Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:15 | augusti 6, 2015

Skolstart

Hej igen min vän. Ja, då var det dags för skolstart snart. Liv har ju skolats in på fritids i veckan och om drygt två veckor börjar hon förskoleklass, Mio börjar 6:an och William 8:an. Barnen frågar mig varje dag hur många dagar det är kvar av sommarlovet. Det känns som om frågorna bara är fulla av förväntan.
Särskilt för Liv.
Hon är stora tjejen 🙂 Inte klokt vad tiden går fort. Känns som igår då William började förskoleklass och nu börjar han i 8:an. Mina små bebisar är inte bebisar längre. Jo, Vida får allt vara det ett bra tag till tycker jag.
Nu när skolan börjar har jag laddat med skolstart-kit till Liv. Hon har själv fått välja på Disneystore.se.
Minns själv känslan när sommarlovet gick mot sitt slut och jag och mamma åkte och köpte saker till skolstarten. Pennskrin, väska och omslagspapper till alla skolböcker och för att ha i bänken. Lappar att sätta på böckerna så man visste vilken bok det var. Det där pappret var viktigt kommer jag ihåg. När jag kom upp i högstadiet var det inte längre mönster och färger jag ville ha utan då hade alla genomskinligt plast runt sina böcker. 
Minns du känslan?
Har du en liten skolpojke eller skolflicka så tycker jag att du ska gå in på Disneystore.se och kolla. HÄR! Hittar du alla skolstart-kit.
Men du har också chansen att vinna hos mig 🙂
Nu lottar jag ut fyra kit med ryggsäck, pennskrin, vattenflaska, anteckningsblock samt lunchbox.
  
Frost
  
Avengers
  
Tingeling
  
Spindelmannen.
Fina va?!
Liv och Vida har fått Frost och Tingeling.
För att vinna så önskar jag att du ger mig svaret på frågan nedan samt en motivering varför du/ditt barn ska vinna, vilket skolstartkit ni önskar och lämnar det i kommentarsfältet.
I Disneys nya film Insidan Ut så finns det olika karaktärer som står för olika känslor. Nämn namnet på två känslor. Klicka HÄR! om du behöver hjälp på traven.
  

Lycka till!
Vinnaren dras om en vecka.
Stor Kram ❤️
                 I samarbete med Disneystore.se


124 kommentarer124 kommentarer om “Skolstart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag svarar rädsla och glädje.
  Skulle så gärna vilja ge detta till mitt barnbarn, som älskar Spindelmannen. Hämtar honom 2 ggr i veckan och han GÖR mina dagar till en fest. Han är en ödmjuk och förstående liten kille, som jag skulle vilja överraska med ett paket. Hoppas naturligtvis på att turen är på min sida. Jag är sjukpensionerad och det är inte många kronor man har över.
  Önskar dig en fin torsdag!

  Svara
 • Glädje och Rädlsa:
  Min dotter, som också börjar förskoleklass snart, skulle älska att få alla dessa Frost saker med sig till sin skolstart. Det finns mycket GLÄDJE att börja skolan men också RÄDSLA. Nya kompisar, ny fröken, nya lokaler, mycket nytt för mamman med :-)! /

  Svara
 • Hej!
  Har aldrig varit med och tävlat här inne förut, men nu gör jag det för min brorsdotter. Hon har det tradigt i skolan och får kämpa med alla ämnen + extra hemma. Förra året valde hennes föräldrar att hon skulle gå ner till klass 2 igen (hade gått en termin i trean) vilket inte var så populärt. Vem vill gå om en klass liksom. Dock gick det bättre än förväntat och nu ska hon om ett par veckor börja trean.
  Jag är säker på att hon skulle gå till skolan på betydligt lättare fötter med ett sånt fint ”Börja-skolan-set”
  Båda ”tjej-seten” är fina, men jag tror att Frost skulle stå högst upp på listan om hon fick önska 🙂
  Javisst ja – svaret 🙂 Glädje och Ilska

  Svara
 • Hej!
  Vilken underbar tävling för alla som längtar efter skolstarten. Jag skulle så gärna vilja vinna Frost setet till min brorsdotter som är 6 år och som ska börja 6-års nu snart. Hon blev storasyster i april för första gången och har lite svårt att vänja sig vid att lillebror får så mycket uppmärksamhet. Hon älskar Frost och längtar så till ”skolan” börjar, vore så roligt att få glädja henne med en sådan present.
  Tack för övrigt för en så mysig blogg och för att du öppnar upp ditt liv för oss läsare.

  Svara
 • Glädje o rädsla. Jag skulle vilja vinna ett spindelmannen kit till mitt kusinerna som i dagarna mist sin fantastiska farmor. David behöver lite uppmuntran just nu.

  Svara
 • Glädje och ilska ☺
  Dottern har ett åt kvar tills hon börjar förskoleklass (stoppa tiden, mamma är inte redo!) men övar för fullt på bokstäver och siffror. Det är väldigt spännande att utforska skriftspråket! Som alla andra små flickor (och mammor

  Svara
 • Blev något fel,allt kom inte med så gör ett nytt försök .
  Glädje och ilska ☺
  Dottern har ett år kvar tills hon börjar förskoleklass (stoppa tiden, mamma är inte redo!) men övar för fullt på bokstäver och siffror. Det är väldigt spännande att utforska skriftspråket! Som alla andra små flickor (och mammor

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas att allt e bra m dig vackra du!
  Jag fick mina FEMME kläder idag.

  Svara
 • Glädje och rädsla är två av känslorna som är med.
  Liksom många barn är ”Frost” en stor favorit hos min syster,
  när hon pratar om Anna och Elsa fylls hennes ögon av lyster.
  Hon skulle bli överlycklig av att få ett så nytt och fint skolstart-kit,
  särskilt eftersom hon annars mest ärver det som tidigare varit mitt.
  Min syster har precis börjat sin inskolning då hon är sex år,
  skolan känns spännande med allt nytt som pågår.
  En vinst likt denna passar perfekt inför hennes nya äventyr i livet,
  en present från hennes syster som är användbart för papper som ännu är oskrivet.

  Svara
 • Jag svarar med lite Glädje, Vemod, Ilska och rädsla.
  Jag skulle vilja vinna detta kit med FROST till mitt barnbarn Ella snart 4 år. Hon börjar visserligen inte i skolan men väl i förskolan nu i augusti. Hon fick diabetes typ 1 den 14/4-2015, så väskan med tillbehören skulle vara perfekt förvaring för hennes insulintillbehör som är en hel del.
  Önskar dig och din fina familj en underbar torsdag <3

  Svara
 • Svar ;glädje och ilska .
  Jag skulle vilja överaska min son som ska börja första klass med en avengers sätt .Han har varit borta under sommaren med sin pappa och när han kommer hem vill jag göra honom glad.

