Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:27 | juli 31, 2015

Lugna fredag

Hej vacker. Har du haft en bra dag.
Fredagar är alltid sköna på något vis tycker jag. Trots att det är sommarlov för barnen och lugnt på jobbfronten så ger denna dag mig ändå ett lugn. Har alltid lite jobb på veckodagarna men under helgen så är det sällan något så jag bara njuter av att inte göra någonting 🙂
Idag var jag i stan hos min vän Maria på Hår 3000, Vasagatan. Hon satte i 40 slingor på mig och ”tjockade” till mitt hår en aning. Har gått utan extensions så länge nu och kände att jag ville ha lite mer volym. Har en hel del plåtningar framöver och extra hår ser alltid bättre ut på bild och så slipper jag göra något med det. Kan låta det självtorka och bara låta det vara utan att se ut som en blöt katt.
Ett tips är att gå til Hår 3000 om du funderar på extensions. Bara utfyllnad, som jag, eller förlängning.
 
Goa Maria.
Här får du några före- och efterbilder.
 Hon lockade mig också då jag ska på dop imorgon. Lockar är alltid snyggaste dagen efter. En natt på kudden och det blir perfekt.
Hemma väntade relativt nyvakna barn. Vi for till Farbror Blå i Sigtuna och åt lunch sen gav vi oss ut på en liten utflykt.
   
 Lax, färskpotatis och romsås. Gott!
Ikväll ska vi grilla och mysa här hemma.
Vad har du för planer ikväll?
All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Lugna fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint håret blev 😀 Jag har hoppat in och jobbat lite idag o nu blir det kinamat 😉
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jättesnyggt!!

  Svara
 • Hej Hannah! Får du in Maja dress i stl S. Vill ha…….

  Svara
 • Tyvärr så är den helt slut och kommer inte in igen 🙁

  Svara
 • Jag och min kristna väninna satt och diskuterade huruvida det är legitimt att sträva efter ”rikedom ” genom sitt jobb som troende. Hur ser du på det ?
  Hon hade läst att din strävan är att skapa ett stort varumärke på klädkollektionen. Vi var oense i frågan. Enligt henne så är det inte ”ok” enligt kristen sed att vilja tjäna pengar -utan att det ska vara en oviktig del i livet som troende. Hur ser du på det ?
  Stämmer det som hon säger…Låter ju väldigt fint ( då pengar inte kan skapa lycka ) men lite gammaldags kanske …Lever du så ”strikt ”i din Gudstro ?

  Svara
 • Dina vänninor verkar undra väldigt mycket senaste tiden. Måste det innebära att man strävar efter rikedom att skapa ett varumärke? Jobbar inte din väninna? Eller sitter hon bara hemma och förlitar sig på att Gud ska betala hennes räkningar. För mig är det strävan som entreprenör att skapa något från inget. Oftast är det kvinnor som är mest negativa mot mitt företagande. Det handlar inte om drömmen efter pengar utan ambitionen att bygga något. Kristen eller inte kristen ser jag inget negativt att skapa. Jag skänker mer pengar än många andra genom våra bolag. Jag gör inte det för att sova bättre utanför att skapa möjligheter för barn i nöd för att de ska få en framtid. Hade rikedom varit det viktigaste hade jag haft sponsrade inlägg 6-8 ggr i veckan. Tycker kvinnor ska stötta andra kvinnor eftersom vi ofta har det tuffare att slå sig fram än män. Så hälsa Molgan att oavsett religion så är det inget fel att våga satsa på sina drömmar. Min Gud som jag tror på i kristendomen är nöjd så länge man ger tionde 🙂 Ju mer desto bättre. För det går direkt in i det kristna arbetet. Om hon/Molgan nu är kristen så borde hon veta det.

  Svara
 • Gu så fint med lockarna….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/07/31/20-ar-under-samma-tak/

  Svara
 • Hej Hannah!Idag fick jag hem beställningen med massa härliga kläder från femme. Mina två döttrar som är lika gamla som dina har nu den puderrosa klänningen och de älskar den☺Det första de sa var att det var den skönaste klänningen de haft haha!Jag längtar till höst kollektionen stor kram fina du❤

  Svara
 • Så snyggt håret blev. Får du in Liv med print i någon färg i XL ?

  Svara
 • Hej!!
  Vilken härlig fredag och vad fiiiin du blev i håret!!! Vi är på väg till Stockholm och ska åka brunchkryssning till Vaxholm idag!! Härligt! Hoppas solen håller i sig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Måste bara fråga då jag precis la en beställning på Hannah dress svart XS, när jag gick in på klänningen står det ju reapriset 240 kr men när jag går till kassan står det 800 kr och likaså på min orderbekräftelse via mail. Varför blev det så?
  Väldigt tacksam för svar 😉
  Mvh
  Lindha

  Svara
 • Det står från 240kr för den svarta är inte på REA tyvärr. Bara Hannah Dress i Oyster. Kram

  Svara
 • Vad snygg du blev i håret!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!

  Svara