Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:19 | augusti 21, 2015

Välkommen fredag!

God morgon min vän. Välkommen fredag. Jag har saknat dig! Hoppas att din dag börjat bra. Jag håller på att försöka väcka fyra morgontrötta barn. Går sådär. Om en timme börjar skoldagen så det är dags att vakna.
Igår kväll kom mina fina vänner Fnulan och Marita ut och hälsade på. Vi satt i kvällssolen och åt middag och pratade och skrattade länge.
   
Marita, Fnulan och jag. Fnulan har kämpat med sin vikt och gått ner 20 kilo på ganska kort tid. Wow! Hon strålade! Var vacker som en sommardag ❤️ Det gjorde mig glad att se hennes glädje och jag blev verkligen stolt över henne. Jag vet hur hon kämpat och inte mått bra över sin vikt. Men nu var hon sig själv igen. Säger som Peter, vi får börja kalla henne Fnu för det var bara halva Fnulan 🙂
 
Gjorde en sallad och grillade kyckling. Enkelt och gott.
Tidigare på dagen hämtade jag och Peter barnen på skolan och förskolan och två till små kompisar hängde med oss. Vi for ner på Våfflan och åt glass och njöt av sommaren som äntligen kom.
   
Mjukglass med hjortronsylt. Så gott!
  
 
Stora skoltjejerna Liv och Stella höll hårt i varandra. Bästa vänner!Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Välkommen fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Hur hinner du få 4 barn till olika skolor på 1 timme;) ? Går du med döttrarna och killarna tar sig själva, hur långt har ni till skolan? Kram från Maria

  Svara
 • Tyvärr är vi för sega på morgonen för att hinna promenera till förskolan. Det tar ca 20 min. Vi cyklar eller tar bilen. Killarna tar sig till sina skolor själva med buss eller cykel. Kram

  Svara
 • Wow! 20 kilo är mycket! Bra gjort Fnulan! Ha en underbar fredag alla! Kram ❤️

  Svara
 • Salladen ser grymt god ut. Är det fetaost eller halloumi?

  Svara
 • Det är mozzarella 🙂

  Svara
 • Vad söta dom ser ut som också håller varandra i handen, samma som mina två små. 😀 Det är ju så man smälter i hjärtat och hela själen. 🙂 Speciellt eftersom dom gör det utan att man säger åt dom att göra det, utan helt självmant. go ungar.
  Vad fina ni ser ut.
  Ha en fin helg vackra.

  Svara
 • En riktigt go´fredag till dig o din familj! Barnen är ju bara så gulliga. Säger som han ”bilförsäljaren i reklamen”, det är härligt med barn, hi, hi…..

  Svara