Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:08 | juli 23, 2015

Ljudbok i kvällssolen 

God kväll vacker. Förlåt för att jag inte hört av mig idag men jag har legat i sängen med migrän hela dagen. Vidrig migrän. Nu är jag äntligen frisk men är helt slut i kroppen. 
Sitter i gungstolen ute på altanen i kvällssolen och lyssnar på ljudbok. Skönt och avkopplande för en sliten jag 🙂
   
 
Igår hade jag några möten som Vida fick hänga med på. Sen var vi i Täby Centrum en sväng också och åt macka och drack juice på Joe & The juice.
  
Min gröna, The Bodyguard, var himmelsk. Broccoli, grönkål, äpple, spenat och gurka innehöll den. Vida drack en Ironman med jordgubb, kiwi och äpple i.
   
 Vida är en riktig latkorv och vill bli buren hela tiden så jag fick ta med hennes JOOLZ för att skona min rygg.
Där sitter hon bra 🙂
Stor Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Ljudbok i kvällssolen ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att du mår bättre nu, det är vidrigt med migrän. Ta väl hand om dig fina Hannah! Kram❤️

  Svara
 • Hemskt med migrän……. Skönt att du mår bättre! <3

  Svara
 • Hejsan 🙂
  Hur går det med vagnarna, säljer ni ff dom? Mvh petra

  Svara
 • Skönt att du är piggare igen!
  En riktigt liten sötkorv den lilla latkorven 😉 ❤️
  Väntar med spänning och ser verkligen fram emot höstens kollektion av Femme, älskar kläderna!!
  En fin helg önskas er alla!
  Kram Annika

  Svara
 • Hej, har också migrän ibland, vidrigt. Med synbortfall och kräkningar. Men tänkte tipsa dig om att köpa en receptfri brustablett från apoteket, den funkar en miljard gånger bättre än de superstarka tabletterna jag får utskriver a läkare. Nämligen Bamyl koffein. Ta 2 st och lös upp i ett stort glas vatten, vila en timme efter det. Magiskt bra!! Det finns Bamyl utan koffein också men de är värdelösa. Hejhej!

  Svara
 • Migrän kan verkligen förstöra en dag (eller fler om man har otur).
  Jag tar Immigran men ska testa Bamyl koffein som Annika tipsar om ovan.

  Svara
 • Aj, aj, aj! Stackare!! Skönt att du mår bättre, hoppas det dröjer lääänge tills det slår till igen!

