Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:00 | augusti 18, 2015

Mot Göteborg

God morgon min vän. Nu bär det av mot Göteborg. Underbara Göteborg. Min barndomsstad.
  
  
Det ser ju ut att bli helt strålande väder.
Vi ska iofs sitta i möte inomhus hela dagen men mellan mötena kan jag nog smita ut och få känna solen i ansiktet. Ikväll tänker jag i alla fall sitta på en av Göteborgs uteserveringar och äta en god middag i solen.
Igår var jag och Mio iväg en sväng. Han behövde klippa sig och så gick vi på bio och såg Pixels. När vi kom hem väntade en god middag, grillad kyckling samt sallad och annat gott, som Marianne och Urban lagat. Hela familjen satt ute och åt i kvällssolen. Ljuvligt.
Men innan dess han jag och Mio med en sockerbomb.
  
Glazed donut. Mmmmm 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Mot Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • oj oj oj vad snygg du är!! 😉
  Trevlig resa och hoppas du får det riktigt bra.

  Svara
 • Hej!!
  Vill bara tala om hur mycket din blogg betyder för mig ❤️
  Hade en traumatisk graviditet som gjort mig ganska deprimerad ,men när jag går in här och läser så känner jag mig faktiskt gladare

  Svara