Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:38 | september 7, 2015

Kristina från Duvemåla

God kväll min vän. Det är fler som firar 20 år 🙂

Kristina från Duvemåla hade sin första premiär för 20 år sedan den 7 oktober 1995 i Malmö. 

Denna fantastiska musikal med musik av Benny Andersson har nu nypremiär på Cirkus i Stockholm 12/9. 

Jag fick biljetter till den av min kära svärmor Marianne i födelsedagspresent och ser så mycket fram emot att se den.

Musikalen är baserad på Vilhelm Mobergs berättelse om utvandrarna och är väl mer aktuell än någonsin i vår tid då många människor är på flykt eller bryter upp från sina hemländer av andra orsaker.

Nu har du chansen att få uppleva denna musikal. Jag lottar ut 20 biljetter till det stora genrepet 11/9. Så det är snabba puckar.

Jag kommer redan på onsdag dra tio vinnare som vinner två biljetter var, så skynda dig att vara med 🙂

  
För att ha chans att vinna och få se musikalen nu på fredag så önskar jag rätt svar på frågan nedan samt en kort motivering varför du ska vinna. Lämna ditt svar i kommentarsfältet.

Hur många föreställningar har spelats av Kristina från Duvemåla sedan urpremiären 1995?

1. 960 st 

X. 540 st

2. 250 st

Lycka till!

Kram ❤️

PS. Glöm inte lämna korrekt mailadress då du kommer få biljetterna via e-post.


109 kommentarer109 kommentarer om “Kristina från Duvemåla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  C:a 1250 föreställningar är det de har spelat sen starten. och ja vad vore livet utan Guldet blev till sand…..

  Svara
 • Hej!

  Rätt svar är 960 föreställningar.

  Och en av anledningarna till varför jag väldigt gärna vill se den här musikalen är helt enkelt för att se hur hela den här viktiga utvandrartiden fungerade i Sverige på 1800-talet. Jag har försökt kämpa mig igenom böckerna för att bli lite mer insatt men jag är nog alldeles för icke-kulturell för att klara av att ta mig igenom böckerna på gammelsvenska. En musikal vore nog ett tusen gånger bättre (och roligare!) sätt att ta till sig historien.

  Men, förutom detta älskar jag musiken. Kommer ihåg att jag köpte dubbel-cd:n när den kom ut för en herrans massa år sedan endast för att jag älskade två låtar. Det var ju så man gjorde på den tiden 🙂

  Svara
 • Hej.
  1. cirka 960

  Det här vore en toppenpresent att få ge till min svärmor som fyller år idag! Hon ska snart bli farmor igen, till mitt första barn. Och är så värdefull i mina bonusbarn och mitt liv så vad passar väl bättre med en musikal för henne där hon får fokusera på bara sig själv.

  Svara
 • Rätt svar är 960 st föreställningar.

  Om jag vinner så tar jag med min vän Jenny som bor i Sthlm och som jag träffade via vårt gemensamma musikalintresse för 20 år sedan. Det var på Cirkus vi träffades första gången. För att se just denna musikal. Helt fantastiskt att vi hållt kontakten sedan dess. Vore jätte kul att uppleva detta tillsammans med henne igen då vi ses så sällan pga avståndet. Men jag tar mig mer än gärna till Sthlm för detta 🙂

  Svara
 • 960 föreställningar

  Jag skulle vilja ta med min bästa vännina. Vi ses inte särskilt ofta då jag bor på västkusten o hon i Stockholm. Nu är vi dessutom båda två relativt nyblivna mammor med jobbiga graviditeter bakom oss (som dock resulterade i två fina ungar). Skulle vara så roligt att överraska med att musikalbiljetter o en kväll bara för oss.

  Svara
 • Rätt svar- 960 föreställningar.
  Det är på tiden att jag och min musikalälskade svärmor hittar på nått så låt oss slå klackarna på cirkus nu på fredag!

