Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | juli 27, 2015

God måndag…

… Vacker. Hoppas att din dag har börjat bra. Har du några planer i veckan?
Jag har lite jobb men mest semester. Ska ner till Malmö i veckan och klämma och känna på Femme Collections vår- och sommarkollektion 2016. Det ser jag verkligen fram emot. Nu har alla prover kommit.   
Jag och Jessica dricker morgonkaffe och barnen leker. William sover fortfarande så han måste jag väcka nu.
Idag ska vi njuta av den lilla sol vi har idag. Kanske bada och fara ner på Våfflan och äta glass.
All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “God måndag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en underbar måndag och semestervecka. Här jobbas det för fullt igen.. men det är klart. Vädret lockar inte till så mycket strandliv heller så 😉
  Kram på dig.

  Svara
 • Hej Hannah! Imorgon väntar en spännande dag för mig, jag blir nämligen mamma då! Jag hade ett planerat kejsarsnitt inbokat nu på torsdag men idag blev det framflyttat till imorgon. Det känns fantastiskt roligt men såklart väldigt pirrigt, det är mitt första barn och ivf (inte helt enkelt). Jag läser din blogg varje dag och beundrar dig som person och du verkar vara en fantastisk mamma! Stor kram ❤️

  Svara
 • Wow! Så spännande och fantastiskt ❤️ Grattis i förskott ❤️

  Svara
 • Inga storslagna planer alls, jobb varvat med ledighet, planering inför Formex och försöka hitta en resa till solen 🙂
  Ha en fin dag!
  Anette

  Svara