  Svara
 • Glädje o ilska!
  Skulle vilja överraska mitt lilla barnbarn med ett paket!☺️

  Svara
 • Glädje och rädsla
  Vilken glädje att vinna
  ett Frost set till min lilla
  skrutta som ska börja
  Förskoleklass snart.
  Mycket glädje och
  förväntan men så klart
  också rädsla för vad
  som komma ska ❤️

  Svara
 • Rädsla och glädje.
  Jag vill vinna ett set med Frost till min dotter som är 4 år. Hon är så avundsjuk på storebror som får gå till skolan och längtar efter att få bli stor och göra samma sak 🙂

  Svara
 • Glädje och Ilska! Skulle vilja vinna ett avengers kit till min son som börjar tvåan:)

  Svara
 • Svar: Glädje & ilska.
  Skulle bli jätteglada om jag vann ett Tingeling-set till min stora, lilla,
  blyga, förväntansfulla och nervösa tjej som också börjar förskoleklass
  om 2 veckor!
  kramar!

  Svara
 • Glädje och vemod är två av karaktärerna! Jag skulle vilja vinna spindelmannen kitet till min son som börjar förskoleklass om två veckor. Han är så taggad men ändå jättenervös inför första skolstarten! Spindelmannen är en klar favorit hos sonen och plånboken har blivit lite stram efter en sommar med tråkiga föräldrar som byggt terass! 🙂

  Svara
 • Glädje och rädsla.
  Jag är alltid ute i sista sekund! Nu när jag läste detta hade jag INTE EN TANKE på att vi måste skaffa skolsaker… Så tankspridd är jag 🙁 Så tjejen skulle bli väldigt förvånad OCH glad om detta hade kommit hem till henne utan att hon ens behövt påminna mig! Frost tro jag hon skulle bli lycklig över 😀

  Svara
 • Glädje och vemod.
  Många motiveringar känns så konstlade och jag vill inte skriva någon klyschig kommentar som jag inte kan stå för. Anledningen till att jag vill vinna ett Frost-kit till min systerdotter är helt enkelt för att hon älskar Frost och ska precis börja i förskoleklass nu till hösten! Spännande med skolan och jag tror att hon skulle bli glad om hon fick ett sådant kit.

  Svara
 • Svar: Glädje & Vemod
  Jag vill vinna Frost till min dotter Isabella som börjar 1:an

  Svara
 • Glädje & ilska :)skulle bli så glad över att vinna ett kit ” Frost ” till min dotter som ska börja i förskoleklass. Då kanske hon blir peppad över att få börja i skolan,inte för att det kan ta bort hennes orolighet inför något nytt :(. Men det kanske kan hjälpa henne att se fram emot skolan över att få bära en fin ryggsäck samt vara stolt att få ha något ” eget ” :).

  Svara
 • Med både glädje o rädsla när börjar man i förskoleklass! Då är man nog ganska trygg när man har något häftigt på sin rygg!! Spiderman hade suttit klockrent på min son!

  Svara
 • Hej,
  Min fina son Simon ska börja förskoleklass till hösten. Simon är autistisk och ska därför börja särskoleklass. Det är en stor omställning för alla barn att gå från förskolan till förskoleklass men för Simon är det en enorm stor förändring då rutiner och trygg miljö är extra viktigt. Vi håller du på att leta efter bra skolsaker som ryggsäck m.m . Skolan måste förknippas med något väldigt positivt och vi tror Disney juniors startpaket skulle göra Simon väldigt glad. Han har ett enormt bildminne och kommer därför att hjälpas utav dessa saker.
  Mvh
  Maria

  Svara
 • Hej!
  Vilken fin tävling!
  Glädje & Vemod.
  Min mellersta skatt börjar första klass…
  Hon är så redo men också orolig.
  En liten hopploppa med prestationsångest.
  Vill alltid vara bäst… Kunna allt redan från början…
  Ett Frost-kit skulle göra henne så glad.
  Hon är bäst. På att vara den hon är.
  Min lilla tjej. Med den stora personligheten.

  Svara
 • Hej du glömda genus.
  Ärligt talat, kan materialet vara mer könsbestämt?
  Varför inte göra lite neutrala grejooooor?
  Visst kan tjejerna välja spiderman och killarna tingeling men huuuu vad vi bestämmer vilket fack de ska gilla om kompisarna ska tycka deras gjejer är coola. För genus betyder att det är vi, samhället som hjälper till hur barnen ser på sin egen könstillhörighet och vilka saker som hör dit. Bara en fundering jag fick och som sköljde igenom mig. Vill inte uppröra någon.
  Ha en bra dag.
  /Anna

  Svara
 • Glädje över att träffa sina vänner igen fast ändå lite vemod över att inte kunna sova hur länge man vill….för oss är både koll och tjejsaker välkommet då jag har 1 av varje. Efter en inkomstlös sommar skulle det vara skönt glädje

  Svara
 • Joy (glädje, Fear (rädsla). Mina tvillingflickor börjar första klass nu till hösten och hade varit så bra för mig som ensamstående att slippa köpa dubbelt av allt för en gång skull. Att kunna ge detta kit till tjejerna hade varit så fint de hade blivit så glada. Så vi hoppas hoppas att vi vinner ett och får köpa ett, heja heja!

  Svara
 • Ilska och vemod är två av dem. Min dotter som är en ängslig liten tjej tycker att skolstarten känns lite jobbig, med ny personal, nya lokaler mm. Hon hade blivit strålande lycklig om hon hade kunnat gå till skolan med ’Frost-kitet’ 😀

  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna paketet med Frost till min dotter. Hon börjar nu andra klass, och det kommer bli ännu mer läxor och papper än tidigare att hålla reda på och desto mer utflykter så det vore perfekt. Hon skulle verkligen bli glad då hon älskar Frost mer än något annat.
  Svar: Glädje och avsky.
  Kram Sanna

  Svara
 • Svar: Glädje och Ilska
  Jag känner mkt väl igen det du beskriver att man fick välja nya saker till skolstart och det förde alltid med sig så mkt spänning och förväntan. Min tjej börjar oxå förskoleklass och det är så stort för oss båda.
  Jag vill att hon oxå ska få känna av nystarten och spänningen för skolan som jag gjorde.
  Hennes favorit är Tingeling så det skulle jag så gärna vilja vinna.