  KRAM 🙂

  Svara
 • Hej hej!
  Jag har sett Kristina från Duvemåla fyra gånger, tre gånger i originaluppsättningen (med Helen Sjöholm) och denna uppsättningen en gång (på GöteborgsOperan). Musiken är helt underbar och historien är än idag aktuell med det vi ser runt Medelhavet.
  Grattis till er som vinner, ni kommer få en fantastisk kväll!
  Kram från Stenungsund

  Svara
 • jag tror rätt svar är nr 1 alltså 960 st föreställningar

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar är 960 föreställningar.

  Jag fullkomligt ÄLSKAR musikaler!! Och om jag vinner så kommer jag njuta extra mycket av föreställningen och kvällen eftersom det blir min första kväll ute sedan min son (mitt första barn) föddes.
  Även om jag älskar att vara med honom så känns det nu efter drygt tre månader som att lite egentid för mig med en vän är precis vad jag behöver. Och jag kan inte tänka mig något bättre sätt att utnyttja min egentid på än att gå och se en musikal med en vän! 🙂

  Svara
 • Hej,

  Svaret är 960 st föreställningar.

  Jag skulle jättegärna vilja ge bort en sån här fin present till min dotters gudföräldrar som jag är evigt tacksam för att jag har vid min och min dotters sida. Vad skulle vi göra utan dem? De har minst sagt tagit sig an uppdraget som gudföräldrar på största allvar och är verkligen världens bästa gudföräldrar! De förtjänar verkligen att få njuta av musikalen Kristina från Duvemåla!

  Kram, Lotta

  Svara
 • Hej!
  960 föreställningar

  Åh vilken härlig tävling! Om jag vann så hade jag bjudit med min älskade mamma, dels för att honfyller år den 9 sep men även för att hon är såå värd det. Nyopererad i sitt knä, och ändå ställer hon upp att hämta barnbarn i skolan när det krisar och är hundvakt. Hon klagar aldrig på något. Bästa bästa mamsen! Hon är guld värd, skulle så gärna vilja ge henne detta <3

  Kram och tack för en fin blogg!

  Marre

  Marre

  Svara
 • Svaret är 960 föreställningar. Skulle uppskatta att få möjlighet att se denna föreställning . Om möjligt skulle jag vilja ha 2 biljetter och ta med min man

  Svara
 • Rätt svar är: 960 föreställningar

  Om jag vinner skulle jag såklart bjuda med min älskade man. Efter två täta barn har vi inte varit ut på tu man hand på över ett år. En kväll på Cirkus skulle verkligen göra att vi orkar med ett år till med sömnlösa nätter…

  Svara
 • 960st!
  Jag vill gärna få bjuda min mamma på denna föreställning!

  Svara
 • Rätt svar är 960 st!

  Skulle så gärna vilja vinna och få bjuda med en av mina bästa tjejkompisar som älskar musikaler och som precis som jag nyligen har börjat jobba efter ett år som mammaledig! Det skulle vara så häftigt! 🙂 hoppas på tur! Tack för en toppenblogg!
  Kram Hanna

  Svara
 • Vilhelm Moberg var en klok man. Han var noga med att betona Karl Oskars och Kristinas hårda slit när de väl kom fram till Amerika. De fick inget gratis, likt de andra svenska utvandrarna. De fick köpa en bit mark där de fick börja odla och starta om från noll.

  Han skrev dessutom i boken ”Svensk strävan” följande:

  ”Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land.
  Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.
  Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund.”

  Han sa även:
  ”När en politiker säger att vi sitter i samma båt så var på din vakt, betyder det att det är du som skall ro.”

  Klockrent!

  Svara
 • Hej!
  960 föreställningar!

  Jag skulle bli superduper glad om jag var en av dem som vann 2 biljetter. Jag har haft planer på att åka både till Helsingfors och till Göteborg när musikalen gick där men det blev aldrig av. Hoppas hoppas nu!

  Svara
 • Svaret är 960 stycken föreställningar.
  Jag skulle så gärna vilja gå för att kunna bjuda min mamma på detta. Hon skulle bli så glad då hon älskar musikaler! Vill så gärna visa min uppskattning för min underbara mamma! Så mysigt med en fredagskväll bara hon och jag på musikal! Hoppas att jag vinner biljetterna, skulle bli så glad! 🙂 kram!

