Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:43 | augusti 24, 2015

Starka band

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Jag har haft en bra och mysig dag med vänner och jobb. Har varit skönt att ha tankarna på annat håll så gott det har gått.

Jag ska vara ambassadör för MSC Cruises i höst. Jag ska åka på en av deras största kryssningsfartyg på en kryssning i Medelhavet. Besöka vackra städer i Spanien och Italien. Ser så galet mycket fram emot det. Älskar kryssningar och detta är ju en av rang. Ett väldigt trevligt jobb om du frågar mig 🙂

Idag fick jag möjligheten att kliva ombord på ett av deras kryssningsfartyg som kom i hamn i Stockholm imorse. MSC Orchestra. Med tre av mina godaste vänner fick vi en rundtur, prova deras SPA och äta en femrätterslunch. 

Ingen dålig start på veckan.

  
  
Ombord på MCS Orchestra. Bara Leonardo Di Caprio som saknas i den här ståtliga trappan 🙂

   
 Poolområdet!  

Camilla, Ewa, jag och Tone.

Det fanns så många behandlingar att välja mellan och jag tog Himalayan Dream.

  
Blev mjuk i stela muskler och len på hela kroppen.

   
   
Efter en timme på mage, sovandes var jag mör. 

Efter rundvandring och behandlingar fick vi äta en femrätterslunch i deras fine dining-restaurang.

   
 Gott!

Nu sover flickorna och jag och alla mina tre killar ligger i soffan och kollar på TV. Vi har haft en riktigt trevlig kväll och satt ute och åt middag i kvällssolen.

  
Vill ha många fler kvällar som denna. Middag på altanen. Sol och värme!

Det är skönt att vara tillbaka i vardagen med rutiner och ordning. Kanske därför vardagen är både trevligare och alla är gladare 🙂

Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Helst vill jag sova och vakna om en vecka. Men det ska inte bara vara tårar imorgon utan också kärlek. Familj, kärlek och starka band. Något fint som kommer ur denna fruktansvärda tragedi är att vår kärlek och våra band till varandra som familj blir starkare.

All Kärlek ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Starka band”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilken båt! Måste vara fantastiskt o åka med den. Förstår att det blir en jobbig dag imorgon men mycket kärlek och vänskap också. Jag ska tänka extra på dig och din familj imorgon Hannah! Kramar ❤️

  Svara
 • Hej Hannah, får jag fråga var din fina hatt kommer ifrån?
  Kram Ingrid

  Svara
 • Hej fina du,

  Vad härligt med kryssning, Mattias och jag gjorde en kryssning med dom förra hösten runt Medelhavet….. fantastiskt!!!! hoppas ni får det lika bra.
  Massa kärlek till er alla i morgon också, förstår att det blir en jobbig dag <3
  Kram
  Annika

  Svara
 • Tänker på Er o fina ängla Isak. Tänder ett ljus för honom imorgon.
  Kram♡

  Svara
 • Min bror har jobbat på de båtarna i flera år, dom är helt magiska. Jag har därför själv också åkt en kryssning med dom, det bästa upplevelsen och vilken lyx man lever. Som du själv skriver, bara Leonardo DI Caprio som saknades i den trappen och när man stod uppe på däck… 😉
  Kul att du ska få jobba där nu, du kommer gatanerat att trivas!
  Lycka till!

  Hälsningar Jane

  Svara
 • Stor Styrkekram till dig och din familj.
  Kärlek

  Svara
 • Tänker extra mycket på er allihop idag!
  Hoppas ni får en fin dag tillsammans!

  Svara
 • jag ber för dig o din familj…. kram

  Svara
 • ♥ ♥ ♥

  Svara
 • Hej
  Vill tacka dig för din trevliga blogg.
  Jag har shoppat via nätet barn kläder och en tröja till mig och jag köpte en klänning till min mamma ,
  min mamma är så glad och nöjd och får så mycket beröm för den , nu sitter jag och min underbara unge och tittar på höst kläderna . Tänker på er i sorglig stund .
  Gå gärna in på min blogg
  http://WWW.stickochbaka.bloggplatsen.se

  Svara
 • Hej vännen! Har tänkt på er hela dagen. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/08/25/nar-man-forbereder-sig-for-host/

  Svara
 • Har inte varit inne i bloggvärlden på ett tag, då nya jag stängt en dörr för alltid och öppnat en ny på vid gavel..Är exalterad, glad och tacksam <3

  Läste ditt inlägg om att det är årsdag idag, då er vackra ängel lämnade er.
  Jag tänker på dig och din familj, och önskar att er sorg inte gjorde så ont, att ni fick en tid där sorg och smärta försvann, om bara så för en liten stund.
  All kärlek och över cybervärlden skickar jag er en tanke!
  Love Malinapralina

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag måste dela med mig om en sak.
  Jag minns under Melodifestivalen att du och Maggan reflekterade till Isak när ni lyssnade på Kristina amparos låt – i see you. Rätta mig om jag minns fel:)
  Som de flesta av dina / era bloggläsare så är vi många som tänker på er i dessa dagar. Likaså imorse , när jag satte mig vid frukostbordet och jag helt plötsligt hörde att just Kristin amparo körde sin fina låt på Nyhetsmorgon eller någon annan kanal. Det kan inte ha varit en ren slump ?:) just idag? Missade ni de eller såg ni det också !?

  Mängder av styrkekramar!
  Alexandra

  Svara
 • Ja, den låten får mig alltid att bryta ihop av gråt. Den låten är Isak, tänker extra mycket på honom när jag hör den. Den är så vacker. Orkar inte gråta mer så det var nog tur att jag inte hörde den imorse. Tack för din omtanke och vad fint att du minns att jag skrivit det om Isak och I see You. Stor kram ❤️

  Svara
 • Kärlek och varma tankar till er alla!
  Ditt fina halsband med två ringar – är det från Femme Collection.
  Blir jätteglad för svar.
  KRAM

  Svara