  Svara
 • glädje och rädsla
  Jag skulle vilja vinna ett Spider-Man set till mina tvillingkillar som ska börja förskoleklass nu .
  De är super spända och längtar efter att äntligen få börja skolan och frågar varje dag efter dagen de äntligen ska få börja .

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha Tingeling!!! Min lilla tjej älskar Tingeling och allt som är pyssel, böcker och grejs. 😀

  Svara
 • Hej!
  Två känslor från filmen är vemod och glädje!
  Har en dotter som också börjar i förskoleklass om ett par veckor och på måndag börjar inskolning på fritids.
  Jag hoppas vi vinner ett kit för att dämpa vemodet inför skolstarten och istället fylla på med ännu mer glädje.
  Båda de känslorna kommer fram inför starten i skolan då steget mellan förskola och skola är ganska stort.
  Min dotter skulle älska att ha ett kit med Frost saker.

  Svara
 • Hej!
  Glädje och ilska är två av känslorna. Jag önskar vinna Frost eller Tingeling, dottern älskar bägge

  Svara
 • Glädje och rädsla är två känslor. Skulle verkligen vilja vinan till min dotter som börjar ettan i år och inte tycker mamma ska följa med på första skoldagen, det räckte med att hon gjorde det på förskoleklassstarten

  Svara
 • Hejsan fina!
  Jag har också en dotter som börjar förskoleklass nästa vecka, pirrig och nervös väntan så här sista dagarna!
  Två av känslorna i filmen är GLÄDJE och VEMOD.
  Då min flicka har en studerande mamma är ekonomin inte riktigt som den borde såhär i början på terminen, därför är det tyvärr inte aktuellt för mig att kunna köpa min tjej ett helt kit med favoriten frost till skolstarten.
  Jag känner VEMOD över detta och önskar verkligen att min älskade flicka skulle få möjlighet till detta fantastiska pris det skulle göra hennes skolstart fantastiskt GLÄDJEfylld!
  Hållbar tummarna för tur denna gång, å just tur är något vi inte haft så mycket av.
  Kram

  Svara
 • Hej fina Du ! Jag är ”bara”faster hihi meeen dessa underbara tjejer på 3 och 6 år älskar frost !!!Kul o kanske vinna åt dem ,,,,GLÄDJE och VEMOD ! Ha en fin helg

  Svara
 • Glädje och vemod!
  Min dotter älskar både Frost och Tingeling och skulle bli överlycklig för något av dessa paket.
  Hon börjar i skolan på sin födelsedag och tycker att det är lite orättvist. Detta paket skulle vara en perfekt födelsedagspresent och troligen göra henne extra lycklig över att börja i ettan.
  Tack! /Lina

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna Tingeling grejerna till min kära dotter som fyller 6år imorgon och dessutom börjar inskolning på skolan nästa vecka – hon skullebli överlycklig. !! Min söta tjej älskar Tingeling!
  Logga in för att svara

  Svara
 • Hej Hannah! Min lilla ”bebis” ska också börja förskoleklass nu och är sååå förväntansfull! När förskolepersonalen frågade henne vad hon såg fram emot att få göra när hon kommer till förskoleklassen så svarade ”Att få lära mig en massa saker! Och att lära mig hjula!!” 🙂 Och hon var helt suverän att lämna första dagen på fritids. En snabb puss och kram och sen ”Du kan gå nu mamma, hej då!” Så det vore jätte roligt att få överraska den här ivriga tösen med ett fint Tingeling kit! Som btw är hennes älsklings filmer! 🙂 Håller tummarna!! 🙂

  Svara
 • Glömde ju, GLÄDJE och ILSKA ’är två känslor bland annat!! (Nåt som min snart 6 åriga dotter utövar mycket hemma..;) )

  Svara
 • Glädje och vemod det är väl precis det man känner när äldsta barnet börjar förskoleklass om 2 veckor…… Var tog tiden vägen??? Min tjej har längtat efter detta i 2 år dock hamnade hon i den ”andra” klassen mot de andra förskolekompisarna. Och längtar nu inte alls till skolan

  Svara
 • Hej! Glädje och Vemod. Min son Vincent börjar första klass nu och skulle bli överlycklig om han fick Spidermansetet. Då har han lite fina nya skol- och skrivsaker även hemma hos mig, det mesta blev kvarlämnat hos hans pappa. Spiderman är hans stora idol, alla kategorier

  Svara
 • Vemod, Ilska och Rädsla är några karaktärer. Om jag hade turen att vinna skulle jag välja Tingeling, som min dotter tycker så mycket om

  Svara
 • Vemod å glädje!
  Min lilla son skulle hoppa HÖGT om han fick ett kit med spindelmannen!
  TACK för en fin blogg!
  KRAM

  Svara
 • Min äldsta son ska äntligen få börja förskoleklass och har längtat länge. Som två av karaktärerna så känner han både glädje och vemod inför starten. Vilket man själv minns inför skolstarten, allt det nya…
  Har följt din blogg i många år och tycker det är så roligt att två av mina fyra barn är lika gamla som Liv och Vida. Det är alltid kul att följa barn utveckling 😉
  Skulle min Filip vinna önskar han sig Avengers kittet, då det är hans stora intresse att leka i evigheter med dessa figurer 🙂
  Fortsätt med ditt skrivande, det gör min dag 🙂
  Mvh Sofia

  Svara
 • Två karaktärer. Vemod och ilska. Jag skulle verkligen vilja vinna spindelmannen kittet till min son som ska börja förskolan och tycker de är väldigt jobbigt. Så detta kit skulle göra de lite roligare.

  Svara
 • Hej!
  Två av karaktärerna är glädje och rädsla. Glädjen står nog mest min dotter för medan jag står för rädslan. Rädslan att hon inte ska hitta några vänner, att ingen kommer vara som hon är, förstå henne… I slutet av förskoletiden blev min dotter utsatt för utfrysning vilket hon själv var jätteduktig på att berätta om, både för oss föräldrar och personal. Tyvärr tog inte personalen det helt på allvar och berättade det tex aldrig för de andra barnens föräldrar. Varje kväll vid läggning hade min dotter ont i magen och ville inte gå till förskolan. Vi hade flyttat några månader tidigare så räddningen var att hon skulle slippa ifrån dessa barn när hon börjar förskoleklass, vilket nu är dags om ca en och halv vecka. Hon är jättespänd och glad inför detta och har inte haft ont i magen på hela sommaren medan jag känner rädslan i att hon ännu en gång ska få känna på det hemska utanförskapet. Ett skolkit med Frost-motiv gör inte att man blir accepterad eller inte men det kan göra att man känner sig redo på allra bästa sätt och det önskar jag min dotter över allt annat! Kram Marie

