Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | augusti 3, 2015

We have a winner!

God kväll min vän. Här hemma börjar lugnet snart lägga sig. Nu är det bara en kompis kvar här hemma. De leker ute i trädgården och skratten ekar över grannskapet. Helt ljuvligt väder så det gäller att passa på att vara ute.
Själv passar jag på att berätta vem som vann tävlingen med Rydbergs där man kunde vinna en Weber samt en årsförbrukning av Rydbergs bearnaise.


Det strömmade in massor av tips och recept. Satt och dreglade över tangentbordet när jag gick igenom allt.
Finns så mycket gott som jag tänker tillaga. Har du torka på middagsfronten så kika in i kommentarfältet under Rydbergs-tävlingen så har du middagar i veckor framöver 🙂
Bea och pommes är ju det bästa kombon.

Hur gott låter inte det här?! Parmesanen är ju pricken över i:et. Varför krångla till det 🙂 Pommes och bea är ju bästa kombon.
Grattis Rebecca!
Stor Kram ❤


1 kommentarerEn kommentar om “We have a winner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!! Jag har en frågan angående Sigtuna och deg känns som du är den person jag vill ha svar från 🙂
    Min kompis fyller år snart och vi är några som vill göra något mysigt för henne. Vi tänker oss middag och hotellnatt och valet står mellan Sigtuna, Trosa, Nynäshamn och Uppsala. Kan du hjälpa oss med info om Sigtuna? Var kan man bo mysigt? Finns det några bra restauranger (du brukar skriva om 32 Rum?!) Finns det något att göra typ en eftermiddag?
    Tack för hjälpen!
    Kram Malin

    Svara