  Svara
 • Den har spelats 960 föreställningar sedan urpremiären!! inte dåligt:) jag skulle såååå gärna vilja mysa med min dotter Fanny och se denna beryktade musical!! Vore riktigt trevligt så hoppas:) Må gott!! Kram

  Svara
 • Rätt svar: 960!

  Ojojoj, OM jag skulle vinna skulle jag bjuda med min älskade mamma som är värd ALLT! Hon är en guldsjäl precis som din egen mor.

  Stor kram och tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Först- rätt svar på frågan är 960 föreställningar.
  Och så till motiveringen- Firar ett år tillsammans med mina fina pojkvän på fredag, och att få gå på musikal vore det perfekta sättet att fira det. Som student saknas ofta utrymme för att kunna unna sig den typen av lyx! Vore en så himla härlig upplevelse och vi skulle bli så glada! Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah rätt svar är 960 st föreställningar. Nu håller jag alla tummar & tår att jag få ta med mig min älskade svärmor på detta. Ha det bra kramar

  Svara
 • Hejsan!
  Svaret är 960 st föreställningar.

  Jag vill mer än gärna uppleva Kristina från Duvemåla tillsammans med min billa syster som fyllt 30år. Min syster ställer alltid upp för mig och mina barn och jag vill gärna överaska henne med

  Svara
 • 960 föreställningar.

  Om jag vinner tar jag med mig min storasyster Åsa. Hon bor i Stockholm och jag i Uppsala. Trots vår åldersskillnad på 13 år, så har vi mycket gemensamt. På 90-talet när vi bodde i samma stad var vi med i flera musikaler i kulturföreningen. När jag tänker efter så har vi vårt eget 20-års jubileum när det gäller musikaler, så,..

  ,..vad skulle passa bättre än med en överraskning i form av biljetter till musikalernas musikal.

  Svara
 • Svaret är 960 st föreställningar.
  Skulle vilja bjuda med min sambo som fyller år den 14/9 och i veckorna ligger ute och jobbar. Jobbar oftas i Stockholm så när ni har pop up stores brukar han åka dit för att handla till lilla mig. Han gör mig sååå glad!!! Alltid!!!
  Med hopp om tur!!!
  Lisa Nyqvist

  Svara
 • svar: 960st!

  Jag skulle så himla gärna vilja ta med min farfar på det här. Min farfar har alltid varit min förebild och min trygghet under min uppväxt. Det senaste året har varit väldigt jobbigt då han har varit väldigt sjuk och åkt in och ut på sjukhus, nu är han äntligen på bättringsvägen och jag önskar att jag kunde ge honom allt för det är han värd!
  Han har alltid älskat musikaler och jag såg min första i våras, och det var det bästa jag gjort på länge! Därför skulle jag bli så otroligt lycklig om jag vann så att vi fick uppleva det tillsammans! Vet att han skulle bli så himla himla glad <3
  Kram

  Svara
 • Jag tror på 960 föreställningar.

  Det hade varit fantastiskt kul att få vinna och få möjlighet att ta med min underbara dotter på en musikal som hon drömmer om. Håller tummarna.

  Svara
 • Svar 960 föreställningar
  Skulle bli otroligt glad om jag skulle vinna!

  Svara
 • Rätt svar 960 st!

  Gud vad kul om jag skulle vinna då vi åker till Sthlm på fredag för vuxenhelg mannen och jag och inte har något speciellt planerat fredagkvällen! Vore kul att överraska honom med musikalbiljetter – och vilken musikal sen! Sen länge en stor favorit hos mig.

  Svara
 • 960 föreställningar

  Jag vill vinna för att kunna ge biljetterna till min vän som har en dotter med anorexi sedan 5 år. Just nu är det små steg framåt, vilket är fantastiskt roligt. Att få överraska de med biljetter skulle kännas fint. Min vän och hennes dotter förtjänar att få göra något trevligt och glömma sjukdomen för ett litet tag.
  Hoppas på tur:-)

  Svara
 • Svar:960

  Om jag skulle vinna så får min pappa följa med!
  Vi har haft en jobbig tid efter min mamma gick bort, så
  då skulle vi få en egen kväll och göra nåt roligt
  tillsammans! Kram❤️ & tack för en fantastisk blogg
  Som jag läser varje dag!