  Svara
 • Åh så fina saker och ja, jag minns den där känslan. Helt ärligt har jag förmånen att ha den känslan varje år. Som rektor på min egen friskola så är jag precis lika pirrigt förväntansfull som så många av våra elever. Skolan är min livsvärld och jag älskar den. Jag älskar att försöka göra varje dag i varje vecka i vart skolår till en dag att längta till. Vår skolstar är den 19/8 och jag planerar nu för hur skolstartsfesten ska bli. Lika vikigt att fira in ett nytt lsäår som att avsluta ett tycker jag. Jag avstår fårn tävlan då en son tagit studenten och den andra tycker att det finsn de som önskar sig de sakerna mer än jag (Gabbe 9 år). Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/08/06/the-summer-is-on/

  Svara
 • Hej Hannah!! Tack för en trevlig blogg, jag är här dagligen och läser och gillar verkligen din blogg! Svaret på två av karaktärerna är glädje och rädsla. Min Ellen ska börja första klass och skulle bli såå glad att få ett Frost skol paket, ett riktigt lyxigt paket. Hoppas på tur! Kram Malin

  Svara
 • Glädje och rädsla. Har tre tjejer hemma. Mellantjejen börjar också förskoleklass nästa vecka, spännande! Hon satt brevid mig när jag läste din blogg och pekade på skärmen på frostsakerna och tyckte allt var jättefint! Hon skulle bli jättelycklig om hon vann Frostsetet!

  Svara
 • Glädje och ilska är två av känslorna som nämns i filmen.
  Jag önskar att min brorson Cazper skulle få vinna ett spaidermankit nu när han ska börja förskoleklass. Spännande nått så alldeles förskräckligt nu tycker han. Fast lite läskigt också!

  Svara
 • Glädje och ilska är två av känslorna som nämns i filmen. Jag önskar att min brorson Cazper skulle få vinna ett spaidermankit nu när han ska börja förskoleklass. Spännande nått så alldeles förskräckligt tycker han. Lite läskigt också. 🙂

  Svara
 • Rädsla och glädje är två av karaktärerna i filmen. Och det är precis vad min dotter går och bär på nu när hon ska börja förskoleklass. Glädjen över att börja skolan men rädslan detta för med sig, tänk om jag inte har någon att leka med, tänk om dom inte kommer tycka om mig, tänk om jag inte läser lika bra som dom andra….detta är bara lite av vad min lilla skatt brottas med just nu. Och jag försöker att inte visa min oro och min rädsla men jag har ju också tankar som tänk om hon kommer sitta helt själv på rasten, tänk om hon inte hittar vänner…usch ja det här med att ens bebis blir stor är både glädje och rädsla i ett. Jag skulle älskat om jag hade turen att få vinna detta underbara setet med frost för tänk så stolt min lilla flicka hade varit att få komma första dagen till skolan med en frost väska och alla tillbehör, vilken lycka för en liten 6-åring 🙂
  /Anna

  Svara
 • Glädje & Vemod. Jag vill vinna ett kit till min stora lilla systerdotter som börjar nollan till hösten. Hon och jag har ett alldeles speciellt band till varandra och har träffats varje dag sen hon föddes. Sen ett drygt halvår tillbaka bor vi inte längre i samma stad och ses inte alls så ofta som vi vill. Hon ringde mig häromdagen och berättade om förväntningarna inför skolstarten och frågade: ”Moster, kommer du följa med mig till skolan första dagen?” Mitt hjärta brister när jag tänker på att hon har blivit så stor och att jag nu missar så mycket av hennes liv. Det skulle betyda oerhört att få vinna ett FROST-kit till henne så att hon kanske kan känna att jag finns med hennes på första dag i skolan när hon ser de fina sakerna. Tack för en trevlig blogg! Ha en fortsatt fin sommar!

  Svara
 • Glädje o ilska.
  Jag vill gärna vinna en avangers skolstarkit till min son David för han förtjänar att börjar ettan med funa saker från favvo avangers figurer efter att ha gått fklassen med en halv trasig loppis ryggsäck utan att klaga en enda gång❤ Han har tre syskon o kan inte alltid få nya saker. Men nu så hoppas jag på att han ska få den chansen!!

  Svara
 • Glädje och vemod! Vår förstfödde pojk ska precis som Liv börja förskoleklass om två veckor!
  Han är så spänd och förväntansfull

  Svara
 • Glädje & Vemod är två av känslorna!
  Min 6-årige son börjar också förskoleklass snart och han hade blivit så glad över Spiderman-setet! Tänk om man kunde toppa hans skolstart genom att ge honom det!

  Svara
 • Hej Hannah. Glädje och Vemod är två av karaktärerna. Såg trailern igår när jag var med mina barnbarn på bio. Mitt ”mellanbarnbarn” Kasper börjar förskolan på Torsdag och han skulle bli superglad för Spiderman-kittet. Och det skulle jag som farmor också bli om jag kunde få överlämna det till honom.
  Kram från en farmor som läser din blogg

  Svara
 • Mitt svar är Ilska och Glädje.
  Min dotter som börjar första klass snart skulle bli jätteglad om hon fick Frost-paketet. Har precis nu nattat henne och det sista vi pratade om var att hon ska få välja en ny skolväska till skolstarten och hon tycker så mycket om Elsa i Frost. Hon sjunger och dansar här hemma konstant till ”Let it go”, kan tänka mig att du känner igen det 🙂

  Svara
 • ilska

  Svara
 • ilska

  Svara
 • ilska, rädsla, vemod och glädje är några av känslorna från filmen!
  Min stora pojke börjar förskoleklass om en vecka och vi har forfarande inte hunnit köpa skolgrejer som jag lovat länge nu. Tiden är knapp med en liten nyfödd. Både han och jag sulle bli världens lyckligaste om han vann ett sett med Avengers.
  (Ps vi älskar våran Joolz som vi köpte av dig för några månader sedan, kunde inte blivit bättre)

  Svara
 • Mitt svar är glädje och rädsla. Min dotter hade en frost ryggsäck som hon var så otroligt glad för och som hon tänkte använda nu när hon ska börja första klass men tyvärr så valde nån fräck människa att ta den ifrån henne när vi var på badhuset för några veckor sen och min dotter var så himla ledsen när vi kom tillbaka till omklädningsrummet och upptäckte att nån tagit hennes frost ryggsäck så nu hoppas jag på lite tur att hon kan vinna en ny så hon kan bli glad när hon börjar skolan om 2 veckor

  Svara
 • Glädje och rädsla.
  Min stora tjej är 5 år så hon börjar inte förskoleklass föränns om ett år men hon skulle ändå bli glad för ett eget ”börja skolan” set. På eftermiddagarna efterförskolan brukar hon tycka om att sitta brevid mig och träna på att skriva siffror och bokstäver medan jag gör mina skolarbeten. Ännu roligare tror jag att hon skulle tycka om hon hade sina egna grejer med sina favoriter Anna och Elsa på. Hoppas på att min tjej vinner ett Frost set.

