorgeprocess att acceptera det. Jag är dock väldigt väldigt tacksam över den underbara unge jag har, min lilla gris:)
    Idag firar vi svärföräldrarnas 40-åriga bröllopsdag på Vätö, jag med lindat finger eftersom jag nästan skar av mig fingertoppen när jag snittade rosorna.
    Kram

    Svara
  • Vilken fin kofta : )
    Får man fråga vart den kommer ifrån?
    Ha en fin söndag!
    Kram

    Svara
  • Tack. Så klart du får 🙂 Den kommer från Kapp Ahl, Vintage Stories. Kram

    Svara
  • Vad fint det är med syskonmys, det är så man smälter!
    Jättefin kofta, speciellt på fina långa kvinnor som du. 😉

    Svara
  • Så fin kofta. Vet du vad det är för märke på den?
    Kram
    Louise

    Svara
  • Den är från Kapp Ahls kollektion Vintage stories. Kram

    Svara
  • Snygg kofta.
    Stiljustnu.blogg.se

    Svara
  • Jag gillar temat ni har på dagen. Känns inte så politiskt korrekt och sånt får tummen upp från mig. 😉 Jag hade kommit dit om jag haft möjlighet. Lycka till med ditt föredrag!

    Svara
  • Åh nej, jag jobbar i morgon, så jag missar dig när du ska prata på Arken! Det hade varit intressant att se och höra dig tala om projektet i Indien. Jag ber om Guds välsignelse över dig! Jag uppskattar Lindas och Gunnars predikningar mycket, samt många av deras gästtalare. Har lyssnat litet på Arkens sändningar i em och i kväll, men nu blir det snart sängen för mig eftersom en lång arbetsdag väntar i morgon.
    Kram! <3

    Svara