Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:44 | juli 20, 2015

FME AW15

God kväll vacker. Alla Williams paket är inslagna och förberedelserna till hans pannkakstårta är klara. Flickorna ligger och tittar på film i sängen så jag och Peter passar på också titta på film. Nya Beck blir det. 
Minns du att Kina Björck och Jessica Wahlgren besökte mig i vår Pop Up-Store med Femme Collection när vi var i Stockholm?
Nu har är i alla fall filmklippet vi gjorde uppe på deras sajt Styleguide.nu. Det är en riktigt fin och inspirerande sajt som de här startat. 
  
HÄR! hittar du filmen och intervjun med mig där jag berättar mer om FME och mina favoriter. Du får även se några höstnyheter samt Jessica och Kinas favoriter.
Snart är det dags för oss att släppa AW15, höst- och vinterkollektionen. Åh det är så mycket fina plagg. 
   
   
Här på vårt härliga kontor hänger delar av kollektionen. Längtar att få visa dig och se vad du tycker.
All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “FME AW15”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul, längtar till höstmodet kommer!! 😉 min favorit va nog Jessicas gråa kofta, såå mysig 🙂 kram

  Svara
 • Hittade en mysig liten butik i Strängnäs idag som hade några plagg ur din kollektion på rea. Passade på att köpa Vida tee i alla färgerna! Älskar den!

  Svara
 • Såg filmklippet o då väcktes mitt hopp om något i min färg – marinblått – till hösten! Och koftan var ju superfin!

  Svara
 • Åh vad fint det ser ut! Jag längtar tills kollektionen kommer i butik. Jag passade på att köpa några plagg från sommarkollektionen på rean och bara älskar min Elina top och Elle knit.

  Svara
 • Stort grattis idag till William!!! Hoppas han får en fin dag!

  Svara
 • Samma här!! Jag köpte också kläder från sommarkollektionen. Klänningen (Maja dress) gjorde succé på min 40-års fest, och vilken kvalitet sen. Jag älskar den! Har stora förväntningar och längtar på kommande kollektion. Längtar ❤️ kramkram – Å

  Svara
 • Hej Hannah! Jag skulle så gärna vilja ha en Amanda scarf i mönster Oyster print men den är slut i webbutiken. Finns det verkligen ingen kvar, hade så gärna velat ha en sån.

  Svara
 • Spännande och det lilla ”smakprovet” ser riktigt lovande ut, ser fram emot att få se hela kollektionen! 🙂
  Kram

  Svara