  Svara
 • Glädje och ilska är två känslor ur filmen. Glädje och ilska är även det jag som lärare känner inför att alla barn inte har samma förutsättningar till en fin, lugn och bra skolstart. Jag skulle ge startkitet till ett av barnen på min skola, ett av barnen som ingen skolväska har, utan har sina böcker i en plastpåse. Det skulle vara glädje för det barnet!

  Svara
 • Två karaktärer är Glädje och Ilska.
  Min dotter är helt fast i Frost – världen. Hon sjunger, pratar, dansar och lever Frost. Allt är Anna, Elsa, Olof och Sven. Hon skulle bli överlycklig.

  Svara
 • Glädje och ilska
  En liten tjej här hemma som skulle studsa av glädje om hon vann ett pris. Speciellt när man är lillasyster och nästan bara får ärva storebrors grejer. Hon är galet nöjd eftersom hon vid samma ålder som sin bror är längre än honom så till hösten är det första gången som hon får sin egen overall. Gissa om hon spanar in de rosa efter att i fem år enbart haft mörkblåa! Inte alltid kul med praktiska föräldrar 😉

  Svara
 • Glädje, rädsla! Vi har en dotter som snart blir sex år, hon har pratat länge & längtat efter att börja skolan! Nu ska vi snart flytta till ett radhus så blir inte den skolan som de var tänkt från början! Vi har inte hunnit få en ny plats för henne än, så vore toppen med ett frostkit som hon älskar, vore en jättebra start & en bra födelsedags present:-) Tack för en jättebra blogg:-) Mvh Camilla

  Svara
 • Glädje och rädsla
  Har en liten bonusdotter som börjar första klass! Hon (liksom övriga familjen:)) älskar frost och det hade varit så underbart kul att få överraska henne med detta:)
  Ha en fin dag:)

  Svara
 • Vemod och ilska.
  Mina två barn ska börja på förskola om 2 veckor. Min dotter är 3,5 år och har varit hemma med mig sedan hon föddes då hon aldrig hann börja innan hennes lillebror föddes. Jag skulle vilja ge henne frost-setet för att få henne att se fram mot förskolestarten. Hon vill verkligen inte att jag ska börja jobba igen (jag ska tydligen ALLTID vara hemma med henne annars börjar hon gråta säger hon) men samtidigt tycker hon att det ska bli spännande att få nya kompisar och leka om dagarna. Frost som är en stor favorit skulle verkligen glädja henne!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Spontant blir mitt svar rädsla och vemod men jag svarar också glädje.
  Jag och min man hade länge känt att vi på något sätt ville hjälpa andra varför jag anmälde oss som stöd/Kontaktfamilj.
  Tanken var från början att ta hand om ”ett” barn, men istället blev det ”tre”, ha ha.
  Vi tar nu hand om en syskonskara på tre, och dom ger oss verklig glädje.
  Ett tvillingpar på sju år (en flicka o en pojk) samt deras lillasyster på fem år.
  Barnen är definitivt inte bortskämda och är tacksamma för precis allt dom får, och det här skulle garanterat göra dom riktigt tacksamma och glada.

  Svara
 • hej Hannah tack för en fin blogg läser fen dagligen,
  Glädje för att min dotter sprider glädje och för att hon glädjs då hon ska börja första klass snart.
  Rädsla för att hon är rädd för att inte få några kompisar, då hon bytt skola.
  Jag hoppas hon med hjälp av att kanske få vinna ett skolstart kit kan få komma in i den nya klassen å ” få vara med i gänget”. Själv blev skolstarten ett helvete då jag blev mobbad pga min hudfärg och det är det sista jag vill ska hända min lilla tös. Hon är alltid glad väldigt omtänksam men eftersom hon gillar Spider-Man mer än prinsessor ( hon säger att hon nu blivit en stor tjej å därför bara ska ha cooola grejer, då killarna i hennes förra skola tyckte hon va o cool som hade prinsess ryggsäck. Så skulle verkligen vilja överraska henne med ett Spider-Man kit inför skolstart!
  Kram Amanda

  Svara
 • Glädje,vemod ilska &rädsla är karaktärerna… Min son med downs syndrom börjar sitt andra år i skolan och han är så STOLT över att just han börjar 2:an…:-) bara det räcker som motivering för att jag tycker han ska få vinna Spidermansetet….att få vara annorlunda men ändå så trygg i sig själv,det är sån glädje som mamma att se…☺️

  Svara
 • GLÄDJE och RÄDSLA!
  Min som börjar först nästa år. Men han är inte alls peppad inför detta, snarare tvärtom. Orolig o rädd. Han vill gå på dagis. Han vill ha sina kompisar.
  Jag tänkte att om jag vann ett Spindemannen-set till honom så skulle det skänka honom så mkt GLÄDJE och förhoppningsvis få RÄDSLAN att försvinna.
  Vi håller tummar och tår för att Ebbe ska få ett fint set som vi kan ha här hemma o leka skola med…

  Svara
 • Hej ilska o glädje är två känslor i filmen jag önskar att ge min 6 åriga systerdotter ett tingeling kit för hon som alla andra engelska barn fick börja skolan trdan vid 4 års ålder o hon är redan så duktig att hon läser långa böcker för sin lillebror, tycker hon förtjänar ett fint kit //joanna

  Svara
 • Ilska och Glädje för det ser jag dagligen hos mina 2 tjejer! Äkta syskonkärlek på högsta nivå. Önskar vinna ett frost kit åt lillasyster då storasyster fick en ny Svea väska. Lillasyster får annars ärva en hello kitty till förskolestart men hon drömmer om en ny frost så det skulle vara roligt att överraska henne med en sådan.