  Svara
 • Svar: 960 gånger
  Åh vad kul det skulle vara att vinna! Det skulle vara en fantastisk födelsedagspresent till min underbara mamma som ställer upp i vått och torrt!

  Svara
 • Rätt svar är 960 föreställningar.
  Mannen och jag unnar oss aldrig något på tu man hand, så det vore lyxigt att överraska honom med musikalbiljetter!

  Svara
 • 960 föreställningar

  Jag hoppas på att vinna då jag vill överraska min vän som har en dotter med anorexi sedan 5 år. Just nu så är det små steg framåt. Därför skulle dessa biljetter till föreställningen få min vän och hennes dotter att för en stund glömma denna hemska sjukdom.
  Håller tummarna:-)

  Svara
 • Önskar att jag vann biljetter för att kunna bjuda min mamma som är pensionär och inte har råd med några festligheter. Antal föreställningar är 960.

  Svara
 • Skulle bli så glad om jag fick dela denna
  upplevelse med min 13 åriga dotter.
  Fly från småsyskon en kväll.
  Bara hon och jag i storstaden ♡

  Svara
 • Svaret är: 960!
  Om jag vann så skulle jag bjuda med mig min sons förskolepedagog! Hon fyller år på torsdag så detta vore något för hon är världens bästa pedagog och jag är så glad att hon är med och lär
  Inte bara mitt barn utan alla andras barn vad som är rätt och fel och lär dom den grund det behöver för att ta sig vidare i livet! Hon är en förebild/mentor för mig nu när jag ska utbilda mig pedagog! Vore roligt art få bjuda henne eftersom hon älskar musikaler men har inte riktigt råd då hon kämpar på som varannan vecka mamma till 2 barn.

  Svara
 • SVARET ÄR 960.
  Hann aldrig se den när jag var lite. Pengarna fanns inte där då åh inte nu heller. Ensamstående med en 3 årig dotter. Behöver lite skoj i livet

  Svara
 • Svaret är 960.
  Jag skulle bli väldigt tacksam och glad om jag och maken fick chansen att gå och se genrepet. Dels är vi musiker båda två. Vi har kompat Du måste finnas, Guldet blev till sand och Duvemåla hage ett oändligt antal gånger.
  Själva handlingen ligger mig varmt om hjärtat. Jag är själv invandrare och utvandrade från Ryssland för 23 år sedan med mina föräldrar. Är så tacksam att Sverige tog emot mig, gett mig högskoleutbildning och arbete. Men jag känner igen mig i Kristina och hennes story. Har läst Mobergs bok flera gången. Och filmen var bland dem första svenska filmerna som de visade på SFI. Vi bor i Gustavsberg, Värmdö.

  Svara
 • 1.
  960 föreställningar

  Jag hade blivit så otroligt glad om jag fick förmånen att gå på musikalen. När den visades i Göteborg så hade jag ingen att gå med. vill inte gå ensam men i Stockholm kan jag få sällskap.

  Svara
 • 960 föreställningar..

  I helgen ska vi till Stockholm och gå på The Fooo med döttrarna. Vore skoj med något för oss vuxna också. Det var 3 år sen sist jag och sambon umgicks själva en kväll

  Svara
 • Svar 960 föreställningar.
  Biljetterna skulle jag ge bort till någon som har det väldigt tufft nu som anhörig till en som har cancer. Hon behöver komma utoch göra något annat en kväll.

  Svara
 • Svarsalternativ 1;
  960 st

  Skulle gå med min underbara man sedan 16 år tillbaka.
  Han är min första (och förhoppningsvis sista) stora kärlek.
  Han ställer upp i alla väder och ibland känns det som om
  Han känner mig bättre än vad jag själv gör… 😉

  Svara
 • Jag skulle ta med min mamma som sitter i en rullstol efter en stroke . Hon älskar musikaler men har aldrig varit på en sådan .Det skulle vara underbart att få överraska henne. Min mamma fyller 78 är nästa månad .

  Svara
 • Glömde svaret 960 föreställningar

  Svara
 • 960 Föreställningar….
  Det hade varit så
  Otroligt roligt att G. Vi förlorade vår son Tristan i Mars under en kort tids
  Sjukdom. Det har varit en era att få komma och titta.

