Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | augusti 3, 2015

Solkysst

God måndag min vän. Hoppas allt är väl och att din helg varit fin.
En ny veckan är här och det ska bli en riktig sommarvecka i hela Sverige. Sol och värme i stort sätt varje dag. Så härligt!
  
Det här ser ju bra ut tycker jag.
Som jag längtat. All min färg från Spanien är ett minne blott men nu kanske jag kan få lite fräknar på näsan och rosiga kinder igen. Gillar att vara i solen men alltid med solskyddsfaktor. Ett måste! Glöm aldrig solskyddsfaktor.
Nu ska du få mitt favorittips på hur du kan hålla din hud solkysst långt in på hösten. 
Väldoftande, skimrande och fräsch. 
Yves Rocher har ett fint erbjudande nu där du kan köpa ett kit med allt det du behöver.
  
Summer must have.
 
Exotiskt doftande duschgelé som blir till en härlig mousse och en återfuktande lotion som förlänger din gyllenbruna färg.
 Och dessa två är magiska. Torrolja för både hud och hår. Den doftar gott och skimrar. Den ger mjukhet till håret och perfekt att smörja in dina ben och armar samt dekoltage när du vill se extra fin ut. Smörjer alltid mina ben med denna när jag har kjol eller shorts. Solpudret ger en vacker färg i ansiktet och den är i två nyanser så du lätt kan anpassa den till just din hudton.
  
För 179kr (tot. värde 422kr) får du alla dessa fyra produkter.
Erbjudandet gäller augusti ut, till min födelsedag den 31 augusti 🙂
HÄR! hittar du erbjudandet. Bara att klicka hem.
Stor Kram ❤️
                  I samarbete med Yves Rocher


7 kommentarer7 kommentarer om “Solkysst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  När får vi reda på vem som vann grillen och bea?

  Svara
 • Tack för påminnelsen Anna! Det får ni veta i eftermiddag 🙂 Kram

  Svara
 • Klart värmen kommer nu när semestern är över

  Svara
 • Typiskt! Jag har lugnt en vecka till tack och lov.

  Svara
 • Snälla raraste Du kan du inte berätta vad du använder för märke på solskyddsfakton till ansiktet. Förlåt om jag är tjatig och frågat tidigare. Jag har provat så många då jag försöker undvika mer pigmentfläckar. Önskar dig en fortsatt fin vecka. Kramar från Ingela

  Svara
 • Hej Ingela. Tjata på 🙂 Jag har svarat dig tidigare om jag inte minns fel men gör det gärna igen. Jag använder en spf 70 som jag köpt på Eriksbergs Kliniken i Stockholm. Vet inte var den finns att få tag i annars men ring dem och fråga. Den är så bra. Inte kletig och tjock utan tunn och fräsch samt att den skyddar på bästa sätt. Kram

  Svara
 • Hej finaste du! Har ni planerat någon ny Thailandsresa än? Kändes enormt mkt lättare att gå tillbaka till jobbet i måndags då vi bokat in 3 härliga veckor på Sai Naam Koh Lanta i feb-16. Så otroligt glada att vi fick tag i en av penthouse lägenheterna då det är fullsmockat sedan länge på hela området. Hösten – bring it on! // Cattis

  Svara