Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:21 | augusti 2, 2015

Söndagshäng

God kväll min vän. Vad har du gjort idag?
Vi har haft ett skönt söndagshäng hemma. Syster, Filip och Charlie har varit här hela dagen och vi har bara umgåtts, ätit gott och haft en skön söndag.
  
Vi for ner till Venngarn och åt deras goda pizza i solen.
   
    
 Liv hittade mina gamla glasögon och hade dem på sig 🙂
  
Där vi åt fanns det en boulebana. Peter lärde barnen spela och Vida surade.
Efter vår mysiga middag begav sig Maggan, Filip och Charlie till Ystad. 
Vi andra tog en tur till lekparken och sen en tur med vår snygga FME-buss.
   
 Imorgon ska bussen ner till Köpenhamn och modemässan.
  
Femme Collections vår- och sommar, SS16 ska säljas in. 
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Söndagshäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså att få åka med på den bussen och få jobba med er, en dröm liksom, få jobba med dina kläder och allt. Synd att allt kraschade för mig just då. Men härligt att det går så bra för dig finis.

  Svara
 • Hej! Beställde en tshirt med ficka från femme collection för ca en månad sen, har tvättat den en gång efter tvättrådet, nu är de ett hål vid fickan? Dålig kvalité ????

  Svara
 • Hej Emelie, tråkigt att höra. Precis som alla klädmärken så finns risk för reklamationer. Vi har lägre andel reklamationer kontra många stora märken (procentuellt) så det handlar inte om dålig kvalitet. Maila till [email protected] så hjälper vi dig givetvis med nytt plagg eller pengarna tillbaka.

  Svara
 • Min första kommentar 🙂 Idag har jag hämtat ut mitt klädpaket och jag älskar dem ☺️️ Särskilt linnena, vilken underbar kvalitet! Följer din blogg och insta och blir alltid på gott humör efter ett inlägg, hehe. Min familj har inspirerats lite av er och åker i vinter till Thailand i tre månader. Min son (som föddes några veckor före Vida) säger att han ska bada där, och dansa 😀 Fortsätt inspirera med din blogg!

  Svara
 • Det glädjer mig att du gillar kläderna. De är både sköna och snygga. Bra kombo 🙂 Vad spännande och kul att ni också ska till Thailand. Koh Lanta? Tre månader av ljuvligt Strandhäng, sol, bad och underbara miljöer. Ni kommer älska det. Använd myggmedel varje dag. Kram

  Svara
 • Lycka till i Danmark!!

  Svara
 • Lycka till i Köpenhamn!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara