Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:33 | juli 29, 2015

Miokväll

God kväll vacker. Kom inte hem förrän. Det blev en lång dag hemifrån. Jag och Mio gick på bio. Han kom hem från sin pappa idag så vi tog en myskväll ihop. Han har varit iväg en vecka i Grekland med sin pappa och jag tyckte vi behövde hänga en stund bara han och jag.
   
Vi såg Ant-man i 3D. Jag somnade inte en enda gång. Det är bra betyg 🙂
Men innan jag mötte upp Mio så hade jag ett möte i stan. Förhoppningsvis något som kan bli riktigt bra framöver. Sen var jag hos Bobby och blev Blondie igen.
  
När Bobby tar bilder och skickar dem till mig så har jag alltid fått ett flawless ansikte. Vet inte vad han gör för magi med bilderna 🙂
Min fina godhjärtade vän Bobby. Tänk att jag har känt honom i 20 år. Jag var runt 16, 17 när jag lärde känna honom. Är tacksam och glad över vår vänskap.
Efter mitt besök hos Bobby (vi hann med en lunch tillsammans också) så for jag vidare till Patricias Beautycare i Sundbyberg. Där blev jag len och hårlös på ben och under armar. Gillar den lilla smärtan från vaxningen. Bort hår! Bort! 
Patricia är så grym. 
Sedan for jag till Kista och åt middag, mötte upp min Mio och gick på bio.
  
Äter oftast på Icha Icha när jag är i Kista. Gott och fräscht.
En skön och trevlig dag. Flickorna har varit med Peter och är nog glada att de slapp sitta på frisör- och skönhetssalong halva dagen. 
Imorgon förmiddag flyger jag ner till Malmö för att träffa vår designer och gå igenom SS16 för Femme Collection. Är bara iväg över dagen och det ska bli så spännande.
Godnattkram ❤️
 


4 kommentarer4 kommentarer om “Miokväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt med bio och lite egentid med sonen:-D
  Mvh Camilla

  Svara
 • Härligt mys!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Tack för en underbar feelgood blogg!!
  Får du aldrig problem med att håret växer under huden efter vaxning?
  Förr vaxade jag alltid, men ju äldre jag blir desto mer av håret växer under huden när det växer ut igen. Spelar ingen roll hur mycket jag skrubbar och peelar eller om jag gör det hemma eller på bra salonger

  Svara
 • Tack själv 🙂 Nja, det tycker jag nog inte. Kanske något men det brukar hjälpa att peela. Håret som växer ut är ju så mycket mjukare så det tar sig kanske inte riktigt upp. Peelar alltid när det är på utväxt och det brukar hjälpa mig. Kram

  Svara