Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:57 | augusti 21, 2015

Goaste gänget

God fredag kväll vacker. Jag och Peter sitter ute på altanen inlindade i filtar och pratar. Barnen leker och busar med kompisar i trädgården.
Det blir så fort kallt på kvällen. Från att ha suttit med solen i ansiktet och svettats sitter man en halvtimme senare och huttrar. Hösten känns i luften när det blir kväll. 
Det gäller att njuta av de sista sommardagarna. Vill så klart ha en massa fler men vågar inte hoppas allt för mycket på det.
Systers lilla Charlie och Pyret ska sova över här. Det är första gången som han sover själv med oss. Kommer nog sluta med att jag har både Charlie, Liv, Vida… och Pyret i sängen att gosa med.
  
Charlie följde med mig och hämtade tjejerna på skolan och förskolan. Charlie hjälpte Vida med ryggsäcken och så gick de hand i hand.
  
  
   
 
Ikväll blev det ribs, oxfilé och en god sallad med halloumi till det.
   
 
Det har och det leks för fullt. Mio har flera kompisar här så det är fullt hus.
Tidigare idag hade jag möten inne i stan och innan jag for hem så mötte jag upp syster och mamma. Vi åt en sen lunch och sen hälsade vi på vår fina vän Sophie på Eriksbergskliniken. Idag hade de erbjudande på en ansiktsbehandling, en intensivbehandling med C-vitamin som återfuktar och ger lyster. 
Vi passade på och fick oss en halvtimmes skön behandling.
  
Visst strålar vi 🙂 
Det är på Erisbergkliniken som jag har köpt min solskyddsfaktor 70. Har fått många frågor om den så nu vet du att den finns där. Den skyddar men man får ändå färg.
   
 
God lunch med bästa lilla gänget. Mamma, syster och Sophie.
Vad gör du ikväll? 
All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Goaste gänget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att du delar med dig av ditt liv!

  Svara
 • Härliga bilder! Önskar er en fin lördag! Kram❤️

  Svara
 • Vilken fin blus du har på dej, var kommer den ifrån?
  Ha en bra dag.
  Paula

  Svara
 • Tack! Ja, visst är den fin. Den är från mitt märke Femme Collection men dessvärre bara ett prov för vår- och sommarkollektionen 2016. Så i februari kan den bli din 🙂

  Svara