  Sofia

  Svara
 • Svar: 1. 960 föreställningar
  Jag skulle ta med min storasyster som älskar musikaler. Hade tänkt ge henne detta i födelsedagspresent så detta skulle vara perfekt. Som den nyblivna mamma hon är förtjänar hon nu lite vardagslyx och egen tid att bara vara sig själv.

  Svara
 • svar:960st
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Då skulle jag ge biljetterna till min mamma och pappa, för det är så att jag skrapade ihop pengar till biljetter så dom kunde se föreställningen när den gick i Stockholm första gången. Och min mamma pratar om den upplevelsen än idag, flera ggr per år. Det var det Bästa hon någonsin sett!! Det vore sån underbar lycka att få möjligheten att ge henne denna upplevelse igen!!!!

  Svara
 • svar:960st
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Då skulle jag ge biljetterna till min mamma och pappa, för det är så att jag skrapade ihop pengar till biljetter så dom kunde se föreställningen när den gick i Stockholm första gången. Och min mamma pratar om den upplevelsen än idag, flera ggr per år. Det var det Bästa hon någonsin sett!! Det vore sån underbar lycka att få möjligheten att ge henne denna upplevelse igen!!!!

  Svara
 • Har drömt om att se denna musikal i 20 år, musiken är fantastisk och jag vet att jag skulle njuta varje minut av den och många år framöver skulle ett sånt minne skänka mig glädje. Dessutom fyller jag 40 om några veckor och en finare present kan jag inte tänka mig. Jag lever med svåra och inoperabla diskbråck (flera stycken) i nacken, ständig smärta och inga pengar. Men det finns alltid de som har det värre. Jag är tacksam att jag har min familj, man och barn, ett hem och mat och kläder. Ja inte för att jag kan shoppa Odd Molly eller Louis Vuitton men några rea plagg på Lindex till mina barn i bland. Som sagt det är Sverige år 2015 och då får man som sjukskriven trots otaliga läkarintyg, undersökningar mm mm mm inte en krona av FK. Det är sant. Jag har inte fått en enda krona av FK trots att mina läkare sjukskrivit mig i flera år. Tack och lov då så har min man ett jobb iaf. Jag kan aldrig bidra ekonomiskt då vi alla i familjen lever på hans lön. Tänk att få överraska honom med biljetter till denna fina musikal. Tack för din alltid lika trevliga blogg

  Svara
 • Ja också svaret också. 960 st föreställningar har spelats sen urpremiären.
  MVH Lina

  Svara
 • Rätt svar: 960 st

  Fyllde 30 år igår (7/9) och det skulle jag vilja fira genom att göra något riktigt trevligt. Vad skulle då passa bättre än att få ta med partnern på en fantastiskt musikal, samtidigt som vi kan få lite efterlängtad egentid?! Fly iväg några timmar, bara rå om varandra och avnjuta den mästerliga ”Kristina från duvemåla” är något som både skulle göra han, mig och oss gott.

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar är 960 . Nu hållet jag tummarna för att få biljetter.
  Skulle vara magiskt att få gå!
  Kram !

  Svara
 • Hej vacker! 🙂 Svaret är 960 föreställningar. Håller tummarna!

  Kram Helen

  Svara
 • Hej finaste!

  Svaret är 960.

  Spännande!! Nu håller jag tummarna!

  Kram

  Svara
 • Svaret är 960 föreställningar.Hoppas på vinst// Emma

  Svara
 • Rättt svar 960

  Min fina man lämnade allt i sitt hemland för att komma och bo i Sverige med mig. Det skulle vara så roligt att få bjuda ut honom på en date och se denna underbara musikal, som speglar en viktig del av vårt lands historia.

  Svara
 • Rätt svar är 960 st föreställningar.

  Jag vill vinna för att få en chans att överraska min fina syster med en kväll tillsammans i Stockholm. Min syster har aldrig varit på en musikal så det hade varit roligt att få dela den upplevelsen med henne.

  Svara
 • 960 föreställningar! Wow!