  Svara
 • Hej Hannah!
  De två känslorna är Glädje och Ilska – två motpoler som trots sin olikhet kompletterar varandra för de är båda lika naturliga.
  För en 6-åring som snart ska skolas in på fritids och förskola kan dessa känslor oftast byta av varandra väldigt snabbt (ibland snabbare än vad mamma hinner med).
  Så är fallet för min son Theo och jag skulle bli superglad om jag fick ge honom en dos Glädje med ett Avengers skolkit eftersom dessa superhjältar betyder väldigt mycket för honom.
  Kram/Sara

  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar om ett spindel mannen kit. Två känslor är Glädje och rädsla. Vill vinna detta för att kunna ge till mitt älskade barnbarn, som nu ska skolas in på ny förskola i en ny stad. Detta efter tuffa månader då han och hans mamma har fått fly från sitt tidigare hem, rättegång och skyddat boende. En ny fin ryggsäck att packa sina saker i till förskolan, eller när han reser till oss för att hälsa på skulle säkert vara roligt och uppmuntrande.

  Svara
 • Hej!
  Svar: Vemod och glädje
  Min lilla tjej är lite vemodig över att sommarlovet nu är slut men ser med glädje fram emot att börja i 2:an, stor tjej nu!
  Hon skulle bli överlycklig om hon fick ett set med Frost, som fortfarande är hennes stora favorit.
  Vi håller tummarna och ser fram emot en härlig höst!

  Svara
 • Rädsla och glädje är två karaktärer i filmen.
  Skulle vara härligt att vinna frostpaketet till min 6-åriga flicka då varken pengar eller tid räckt till denna sommar att handla inför skolstarten.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Svara
 • Hej, glädje och rädsla är två av känslorna i filmen.
  Vi flyttade för några månader sedan så nu håller min dotter precis på att börja på en ny förskola där hon inte känner någon sedan tidigare. Tror hon känner lite rädsla på mornarna när hon ska gå dit, men jag håller tummarna för att detta ska bytas till glädje med tiden:)
  Hon skulle säkert bli överlycklig om hon fick kitet med TINGELING.
  Kram kram o ha en fin dag!

  Svara
 • Ååå vilken fin tävling! Skulle så gärna vilja vinna Tingelingsetet till min alldeles egna lilla Tingeling som precis som Tingeling är full av energi och magi♥

  Svara
 • Glädje och rädsla är två av känslorna i filmen!
  Ååå vilken fin tävling! Skulle så gärna vilja vinna Tingelingsetet till min alldeles egna lilla Tingeling som precis som Tingeling är full av energi och magi♥

  Svara
 • skulle så gärna vilja att min dotter Ida fick Frost.
  tyvärr kan inte jag eller min man vara med henne på hennes första dag på 6års och vill så gärna att hon vinner den.
  så kanske det går bra att mormor följer henne istället för vi föräldrar.
  hon skulle bli så super glad om hon fick det.
  är så svårt att hitta såna säker här uppe i norrbotten o hon skulle kännas sig så speciell som vi tycker att hon är.

  Svara
 • 2 karaktärer är glädje och vemod.
  Jag önskar så att min dotter fick vinna då hon haft en riktigt tuff vår på dagis och är så ledsen och inte vill börja skolan. Vi kämpar varje dag med inskolningen men hon är så nervös för att inte hitta nya vänner. Jag tror att ett sånt här fint kit skulle göra det lite lättare första dagarna.

  Svara
 • Glädje och vemod är två av karaktärerna i nya filmen.
  Jag skulle önska ”Spindelmannen-kitet” till min sjuårige son som börjar 1:an nu efter sommarlovet. Han har alltid älskat spindelmannen och jag tror att han skulle bli riktigt glad för de grejerna. Eftersom han precis börjat läsa och skriva lite själv så skulle lite nya pennor och block passa bra till hans skrivbord och jag tror att han skulle känna sig riktigt cool med en spindelmannen-ryggsäck när han går till skolan.

  Svara
 • Glädje och vemod!
  Min yngsta skulle bli överlycklig för ett Frost-kit. Storebrorsan skulle nog också bli glad för Avengers-kit, ifall det första skulle ta slut…vet att det är oerhört poppis.
  Hade varit perfekt till födelsedagen, som ju ska gå i Frost Tema såklart.
  Måste bara säga att både jag och Filippa har köpt Femme-kläder och vi älskar dom!!!
  Jag är barnsligt förtjust i att matcha mor/dotter/syskon, kommer göra det så länge jag bara får.
  Ser fram emot höstkollektionen nu.

  Svara
 • Svar; Glädje och Rädsla
  Min 6 åring hade blivit full av ännu mera spring,
  ifall jag sa att hon vunnit lite disney ting.
  Nu när det är 1.5 vecka till första skolstarten kvar,hade jag nog fått till svar;
  Åh menar du verkligen att jag får,välja något ifrån Disney store?
  Då kan jag bli fullt kittad,och aldrig vara orolig över att på skolgården inte bli hittad.
  För vem kan missa mig med en snygg väska med Tingeling?,jag lär glittra ända tills skolklockan säger pling!

  Svara
 • Hej!
  Svar: Glädje och rädsla.
  Vår lilla påg som är full av bus i vårt hus 😉
  Nollan hägrar och han är spänd av förväntan ….
  Skulle blivit överlycklig för spindel mannen kitet.
  Tjohej från lilla mej !
  Spindel hälsningar från Wilmer.

  Svara
 • Svar:Rädsla och glädje
  Det skulle vara härligt om vår Agnes (blivande ettagluttare) vann frostkitet! Vi var nämligen in i en Disneystorei Västerås och Agnes blev överförtjust i alla fina skolgrejer de hade med Frostmotiv. Hon blev så förtjust att hon ”hotade” med att flytta in i affären om vi inte köpte något(vilket vi inte gjorde

  Svara
 • Vemod och ilska!!
  Hej! Jag har två döttrar varav den yngsta oxå ska börja förskoleklass, hon älskar frostfilmen
  Och skulle bli överlycklig om hon skulle få ett skolkitt med det temat:-)
  Jag som ensamstående studerande mamma har inte möjligheten att köpa det till henne tyvärr.
  Skulle fått ärva en väska av storasyster.

