Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | augusti 23, 2015

Årlig kräftskiva

God söndag min vän. Hur är din helg? 
Det är magiskt väder. Jag njuter i alla fall av solen och värmen. Hur jag än mår i kropp och själ så gör detta väder mig alltid bättre till mods.
Min syster, jag och vår familj går igenom tuffa dagar nu. Det är snart ett år sedan Isak lämnade oss för himlen och då blir allt extra starkt. Jag försöker hela tiden göra saker, komma på andra tankar för att inte konstant gråta. Jag mår så dåligt varje dag. Det går inte en dag utan att jag gråter, får ångest och känner obeskrivligt sorg och saknad. Känner att alla tunga känslor äter upp mig. Tar död på min. Jag är inte samma person som tidigare. Har inte samma glädje. Men det är ju inte så konstigt.
På tisdag ska familjen träffas och det kommer bli både fint men också oerhört tungt. 
Jag har svårt att prata om det som hänt men på tisdag då tror jag vi alla kommer släppa allt, prata, gråta, minnas, äta hans favoritmat och glädjas åt den tid vi fick med vår underbara Änglapojke.
Men fram till dess så måste jag försöka göra annat för att orka vardagen och ta hand om familj och barn. Barnen är så kloka. De sörjer inte på samma sätt. De är så rena, så oskyldiga och glada. Tröstar alltid med ord som, ”men mamma, Isak är ju himlen. Han skattar och mår bra. Tänk vad bra han har det!”
… Och det har han men han fattas oss här på jorden.
Jag sitter ute i solen med en kopp kaffe. Skönt att bara sitta och inte gör något. Precis som en söndag ska vara. En vilodag 🙂
Liv har precis farit på kalas hos sin kompis Emilia.
  
Kalasfina Liv.
Mio, hans kompis Hugo och Vida sitter i soffan, inlindade i handdukar, efter ett dopp i poolen.
Igår hade vi vår årliga kräftskiva här på gatan. Varje år så samlas alla vi grannar, bygger tält i vändplan, dukar, dekorera och har kräftskiva. Det är en så trevlig och en god tradition. Bästa grannarna och bästa gatan. 
 Fina va?
 Jag hade på mig en klänning från Zara som jag köpte förra hösten och nya snygga skorna Alina från Mikkas.com.
  
Vida hjälpte mig fixa frukten till bålen som PJ sen blandade. 
  
Jag plockade blåbärskvistar som vi dekorerade borden med. Enkelt och fint.
  
Tones goda kantarell- och brieostpaj. 
  
Och det bästa av allt. Svenska signalkräftor. Stora, röda och vansinnigt goda.
  
Vi hade även en mysig loungegrupp.
   
 
Efterrättspajer i olika smaker. Rosie och Nina stod för dem. De var så goda att jag inte kunde sluta äta. 
  
Se så mysigt!
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Årlig kräftskiva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mysigt!! Vi har varit och plockat upp våra kräftburar nu på morgonen! Håller med, visst är det nåt speciellt med svenska signalkräftor!!
  Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah, förstår mycket väl att du inte mår bra, nu när årsdagen stundar. Men efter den, ska du se att du känner dig bättre till mods. Saknaden finns ju alltid, men man lär sig hantera den på ett annat sätt.
  Känner sådan sorg, för hela er familj!
  Igår såg jag ”Still Alice” en film som verkligen var värd att se!
  Hoppas du fick mitt mail i veckan. Kram o tänker på dig!

  Svara
 • bara en stor kram till dig och din familj…

  Svara
 • Fina du! Du och din familj kommer att finnas i mina tankar och mitt hjärta hela tisdagen., med önskan om en fin stund tillsammans även om det måste vara oerhört känslosamt. Ska tända ett ljus för Isak. Stor kram och mycket kärlek till er alla.

  Svara
 • Styrkekram du fina människa

  Svara
 • Så är det, sorgen syns inte utanpå, men hjärtat är trasigt för alltid…
  På förmiddagen kom ett samtal… en lite flicka på 5 år har efter en tuff kamp blivit en ängel… hejdlös förtvivlan & tårar som aldrig vill sluta… en mamma & pappa som mist sitt enda barn… en mardröm utan slut…
  Vad är meningen med livet…
  Varm kram till dej & din fina familj <3

  Svara
 • Förstår att det måste vara svårt att kunna tänka på annat nu. Skönt i alla fall att ni har möjlighet att vara tillsammans inom familjen på tisdagen, istället för alla på sitt håll. Skall tänka extra mycket på er på tisdag (det gör jag i och för sig ofta ändå men extra mycket då). Massor med styrkekramar!

  Svara
 • Åh, det skär i hela hjärtat när jag tänker på dagen som väntar er. Du är jag, för tio år sedan. Min systerdotter, ett par år yngre än Isak, rycktes ifrån oss, helt oväntat för 11 år sedan. Det är som du skriver, man blir inte densamma igen..
  Tänker på er!
  Kram <3

  Svara
 • Blir så sorgsen i hjärtat!
  Tänker på er alla dessa dagar…. Önskar er styrka och massa kärlek. ❤️❤️❤️
  Massa kramar och värme // Nina ❤️

  Svara