Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | augusti 5, 2015

Modemässan

Hoppas att du har en fin dag min vän. Här har regnet avtagit och molnen börjar skingra sig. Det kommer nog bli en fin eftermiddag med sol.
Femme Collections buss är ner i Köpenhamn och modemässan. Våren och sommaren 2016 ska säljas in. Nästa vecka är Stockholm på tur och då kan jag också vara med. Då har Liv skolats in på fritids och Vida på förskolan.
  
Snygg buss va? Bilen är inte så illa den heller 🙂
Idag innan fritids så åt jag, Liv och Stella lunch nere på stan. 
   
 Vi tog en sväng in på Rost och Russin också så fick de välja varsin suddgummi. De visste redan vilket de ville ha, ett suddgummi som ser ut som ett läppstift och doftar jordgubb 🙂
  
Nu ska jag passa på att handla innan jag ska hämta tjejerna. Kylskåpet gapar tomt.
Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Modemässan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi är i skara på sommarland och här regnade det innan men nu skiner solen o de andra badar för fullt 😀 Jag ska köpa tidningen där du är med när vi kör hem, det tar ju några timmar i bilen 😉
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Ursnygg buss!!! Både inuti och utanpå, så är den superfräsch.
  Lycka till med dagens alla måsten. Ha en fin dag.

  Svara
 • Tänk vad roligt det är med fina sudd, pennor o block! Så kul att småttingarna nu gillar det lika mycket som man själv gjorde som liten:)Min tjej skulle gilla läppstiftssuddet skarpt:)!

  Svara
 • Kul med Köpenhamn, min syster är där som inköpare 😉 Hade gärna hängt med och gottat mig i alla fina nyheter. Hoppas det går bra för er.
  Kram

  Svara
 • Härliga suddisar!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Har tänkt på det innan men måste skriva det nu……jag tycker det är SÅ härligt och befriande med en bloggerska som låter sina tjejer vara, just tjejer med läppstiftssuddisar mm mm och killarna vara killar med sina grejer. Är så TRÖTT på allt genustjafs att vi ska vara lika, vi är inte lika, vi är inte samma kön och inget barn dör av att få vara lite rosa eller ljusblå 🙂 Kommer själv ihåg doften på mina suddisar nu, mmmmm 🙂

  Svara
 • Ingrid, jag tror att du får kolla upp det här ”genustjafset” lite bättre. Det betyder absolut inte att vi vill att killar och tjejer ska vara lika.

  Svara