  Min fina som fyllde år häromdagen. Vi har haft en tuff period han o jag, och vår relation har satts på prov flera gånger, även om min kärlek till honom såklart är gränslös. Skulle vara så mysigt att ha en skön och avkopplande kväll kara han och jag.

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar är 1. 960 st.

  Det vore väldigt kul att få överraska min mamma med biljetterna. Vi är på väg till sthlm i helgen och det här vore pricken över i! 🙂

  Svara
 • 960 föreställningar.

  Det skulle vara en dröm som blev sann!!!

  Jag älskar musikaler, men eftersom jag lever med fas 3 så skulle jag inte ha råd att gå.

  Svara
 • Rätt svar är 960:) Det vore underbart att få ta med min mamma på den här musikalen. Hon behöver komma ut och fyllas med underbar musik❤

  Svara
 • And the Winner is me med svar:!

  Svara
 • Rätt svar: 960 föreställningar!
  Det skulle vara så kul att överraska mannen i mitt liv!

  Svara
 • Hej Hannah! Underbar med tävlingar! 960 föreställningar har dom spelat. Det skulle vara så mysigt att få överraska mannen med detta på fredag:-) KRAMAR Helene

  Svara
 • Rätt svar är 960 stycken,

  Ååå har alltid velat se Kristina från Duvemåla, har önskat mig biljetter många gånger av min man men aldrig fått.
  Nu kanske jag kan få chansen att överraska honom.

  Önskar dig en underbar tisdag!

  Kram

  Svara
 • Hej!

  Kristina från Duvemåla har haft 960 st föreställningar sedan 1995.

  Jag skulle så jättegärna vilja vinna och överraska och bjuda med min mamma. Vi har haft en fruktansvärd tuff och tung sommar. Min pappa somnade in i början på Juni efter en kort kamp mot cancer. Jag skulle vilja ge mamma en fin överraskning för att få komma bort en kort stund och tänka på något annat.

  Stor kram till dig Hannah!

  Svara
 • Åh vilken kul tävling, 960 tror jag är rätt svar och jag önskar vinna så jag kan ta med en fantastisk vän på nåt kul. Det var så längesen vi gjorde nåt tillsammans!
  Kram kram

  Svara
 • 960 föreställningar. Jag har alltid sen 1995 velat sett Kristina från Duvemåla men hade då på den tiden inte någon möjlighet att gå. Jag skulle så gärna vilja se den tillsammans med mamma som har nyligen fått in pappa på ett särskilt boende efter många år av omvårdnad av honom.

  Svara
 • 960 föreställningar gissar jag. Å varför just jag ska vinna är för att det faktiskt var då jag hörde musiken från den musikalen som jag fick upp ögonen för att det finns annan bra musik än pop/rock.

  Svara
 • Hej hej!
  Föreställningen har visats 960 ggr.
  Det skulle vara en perfekt avslutning på den här veckan, då jag äntligen har fått ett jobb efter en strulig vår, och behöver fira det på något sätt. Perfekt att göra på cirkus med en kompis.

  Svara
 • Den har spelats 960 ggr. Hade varit superkul att få titta på föreställningen. Jag o sambon ska göra Stockholm i helgen

  Svara
 • Den har spelat 960 ggr . Behöver ha lite uppmuntran har haft strul med en tand i 1 vecka nu.Kul att tänka på något annat.

  Svara
 • 960st
  Måste få lite pepp i höstvädret

  Svara
 • Jag gissar på 1: 960 gånger

  Jag skulle så gärna vilja bjuda med mitt vuxna barn som har och har haft ett riktigt skitår. Började med utmattningssyndrom fortsatte med synbortfall på ett öga och nu har hens sambo gjort slut.

  I vanliga fall är det hen som bjuder mig, då jag är sjukpensionär, nu vore det väldigt kul, och behövligt, om jag kunde ge hen och mig 🙂 det här

  Svara
 • Men åh som jag har lyssnat på denna CD men aldrig varit på musikalen. Min gammelmorfar jobbade under några år med att bygga järnväg i Minnesota och jag och min familj bodde även vi i USA under mina tonårs år och besökte många av ”svenskbyggderna” och lyssnade mycket på historierna som berättades. Det skulle var otroligt fantastiskt att få chansen till att få se en musikal som helt klart är en av de mest underbaraste musikmässigt och som även är en del av vår historia. Föreställningen har visats 960 gånger och nu håller jag tummarna att kunna överraska min man med en kväll utöver det vanliga.