  Svara
 • Rädsla och ilska.
  Jag önskar vinna ett Frost set till min systerdotter Tyra som ska börja förskoleklass.
  Elsa är hennes stora favorit och hon tycker Elsa har så vackert långt hår. Min systerdotter har hudsjukdomen alopeci så hon har varken hår, ögonfransar och knappt några ögonbryn. Men hon är en tuff tjej så man tänker inte på att hon ser lite annorlunda ut när man väl känner henne. Hon skulle i alla fall bli jätteglad över detta set och skulle stolt bära väskan på ryggen

  Svara
 • Glädje och rädsla!
  Vet att min fina tjej som också ska börja f-klass i höst skulle bli så glad för Tingelingkitet. Hon är så himla fin till allt och alla! Hon tänker alltid på alla andra och framföra allt sin lillebror som inte alltid är lika snäll tillbaka. Är så tacksam att jag får var hennes mamma

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Glädje & vemod är två av karaktärerna i filmen!
  Jag skulle önska att jag vann ”Avengers” kitet till min snart 7 åriga son som börjar 1an om några veckor.
  Det skulle vat så himla kul att överraska honom med en ny fin väska & lite annat smått & gott =) han skulle nog bli en stolt pojke då!!!
  Tack för en fin blogg!
  Jag håller mina tummar!
  Kram

  Svara
 • Glädje och rädsla heter dom !
  Lillan min så liten är .vart vi en har letat så finner vi den ej,frost är lillans favorit och detta står högst på listan nu när hon 4år ska fylla , med lite tur så kanske dagen blir bra ändå om vinsten nu blir lillans ❤

  Svara
 • Hej!
  Glädje och vemod.
  Min dotter på 6 år hon bara älskar Frost och jag skulle vilja ge henne denna present och hoppas att det går bra i skolan även nu när hon fick skiljas från sina bästa vänner för de kom inte på samma skola. Därför vill jag uppmuntra henne med detta skolstartskit.

  Svara
 • Svar:Glädje och rädsla.
  Vill överraska min son som älskar spiderman. Då hans lillasyster varit dålig hela sommaren så har vi inte kunnat åka iväg nånstans. Så han är värd att få en fin present. Hoppas på en fin vinst till min älskade son.

  Svara
 • Svar: Jag väljer ”Glädje och vemod” Jag vill gärna vara med och tävla om ett fint set från Frost till min dotter.
  Pirr och förväntan och en längtan som är stor. En härlig tid då kunskapens frö spirar och nyfikenheten är stor. Kan vi inte njuta av stunden innan måsten blir krav och leken blir till allvar. Som mamma vill jag stoppa tiden ett slag. Tiden rusar fram och du har plötsligt blivit så ”stor”. Men jag vill dela din förväntan och följa dig genom livet ♡

  Svara
 • Glädje & Ilska
  Min lille pojk börjar förskoleklassen nu om några veckor. Något som både han och jag är lika exalterade över. Tankarna är många hos den lille grabben. Hans pappa har gått bort för ett litet tag sen och vid tandborstningen, så satt han och fundera och sa sedan ”mamma, tror du pappa kan förstå att jag blivit så stor”. Mitt svar var att han nog var minst lika förbryllad som jag var här nere 🙂 hade varit så kul att kunna få överraska honom med ett avengers-kit och få se en lite extra stolt kille få promenera till sin första skol-dag någonsin.

  Svara
 • Två av dem heter Glädje och Vemod.
  Min dotter ÄLSKAR Spindelmannen så jag skulle helt klart välja det kitet! Hon har haft det lite tufft under förskoleklassen med att hitta nya kompisar och hon ser inte direkt fram emot att börja klass 1, som man ska göra. Hon är dock en stark tjej som reder sig själv och är jätteduktig i skolan. Att få överraska med ett Spindelmannen kit vore fantastiskt och hon skulle bli så glad!

  Svara
 • Glädje och ilska är känslor:
  Denna text skrev jag om min dotter, förra julen, frost är en given favorit. ”Har en dotter som kollat på Frost 20 ggr. Hon ser ut som Elsa, eller lite, som hon själv säger. Hon lever sig in i sagan, det om gott och ont. Hon är bra på det, förstår att ilska kan vara godhet, att kärlek är bäraren av lösningen. Mitt hjärta svämmar över av kärlek för denna fantastiska unge. Svämmar över av tårar för att det hon känner och tror på inte existerar utanför vårt hem och dvdn tomten kom med. Verkligheten utanför är kallare än kallaste dagen i Frost. Utanför är hennes mentala ålder på 5 år inte tillämplig på hennes 12 åriga dito. Hennes omedelbara glädje ( och ilska) ses onormalt. Detta endast då hennes känslor är direkta och äkta, hur kan det vara fel? Denna unge som när ”reklam” visas i pauserna på programmen på tv handlar om behövande säger – Mamma vi måste hjälpa dom!. Denna unge som lär oss kärlek varje dag. Som skrattar det högsta och hjärtligaste skrattet, som inte slutar natta alla gosedjuren, som frågar varför jag och storasyster inte gjort färdigt pusslet (1500 bitar) sedan sist hon såg (30 min senare)?!. Mest av allt är hennes omtanke om oss alla.
  }

  Svara
 • Glädje och ilska är två av känslorna.
  Sedan snart 5 år tillbaka lever jag tillsammans med min egna superhjälte! Efter en tuff start i livet där hans superkrafter gjorde att han stannade kvar hos oss, hans tvillingsyster orkade inte och lämnade oss för änglarna istället. 9 månader senare fick vi veta att vår superhjälte har en hjärnskada och om och om igen har han med sina superkrafter visat att det omöjliga är möjligt.
  Visserligen har han ett år kvar i förskolan, men ett nytt kapitel skrivs i hans historia då han äntligen fått sin första personliga assistent. Vad passar inte bättre än ett spindelmannen kit för Elis och hans assistents nya äventyr tillsammans !

  Svara
 • Hej fina Hanna! Tack för att du ger mig värme varje dag meddina inlägg. Ilska och glädje är två av dem. Frost till min Elsatokiga tjej och Spindelmannen till min spidermantokiga kille som är trötta på att ärva storasyskonens saker och ngt nytt alldeles eget för just dem vore guld värt. Tack på förhand vännen och med hopp om vinst. Stora kramar till dig!

  Svara
 • Svar: Vemod och ilska.
  Jag har två döttrar i samma ålder som dina. De, som många andra, älskar Frost och Tingeling. Vår äldsta flicka har en enorm skräck för framförallt hundar men även katter. Det gör att hela hennes liv påverkas och hon går runt med en oro, som begränsar hennes tillvaro. Vi går nu i terapi och hon jobbar stenhårt för att det ska bli bättre. Det tar enormt på hennes krafter och psyke. Det vore sååå underbart att för en gångs skull få vinna något att överraska henne med!

  Svara
 • Glädje och rädsla. Precis som Liv börjar min kille Sebastian förskoleklass i höst. Stora förväntningar och en del pirr i magen. Nya häftiga skolsaker hade varit lycka för honom och valet självklart Avengers, då han så sent som i går målade och gjorde en tavla av en av figurerna där. Jag håller tummarna för att han ska få en överraskning utöver det vanliga.

