Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | augusti 10, 2015

Swiss Skin Renewal

Hej igen min vän. Jag sitter och skriver ner all info för alla FME-plagg på lappar som ska sitta på alla hangtags till införsäljningen. Har ett par timmars jobb framför mig. 
Men nu tog jag mig en liten paus och skriver till dig 🙂
Minns du att jag berättade om en ny produkt för ansiktet som jag provat? Swiss Skin Renewal som består av en ansiktsroller och ett serum serum. 
Swiss Clinic hörde av sig angående deras produkt Swiss Skin Renewal och rekommenderade mig att prova detta. Klart jag ville det. Ju äldre jag blir desto nogrannare är jag med min hud. De har dessutom vunnit Årets Innovationspris på Swedish Beauty awards. Bara det!
Nu har jag gjort behandlingen varje kväll i lite mer än två veckor och jag måste, på riktigt, säga att det gett otroligt resultat. Behandling är till för att åtstrama huden, minimera rynkor, behandla akneärr och ge lyster och spänst. 
  
Min hud är så mycket fräschare, stramare och den känns rosig och frisk.
Jag har två st roller. En på 2mm och En på 5mm. Jag började rolla ansiktet med 2mm men nu använder jag bara 5mm. Efter att jag rollat ansiktet så smörjer jag in mig med det magiska serumet Swiss Rejuvenator.
   
   
Efter varje användning så rengör jag min roller med sanitazing spray.
Hemligheten med behandlingen är kombinationen av de två produkterna.  
Swiss Skin Roller gör små mikrokanaler i huden och lurar huden att tro att den är skadad, startar upp läkprocessen och produktionen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberas mängder av de aktiva ingredienserna från serumet ”Swiss Rejuvenator.” De aktiva ingredienserna kommer verka på djupet och stärker upp hudens läkprocess så ny fräsch hud bildas. Man kan förvänta sig resultat på mellan 1-3 veckor. 
 
Det känns som man gör en riktig proffsbehandling som man bara får på skönhetssalonger.  
HÄR! kan du beställa ditt kit. 
Du kommer inte ångra dig.
Stor Kram ❤️
                 
                     I samarbete med Swiss Clinic


35 kommentarer35 kommentarer om “Swiss Skin Renewal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rekommenderade mig att prova detta”, nu är det något jag inte förstår. ”Betalade mig för att prova detta” ska det väl stå? Tycker att det år skamligt att du inte skriver ut när du sponsras, känns billigt.. Titta exempelvis på Frida Fahrman, hon är ett föredöme som alltid skriver när det är sponsrat etc. Se och lär

  Svara
 • Jag skulle aldrig göra sponsrade inlägg för något jag inte står för eller tycker om. ALLA mina sponsrade inlägg och samarbeten är alltid märkta. Om du läser ordentligt så står det och jag är väldigt noga med att det ska framgå. Innan du attackerar och skriver hur skamligt det är så borde du läsa ordentligt som sagt. I samarbete med… Skriver jag alltid ut.

  Svara
 • Man börjar ju undra hur bra denna faktiskt kan vara? Alla bloggare skriver bara positivt om denna. Det är dags för mig att köpa och testa 🙂
  Älskar din blogg och alla bra tips <3
  Kram

  Svara
 • Jag skulle aldrig rekommendera något jag inte står bakom, så jag tycker absolut att du ska prova. Riktigt bra produkt. Kram

  Svara
 • Verkar bra, tror jag ska prova också. Ha en bra dag fina Hannah! Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hanna,
  Detta har inget med ditt inlägg att göra men hoppas att du vill svara på min fråga!
  Vi väntar vårt första barn (en dotter!!!!) med bf i december. Jag har precis fått hem min vagn som vi beställt- En Joolz Day Quadro (Grigio). och vi är supernöjda.
  MEN, en sak som jag märkt nu är att det finns ju en bra ventilations-funktion i suffletten för att det ska bli bra ventilation i vagnen varma dagar. Men vår lilla skrutt blir ju ett vinterbarn och jag är då orolig över att det istället drar in i vagnens liggdel. Dessutom bor vi i Göteborg och här regnar det och blåser det i alla riktningar som man inte ens tror är möjligt hehe.
  Vi har inte köpt någon åkpåse ännu och kanske skyddar den, men hur är din upplevelse kring detta? Behöver jag oroa mig?
  Tack för en fin blogg som jag läser varje dag! <3
  Kram, Lina