  Svara
 • Usch med migrän inte roligt alls!
  Din familj är så fin! Blir varm i hjärtat när jag ser er.
  Vi väntar vår första lilla nu 🙂 så nu undrar jag om du inte kan skriva lite tips ? Kanske saker man behöver och inte och amning och sånt. Skulle vara tacksam! Och tror flera andra också skulle vilja läsa om det.
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Migrän = blä. Jag har i stort sett varje månad, dundrande kemisk migrän. Tack gode Gud för alla dagar man inte har migrän 🙂
  Jag har försökt kontakta din syster, men får inget svar. Jag skriver till dig också, eftersom välgörenhet och familjen ligger dig varmt om hjärtat.
  Jag söker efter hjälp för att slå ett slag för familjen och de ensamma mammorna? Och deras barn…
  Mitt namn är Annica Törneryd, jag är uppvuxen i Göteborg, fyllde just 40 (det gick hur bra som helst), är ensamstående 3-barnsmamma sedan 6 år. Mina tre barn är nu 7, 7 och 8, de föddes inom loppet av ett år. Först Noé, sen tvillingarna Max och Mia när Noé just fyllt 1. Jag har alltså varit ensam med dem sedan de var två 1-åringar och en 2-åring. Intensivt, även om allt är relativt!
  Jag bor i Luxemburg sedan 15 år tillbaka och har således upplevt ”ensam” på väldigt många olika sätt. Min familj bor i Sverige och kan inte hälsa på vidare ofta sedan Ryanair slutat flyga hit. Jag har ingen kontakt med barnens pappa (men de träffar honom varannan helg nu). När jag tänker tillbaka på hur det var när jag först blev officiellt ensamstående känner jag bara ”herregud… ”, det var tuffa tider! För att försörja oss arbetade jag heltid och gav mitt allt på alla plan, tävlingsmänniska som man är. Det slutade med en stor fet KRASCH. Utbränd med panikångestattacker, det var helt fruktansvärt. Jag var rädd att jag inte skulle klara av att vara mamma längre, men jag vägrade att ge upp. Jag bestämde mig för att starta om, på ett bättre sätt, ett sätt som fungerar och gör mig lycklig och stark! Jag skrev en bok om det; dels för att jag älskar att skriva, och dels för att jag vill försöka ”rädda” andra familjer, med allt vad det innebär (främst att uppskatta värdet av en hel familj, där barn får växa upp med båda sina föräldrar).
  Jag skriver till dig för att be om hjälp med att sprida information om att min bok släpps! Titeln på min bok är ”Den sista ensamma mamman” med undertiteln ”en gripande och sann berättelse om hur tufft det är att vara ensamstående mamma – och teorier om hur vi kan bevara kärnfamiljen”.
  Att skriva en bok har varit en dröm sen jag var pytteliten och nu har det blivit verklighet, fantastiskt roligt. Jag hade aldrig kunnat gissa att boken skulle handla om familjer som går sönder – speciellt inte min egen!!!, men så är det i livet, man vet inte riktigt vad man har framför sig! Min uppväxt där mina föräldrar skilde sig, mitt dåliga självförtroende, mina dåliga val och andra faktorer har bidragit till att jag blev ensamstående mamma. Det är tufft. Jag har gjort det bästa möjliga jag kan av min situation – och skrivit om det. Det är delvis min historia, hur jag kraschade med en hejdundrandes ”burnout”, hur jag överlevde och tog mig tillbaka. Dels redovisar jag resultat från en omfattande studie med intervjuer jag gjort på nästan etthundra ensamma mammor från olika delar av världen, samhällsgrupper, religioner, kulturer och åsikter. Dels innehåller boken övningar och inspiration för att må så bra som möjligt, trots en jobbig situation. Min förhoppning är att så många som möjligt läser boken, dels i rent underhållningssyfte, för jag har försökt att beskriva en väldigt jobbig situation med mycket humor. Dels för att upplysa om hur tufft det är, och förhoppningsvis få någon att inte gå samma väg. Men även för att inspirera och motivera de som är i en liknande situation, vilket är ganska många i dagens samhälle. Skilsmässostatistiken i Sverige (och många andra länder i Europa) ligger på 50%, vilket är väldigt ledsamt. Tänk alla barn som växer upp i splittrade familjer, med en konstant övertrött mamma. För att inte tala om hur mamman känner sig!
  Jag hoppas kunna nå ut till tre grupper. 1) Unga kvinnor som ännu inte bildat familj, jag vill att de läser boken och får sig en rejäl tankeställare och råd om vad man bör vara noga med för att undvika en trasig familj, 2) kvinnor (och män) som är gifta och har barn, som tycker att det är tråkigt i relationen, som kämpar med vardagen, mest gnäll och tjabb – jag vill få dem att inse det ENORMA värdet av en ”hel” familj, att försöka få dem att tänka till och verkligen uppskatta den skatten de har och att göra aktiva förändringar för att göra äktenskapet och familjen glad, solid och lycklig! Och 3) ensamstående mammor som känner sig på gränsen till sammanbrott, som inte orkar ta itu med en ordentlig uppfostran, sin egen hälsa och positivt tänkande – för de är så trötta att de inte orkar tänka över huvud taget, jag vill inspirera dem och ge dem mod att orka, att hitta kraften inifrån att uppfostra sina barn till fina människor och att inte föra över en ”trasig” familjebild som ”normal” till sina barn. Det är jättesvårt, men jag är övertygad om att det är möjligt.
  Jag ville höra om du kan tänka dig att hjälpa mig att sprida information om min bok, i ett blogginlägg, eller kanske låta mig skriva en gästblogg, göra en intervju eller på annat sätt promota boken? Det skulle betyda oerhört mycket för mig att få hjälp med att sprida budskapet i min bok. Jag skickar gärna boken i PDF-format till dig om du vill ta dig en titt och läsa. Jag skrev först boken på engelska ”The Last Single Mom”, och den har fått väldigt fina recensioner på Amazon. Titta gärna här http://www.amazon.com/Last-Single-Mom-complexity-motherhood/dp/150895092X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437420227&sr=8-1&keywords=the+last+single+mom&pebp=1437420227606&perid=1R2ZG74MGTWB913K518E
  Jag kommer att ge bort Kindle versionen av boken gratis 28-30 juli, för att alla de som inte har en ”bok-budget” skall kunna få tillgång till boken och även de som i vanliga fall inte köper böcker men är nyfikna på Den sista ensamma mamman. Du är hjärtligt välkommen ​att dela den informationen med eventuella intressenter, både privat och professionellt. Här är en direktlänk http://www.amazon.com/dp/1514774348
  Alla som köper boken bidrar automatiskt till Den sista ensamma mamman Fonden. Jag har startat den för att stötta ensamstående mammor som har det kämpigt, men som alltid gör sitt allt för sina barn. Jag kanske inte kan förändra deras livssituation, men jag vill ge dem känslan av att någon bryr sig, visa dem att bra saker kan hända och inspirera dem att fortsätta kämpa och vara glada mammor som uppfostrar glada trygga barn! Jag samlar in pengar, gåvor, presentkort och annat för att stötta ensamma mammor.
  Jag önskar att det kunde finnas en sista ensam mamma, och jag önskar att det kunde vara jag. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag lyckas uppfostra mina barn utan att föra över ”separationen”, så att de kan skapa starka, lyckliga och harmoniska familjer!
  Det är jättesvårt för mig att be om hjälp, men i det här sammanhanget gör jag det ändå, för detta är ett projekt jag jobbat stenhårt med och investerat min själ i – så jag kommer att göra allt jag kan för att få ut budskapet! All hjälp jag kan få är guld värd!
  Det finaste jag vet är en lycklig familj!
  Jag lever med en liten bit sorg i hjärtat eftersom min familj för alltid är trasig. Jag önskar så att min historia kan inspirera någon att fatta rätt beslut, inte bilda familj med någon man innerst inne vet är fel (och ja, det finns puckon som gör det – i alla fall ett pucko. Jag.), att kämpa mer för sin familj och att lyckas hålla ihop, glada!
  Stort tack för att du tog dig tid att läsa! Om du har frågor så är jag här!
  Vänliga hälsningar,
  Annica Törneryd

  Svara
 • Det är VIDRIGT med migrän, de som inte haft det förstår inte, och det finns ju i olika varianter också. Jag har själv inte testat än, eftersom jag inte är en vän av Botox, men, Botoxinjektioner i pannan kan hjälpa mot migrän, min svägerska har jättestor nytta av det. Botox är ju ett muskelavslappnande medel och är avsett till medicinskt bruk egentligen, och inte för att man ska bli av med rynkor. Sen gör det kanske inget om det har den dubbla effekten, haha. 🙂 Ett tips bara att testa i samråd med sin doktor.

  Svara
 • så himla söt!!

  Svara