  Ha en fortsatt fin dag.

  Svara
 • Svaret är 960 gånger

  Svara
 • hmm min motivering kom inte med?
  Så ber om ursäkt att jag skriver två gånger!
  Svaret är 960 gånger

  Svara
 • Hej Hannah!
  Rätt svar är 960 gånger.

  Jag skulle vilja bjuda med min fantastiska mor som är så värd att få lite extra uppskattning!
  Då jag har haft en väldigt jobbig period och hon har funnits i vått och torrt, detta skulle vara så underbart för oss att göra tillsammans och att jag kan ge något tillbaka, förutom kärlek då!
  Dessutom har hon aldrig vara på något liknande och fullkomligt älskar Kristina från Duvemåla.
  Det skulle vara helt magiskt.

  Kram

  Svara
 • rätt svar är 960 ggr 🙂

  Svara
 • Hallå! Jag tror att det är 960 gånger. Min motivering lyder; Jag som aldrig lyckas vinna något, visst är det min tur nu

  Svara
 • Hej. Åhh detta vore något att vinna till mig själv i present. Nu när jag fyllde 40 i augusti men inte fick någon 40 års present av min man då han glömde bort den. Hoppas på tur. Kram Ewa.

  Svara
 • Rätt svar är 960 föreställningar.

  Med fyra barn med upp till tre träningar varje dag vore det härligt att få spendera en kväll med
  Kristina från Duvemåla och släppa all stress med all körning hit och dit.

  Mailen är: [email protected]

  Svara
 • Åhh vilken tävling älskar Kristina från Duvemåla. Detta vore ju perfekt att vinna till mig själv i 40 års present då min man glömde bort min stora dag nu i augusti. Så jag fick ingen present alls. Svaret är 960 st Nu hoppas jag på tur. Kram Ewa.

  Svara
 • Rätt svar är 960 gånger.

  Om jag vinner ska jag ta med mig en av mina absolut bästa vänner. Vi har båda en mycket tuff bakom oss på varsitt håll och har pga det inte träffats så mycket det senaste året. Vi älskar både musikaler och historia, har läst hela serien om Utvandrarna, och skulle så gärna vilja ge mig och min vän en kväll för oss själva där vi får uppleva ett stycke svensk historia i musikalform!

  Svara
 • 960 gånger!

  Svara
 • 960 gånger! Om jag vinner tar jag med mig min nyblivne man!

  Svara
 • Åhh vilken tävling älskar Kristina från Duvemåla. Detta vore ju perfekt att vinna till mig själv i 40 års present då min man glömde bort min stora dag nu i augusti. Så jag fick ingen present alls. Nu hoppas jag på tur. Kram Ewa.

  Svara
 • Glömde ju det viktigaste rätt svar är 960 st

  Svara
 • SVAR: 1) 960 gånger!

  Jag skulle vilja ge biljetterna till min kära syster och hennes dotter, de behöver lite uppmuntran! De bor dessutom i Stockholm, själv bor jag i nordligaste Sverige och har inte möjlighet att resa ner nu. Tror att de skulle bli både överraskade och glada!

  Svara
 • 960 gånger.
  Oj vad kul det skulle varit att se den.

  Svara
 • 960 gånger.
  Oj vad kul det skulle varit att se den, missade första gången den gick.

  Svara
 • att få en kväll och titta på detta istället för alla hemskheter som pågår i världen, vore skönt befriande och energigivande!

  Svara
 • 960 gånger

  Svara
 • Jag vill gå med min 70 åriga pappa. Han gillar både Moberg,musiken och svensk historia. Det skulle vara så roligt att få överraska honom med detta.

  Svara
 • 960 gånger.

  Som nybliven tvåbarnsmamma har det inte blivit mycket till nöjen för mig och mannen.
  Detta skulle vara en perfekt present till oss! Att få njuta av skönsång på tu man hand. (Barnvakt fixad :-))

  Svara
 • 960 gånger.