  Svara
 • Åh, vilket bra val av vagn 🙂 Stort grattis också till ert kommande lilla underverk. Du behöver absolut inte oroa dig. Det kan nog komma in luft och drag oavsett, men det är ingen fara. Men jag rekommendera att du köper åkpåse. Den skyddar mot kyla och drag. Är det vinter så har ju bebis alltid mössa som skyddar mot blåsiga Göteborgs kalla vindar 🙂 Stor Kram

  Svara
 • Det var ju inte det som inlägget syftade på, hurvida du gillade produkten eller inte, utan min kommentar var enbart angående att jag anser att det ska stå med i inlägget om det är en annan part som är delaktig i att du skriver om deras produkt.
  Märkligt att det som av en händelse nu står i samarbete med.. Har inte attackerat någon utan påpekat något som jag tycker var fel. Vilket du också verkar tycka eftersom det plötsligt nu står skrivet längst ner i inlägget just det jag efterfrågade.

  Svara
 • Helt plötsligt?! Du får nog ta och läsa lite bättre nästa gång. Det har stått i samarbete med hela tiden och gör det som sagt alltid när jag gör ett samarbete. Kanske var det du som fick skämmas lite nu när du såg att du hade fel. Har du problem med mig och min blogg så läs inte kära Ingrid.

  Svara
 • Hej!! Skulle såå gärna vilja veta vart den fina fondväggen i din sons rum kommer ifrån..grafitti texten Nyc..

  Svara
 • Håller med Ingrid till pungt och pricka! Hanna kan aldrig ta kritik, snart kommer hennes man in och försvarar henne! Som vanligt!!!!!!!

  Svara
 • Säger samma sak till dig ”AnnaKarin”, sluta läs hos mig. Jag svarar på alla frågor; kritiska, vänliga, arga eller som i detta fall ett påhopp som inte stämmer. Tål absolut kritik men jag tål inte vissa typer av människors sätt att skriva till mig. PS. Peter tipsar om att det är REA på kattsand på Willys.

  Svara
 • Menar du ”hängpungt” eller bara ”pungt”? Vänligen förtydliga.

  Svara
 • Hej! Jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Vill börja med att tacka för bra läsning, spännande att få följa med i ditt liv, och roligt att du (ni) bjuder så mycket på er själva. Till er som klagar på ”sponsrade” inlägg vill jag bara säga att om ni läser hela texten så står det klart och tydligt att det handlar om ett samarbete. Sen väljer du som läsare helt själv om du vill ha produkten eller inte, det är ju inte direkt nåt köptvång :-). Tack igen för en fin blogg, och lyssna inte på troll. Kram!

  Svara
 • Gjort en anmälan på er två till skatteverket

  Svara
 • Hur länge ungefär ska man ”rolla”? Kram ❤️

  Svara
 • I några minuter i olika riktningar. Kram

  Svara
 • Hej ! Ska man alltid börja med 0,2 å sen gå över till 0,5 el kan man börja med 0,5 direkt ? För det var bara en storlek man fick med när man beställde antar jag ?

  Svara
 • Jag provade 2 först och kände att jag kunde gå över till 5. Tror det är individuellt. Är man känslig är det bra med 2 men annars kör på 5. Kram

  Svara
 • Hej!
  Gör behandlingen ont? tänkte på om detta kunde funka på min tonårsdotter som har akne men det kanske måste vara ”läkt” akne?
  Mvh Moa

  Svara
 • Jag skulle inte rekommendera att göra behandlingen på akne eller känslig hud. Huden måste vara frisk och inga hudåkommor. Kram

  Svara
 • Hannah, varför gör du reklam för rena skitprodukter? Swiss Clinic är ett företag som lurar sina kunder att deras produkter kommer från Schweiz, en enda stor bluff.