  Svara
 • Efter att mina syskonbarn 12,7 pch 6 år har bott i Malmö hela sitt liv fick dem i början på sommaren flytta dem till stockkholm då deras pappa är pilot där! Nu ska den yngst börja skolan skolan utan sina vänner från dagis allt
  Är nytt för henne men med allt detta fina hade hon säkert tyckt det var roligare mwd allt nytt!!

  Svara
 • Glädje och rädsla .
  Typ dom känslor som mest speglar min sons känslor kring förskolestart . Min son har gått på ett specialdagis och dels var det tänkt att han skulle gå ett extra år på dagis men också att han skulle få gå på specialskola . Men han har kämpat järnet och jobbat på sin utveckling tillsammans med dom finaste kompisarna och personalen att han faktiskt hux flux ska börja i en helt vanlig klass redan nu i Aug . Han är så himla duktig och tyvärr är han och hans bror mitt i en väldigt jobbig situvation pga en svår separation och vårdnadstvist som konstant ligger som 100kg sten på axlarna . Ändå har det gått så fint för honom . Är så himla stolt ! Jag hade blivit jätteglad över att få berätta om en sådan här vinst och jag vet att han hade blivit himla glad om han fick ha med Spiderman till sin nya skola 😀

  Svara
 • Vemod och Glädje
  Min flicka börjar också i förskoleklass till hösten hon skulle bli så glad för skolkitet med FROST!
  Hon älskar FROST och vill ha allt med Elsa på! Hade varit så kul att få överraska min skoltjej med mera FROST!
  Älskar din blogg, har följt dig sen du börja blogga!

  Svara
 • Glädje & rädsla. Har en sjuåring som sergeant emot att börja ettan med både glädje och rädsla. Då många frågor om skolvärden dyker upp vid sänggåendet. Hur gör man om man vill säga något, om jag inte kan de vi ska göra osv så ett avengers kit skulle göra gossen glad inför första skoldagen. Kram Pernilla och Elis 7 år

  Svara
 • Rädsla och vemod.
  Min yngsta pojke ska inte börja förskoleklass riktigt ännu men han vill så gärna vara som storebror, som ska börja 3:an. Jag skulle vilja ge min lilla pojke som önskar han var stor ett ”snart-börja-skolan-kit-fast-det-dröjer-lite”-kit. Han kämpar på med bokstäver och siffror och räknar enkel matte på förskolan, nästan som skolan.

  Svara
 • Glädje och vemod.
  Och det är väl precis så man känner så här års och när barnen växer upp. Kluvna känslor….
  Skulle väldigt gärna vilja överraska min 3-åring med Frost-kitet till hennes förskolestart. Hon böjar upptäcka prinsessvärlden nu och det kan man ju inte motstå!
  Hon har blivit så stor denna sommar är ingen liten bebis längre! Nu blev jag supervemodig….

  Svara
 • Glädje Och rädsla.
  Hej Hannah!!! vilken härlig blogg du har!!Vill jättegärna vara med och tävla om frost.kram

  Svara
 • Glädje & Rädsla
  Jag vill gärna vinna Frost Kittet till min dotter Lavinia. Hon börjar också i förskoleklass om ca en vecka. Jag beställde en frostryggsäck från Ellos men den skulle inte komma förrän i september, och då har hon redan börjat så jag avbeställde den. Sen beställde jag en lila fin ryggsäck som var alldeles för liten för att få plats med allt (klantigt av mig att inte kolla måtten ordentligt=). Jag vill vinna för att göra världens vackraste tjej glad! Tack för en bra blogg! Mvh Linda

  Svara
 • Glädje, vemod. Min son börjar ettan nu till hösten den 19e augusti och det är stort 🙂 Han skulle bli jätteglad för ett Spindelmannen-kit.
  Maria 🙂

  Svara
 • Glädje och rädsla.
  Jag kulle gärna vinna en ryggsäck
  till min dotter, snart 5 år, som ska börja på ny
  förskola i augusti.
  Vi har just flyttat och med sakerna
  i flyttkartonger och nya ansikten och bekantskapelser är
  hennes värld lite upp och ned just nu.
  Det kommer att bli toppen när vi kommit
  tillrätta men än är det både pirrigt och nervöst
  i hennes lilla mage (lite i mammans med).
  Håller tummar och tår!
  Med vänlig hälsning, Ylva

  Svara
 • Glädje och rädsla. Ååå vad jag skulle vilja vinna Spindelmannen till min älskade 3-åring. Superhjältar är hans absolut största intresse. Han kan svenska, engelska och riktiga namnet på alla! Varje promenad med honom är en superhjältehistoria. Han är hjälten som räddar mig och lillebror från alla ”dummingar”. Tänk att få överraska honom med detta när han snart börjar på nya avdelningen på föris. Hoppas

  Svara
 • Glädje och vemod
  Jag skulle vilja vinna Tingeling-setet till min dotter Klara som ska börja förskoleklass nu. Hon har börjat på nytt fritids idag och blev igår orolig för det, då hon känner sig blyg. Tänkte att detta set skulle kunna stärka henne lite 🙂
  Tack för en grym blog dessutom.

  Svara
 • Glädje och vemod.
  Min dotter fyller 7 år imorgon och börjar första klass nästa vecka. Hon skulle bli jättelycklig över att få det fina Frost-setet. Hon skulle vara så stolt över att få en ny fin ryggsäck och pennfodral då hon haft bekymmer över detta inför skolstarten. =)

  Svara
 • Hej! Min lille kille som blivit stor förjar 1:an på måndag! Och vi ska förstås handla allt som behövs, men här har vi ju ett färdigt kit som han skulle bli överlycklig för! Spindelmannen! Den vill vi gärna vinna så blir han lyckligast (och tuffast) i klassen!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Svaret: Glädje och Rädsla!
  Min fina Maxie som har precis fyllt 8 år ska börja tvåan i nästa vecka och det hade varit fantastiskt å överraska honom med en hel kit!
  Avangers
  Tack för tävlingen,
  //Anna

  Svara
 • Glädje och ilska är två av känslorna.
  Jag skulle vilja ge bort en ryggsäck till min nya kollegas son som börjar förskoleklass nu till hösten. Efter en lång rekrytering kom hon som en räddande ängel och det hade varit mycket roligt att få visa min uppskattning genom att ge hennes son en present som Avengers ryggsäck.
  Med vänlig hälsning Kajsa

  Svara
 • Glädje och vemod. Skulle så gärna vilja ge ett frostset till mitt gudbarn för hon ska börja förskoleklass nu och hon älskar Frost. Vore jätte roligt att få ge henne detta då vi bor 35 mil ifrån varandra.

  Svara