Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:38 | augusti 16, 2015

Pizza

Nu är vi hemma igen. Proppmätta 🙂
Jag åt en supergod vedugnsbakad pizza med chevre, honung, valnötter och ruccola toppad med friterade rödbetor.
   
 
Så gott!
❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Pizza”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Pizzan ser supergod ut!!

  Svara
 • Den såg super ut. Var hittar man en sådan.

  Svara
 • På Wenngarn i Sigtuna.

  Svara
 • Hej Hanna,
  Finns det en ståbräda till en 3-åring som passar till Joolz? Kan man använda den när vagnen både har liggdel och sen vid sittdel?

  Svara
 • JOOLZ har en ståbräda som passar både till när man har ligg- och sittdel. Den har jag haft till Liv hela tiden när Vida åkt vagn. Hon är en latmask 🙂

  Svara
 • Den såg riktigt god ut!!
  Kram!!

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Jag tycker att dina kläder är så snygga. Men jag missade att Femme tröjan som fanns i grått och rosa, grönt! Undrade om den kommer till våren i gen? Kommer garanterat att shoppa när alla höst kläderna kommer till Janemars i Uppsala!!Älskar din blogg. Var köper du dina och barnens kläder? Och hur kan du hålla så fint i hemmet. När det troligen är full fart hemma hos dig. Jag behöver nog lite tips så det inte slutar med att någon tror att man släppt in en tornado i huset!! Själv har jag två barn på 12 och 7 år. Var är ditt bästa mat och lunch och café ställe i Stockholm? Jag och min sambo ska bo på hotell den 29-30 augusti. Han fick det i födelsedags present av mig. Man behöver få komma i väg i bland och ladda batterierna och få sova ut. Våran minsta kommer till oss fortfarande på nätterna. Hur vänjer man av det så dom sover i säng? Var i Stockholm ska shoppar man shoppa kläder och inredning?
  Hoppas att du får en bra vecka! Med vänliga hälsningar Malin

  Svara