  Jag skulle vilja ge biljetterna till mina fantastiska föräldrar som ställt upp för mig och mina syskon i vått och tort! Utan deras support hade jag aldrig vågat åka till andra sidan jorden för kärlekens skull. Just nu befinner jag mig i Brasilien med min bliviande man. 🙂
  Så jag tycker verkligen att mina föräldrar förtjänar en fin kväll tillsammans där dem bara kan njuta och rå om varanndra!

  Tack för en fin blogg.
  Mvh Ida

  Svara
 • Svar: 960 gånger
  Den 11:e september 2001 kommer de flesta ihåg vad de gjorde. Jag med! Då föddes min idag 14-åriga dotter. Vore fantastiskt roligt att få se denna musikal tillsammans med dottern på hennes födelsedag.

  Svara
 • Rätt svar : 960 gånger
  Skulle vara roligt att ta med min sambo på denna musikal då vi firar förlovningsdag på fredag. Vi förlovade oss för 18 år sedan, och då var vi på en annan föreställning. Och det var nog sist vi var iväg på en musikal…

  Svara
 • Rätt svar: 1 (=960 gånger).
  Det vore roligt att vinna biljetter och ta med min kompis som just fått reda på att hon fått hudcancer som måste behandlas inom några veckor. Jobbar som lärare och vore även skönt att runda av arbetsveckan med en musikalisk kväll i gott sällskap.

  Svara
 • 960 gånger.
  Jag och min sambo fick vårt första barn för 7 månader sedan och har inte haft/tagit oss någon tid för varandra, så det vore underbart att ta en weekend i Stockholm och gå och se denna musikal!

  Svara
 • Svar: 960 gånger.
  1995 bjöd min farmor mig på den här musikalen sim satte djupa spår, jag var då 17 år.
  Vore fantastiskt att få bjuda henne tillbaka så här 20 år senare.

  Svara
 • Svar: 960 gånger

  Jag väntar barn i oktober och skulle behöva boostas lite inför allt vad som komma skall.
  Hade varit underbart att få gå på musikal och njuta av det fina musiken.

  Svara
 • Svar: 1. 960 st.
  Kristina från Duvemåla innehåller några av mina absoluta favoritlåtar och mellan plugg, jobb och andra projekt så vore det underbart att få se genrepet av denna musikal!

  Svara
 • Svar: 960 ggr

  Motivering:
  Vore fantastiskt att få ta med min underbara mor (73 år) på detta. Hon kommer sällan ut, men finns ALLTID där när vi än behöver henne. I vått och torrt. Stannar hemma med våra barn som är förkylda, köper små saker till dem varje vecka (hallon, chokladbit, kläder etc.). Skulle bli en total överraskning som hon är SÅ värd.

  Kram från en trogen läsare

  Svara
 • svar: 960 gånger har den spelats.

  Jag och min man går igenom en tuff tid tillsammans just nu. Jag vill att vi ska fortsätta kämpa men det är så många måsten i vardagen att vi har svårt att ta oss tid för bara oss. En kväll med egen tid, få möjlighet att njuta av en fantastisk upplevelse bara vi två. och inte minst, efteråt, kunna ha något att prata om som ”vår” upplevelse kanske kunde vara den knuff i rätt riktning vi behöver.

  Svara
 • Hej!

  960 gånger har den satts upp. Jag var väldigt liten när den spelades på cirkus förra gången och visste nog inte vad en musikal var. Jag har hållt på mycket med musik själv och hade en period när jag sjöng mycket musikal. När jag ”upptäckte” denna musikal blev jag helt förälskad i både musiken och historien och har längtat efter att den ska sättas upp igen. Ville åka till Finland och se den där men det blev inte av så jag blev SÅ glad när jag så att den skulle komma hit! Så nu bara måste jag se den! Det skulle vara helt underbart att vinna biljetter då jag pluggar och pengarna inte direkt finns i överflöde 😉 Kram!

  Svara
 • Jag vill överraska min musikalgalna flickvän med två biljetter till genrepet. Jag skulle ligga riktigt bra till och hon skulle bli överlycklig.

  Svara
 • Oj….960 gånger skulle vara med också =)

  Svara