  Svara
 • Hej Maria, personligen tycker jag att produkten är jättebra. Jag både provade produkten och läste om förtaget innan jag gjorde ett samarbete. Jag känner mig inte lurad. Kram

  Svara
 • Läs detta på deras hemsida, Maria. Ingen bluff så långt jag kan se!!
  Vi är stolta över att ha hjälpt mer än 250,000 nöjda kunder med sina skönhetsbekymmer sedan 2011. Vi har distribution i 11 länder och expanderar nu i Europa genom ett unikt e-franchise system. Samtliga produkter är utvecklade och formulerade i Schweiz. Vi säkerställer kvalitet på produkter och behandlingar genom vår centrala produktion men förlitar oss på lokala aktörer i distribution.

  Svara
 • hej där! Älskar din blogg men varför gör du reklam för ett företag som säger att produkterna är från Schweiz för att lura kunderna att köpa???

  Svara
 • Jag har provat produkterna och läst om företaget innan jag valde att samarbeta. Personligen känner jag mig absolut inte lurad och tycker mycket om behandlingen som jag gjort och gör med rollern och serumet. Vad de har för företagsnamn har jag inte hängt upp mig på faktiskt. Kram

  Svara
 • Det här kan du läsa på deras hemsida. Så varför luras de??!!
  Vi är stolta över att ha hjälpt mer än 250,000 nöjda kunder med sina skönhetsbekymmer sedan 2011. Vi har distribution i 11 länder och expanderar nu i Europa genom ett unikt e-franchise system. Samtliga produkter är utvecklade och formulerade i Schweiz. Vi säkerställer kvalitet på produkter och behandlingar genom vår centrala produktion men förlitar oss på lokala aktörer i distribution.

  Svara
 • Skatteverket? Bluffmakarna bakom Swiss Clinic?

  Svara
 • Tack för snabbt svar Hannah, ha en bra dag!
  Hälsn
  Moa

  Svara
 • Känner att jag måste ”hjälpa till” vackra Hanna:
  Blunda för elaka kommentarer för att det är enbart den välkända svensk avundsjuka…Vissa tål inte andras framgång och välmående men det är deras problem!
  Du behöver inte redogöra o avslöja allt..Ingen skyldighet!..Utan stå på dig!..Du är duktig och passa på och njut av allt du får att testa!
  Du är vacker som få!!
  Kram från Göteborg!:)

  Svara
 • HEJ!
  jag känner att jag måste hjälpa till. Du med alla hjärtan och kramar du finniga kristensson från skåneland …. blä för människor som du … kriminella idioter

  Svara
 • Hej Hannah! Det finns ingen sanning i det som skrivs på hemsidan som exempelvis: ”Vi är stolta över att ha hjälpt mer än 250,000 nöjda kunder med sina skönhetsbekymmer sedan 2011. Vi har distribution i 11 länder”.
  Du väljer såklart själv vad du vill tro, men detta företag är ett skojarföretag. Jag förstår att du får bra betalt för att recensera deras produkter och det är så man byggt hela verksamheten för att lura sina kunder. Någon gång kommer detta slå tillbaka på ditt eget varumärke så försök för din egen skull ta reda på fakta om detta bolag innan du lovordar bolaget och dess produkter.

  Svara
 • Hej på dig,
  jag har sol pigment fläckar i ansiktet, står att det ska ta bort det med, gör de det? så fall ska man ha 0,2 eller5 o,5?
  /tack.
  ha en super bra dag!!

  Svara
 • sanningen om bluffen Swiss Clinic: … Kristensson och Gordon på äventyr i rövarbranschen. We rid är räknas. Förbwr

  Svara
 • Hej!
  Först vill jag säga att jag gillar ditt bloggande om skönhetsprodukter. Hade ingen aning om att man kunde behandla sig hemma. Googlade ordet hudroller och såg att det fanns många som sålde samma produkt till olika priser. Den jag gillade mest var http://www.hudroller.se och där har jag och en väninna beställt var sitt specialpaket med en ansiktsroller, kroppsroller,ögonroller och ett rengöringspaket. Vi träffas på fredagar och behandlar varandra. Resultatet är fantastiskt. Det är samtidigt kul och underbara resultat.

  Svara