Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | september 4, 2015

Första till kvarn

Hej igen min vän. Har du en bra dag? Hoppas det.

Jag har hämtat barnen tidigt idag och just nu slappar vi bara innan vi ska göra egen pizza. Det blir en skön hemmakväll med popcorn i soffan framför TV:n. Carina Bergs nya underhållningsserie Ett jobb för Berg ska spanas in. Hon och Meltzer är ju mina favvobrudar 🙂

Vad ska du göra ikväll?

  
Happy Friday!

  
Fick hem ett efterlängtat paket idag. Ska visa dig sen. Nästa vecka ska nämligen ett sundare liv påbörjas. 

Imorgon ska jag och barnen till Stinsen och fira att de fyller 20 år. Det är massor av kul för barnen där och bra erbjudanden i butikerna. Senare på eftermiddagen ska jag sätta mig på ett flyg ner till Malmö och Ystad. Syster ska firas med alla hennes tjejkompisar. Det ska bli riktigt trevligt och garanterat galet 🙂 

Kika in lite senare för ikväll lägger jag upp inbjudan till mitt event 10/9 på Janemars i Uppsala med Femme Collection. Det kommer bli så bra. Men det är begränsat med platser så först till kvar. 

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Första till kvarn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här