Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | september 8, 2015

Äntligen!

Hej min vän. Hoppas att din dag har börjat bra.

Jag sitter med jobb upp till öronen. Roliga och intensiva dagar med fotografering, event och… 

Idag släppte vi äntligen AW15 i vår webshop. De butiker som tidigare fått in hösten och vinterns plagg har mötts av otroligt bra respons och vissa plagg är redan slutsålda. Känns så fantastiskt bra. 

Tack!

  
Sidan kommer uppdateras med fler bilder under dagen samt att i slutet av september kommer det ännu fler nyheter både för kvinna och barn. Klänningar och tröjor i härliga prints och färger.

  
En av mina favoriter i höst är Lova Knitted. En tunt stickad tröja. Inga av våra stickade produkter sticks och klias. Finns inget värre än tröjor och koftor som får det att klias över hela kroppen. Huvva.

Våra populära T-shirts Vida Linen Tee kommer i fler färger och även med lång ärm. Den har även en ny urringning som inte är lika djup som förra säsongen.

Ellen Tee som också är en storsäljare kommer i flera nya höstfärger.

Klänningarna! Wow! Behöver inte ens tänka en sekund på vad jag ska bära för klänningar på hösten och vinterns fester.

In och kika och säg vad du tycker. 

Och Du, glöm inte att anmäla dig till vårt event i Uppsala nu på torsdag. Det finns några få platser kvar. Se kollektionen live, shoppa, ät och drick samt var bland de 100 första och gå hem med en lyxig goodiebag. 

Anmäl dig till [email protected].

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Äntligen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh allt är så fint! Har redan varit inne och lagt en beställning på några favoriter nu på morgonen 🙂 har shoppat mycket från förra collectionen och är så himla nöjd! Allt håller tvätten och min dotters favoritklänning ”linda mini” har jag tvättat åtskilliga gånger 😉 hade hon själv fått bestämma hade hon haft den varje dag nu i somras… Ses på torsdag i Uppsala, det ska bli så kul 🙂

  Svara
 • Åh så mycket fint ..:) som vanligt svårt med storlekarna ..
  Vill ha långärmade vida linnen i vitt o svart hur är den i storleken? Jag brukar ha XS -S ..

  Svara
 • Normala. Men linne töjer sig en del så ta en XS. Kram

  Svara
 • Åååå jag har köpt flera plagg av Fme och älskar dom 🙂 Vill fortfarande ha en Maja *snyft*. Jag köpte till min lilla hoppetossa på rean men de kan hon ju inte ha förrens i vår/sommar, men de va sååå fina så jag kunde inte låta bli!
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag kunde komma på torsdag…..men det är lite långt att åka plus att jag ska på Konfirmationsmöte med Maja (min äldsta). Det är väl dags för William nu också? Han är väl också 01:a? 🙂
  Älskar era fina kläder så det blir nog att beställa på postorder! Ska ni ha nåt mingel i Stockholm (innerstan) i höst?

  Kram, Carina

  http://www.matparlan.se

  Svara
 • Jag ska beställa Emelie Knitted Cardigan, som en tidig födelsedagspresent till mig själv då jag fyller år nästa fredag den 18:e 🙂
  Den har för det första ett superfint namn, hihi sen kommer den bli prefekt i höst/vinter garderoben.
  Så mycket annat fint som jag vill ha, men det får jag önska mig istället 🙂

  Kram fina och tack för en bra blogg ❤️

  Svara
 • Ojojoj vad fina kläder!!Ska absolut handla lite. Lycka till med försäljningen!

  Svara
 • Har redan beställt Elina i vinrött. Fullkomligt bor i de jag köpt innan. Kommer att köpa MINST Johannakoftan och Lovatröjan sedan, men det gick inte att välja storlek nu (för det är väl inte one-size). Helt ärligt finns det inte många klädköp jag varit så nöjd med som dina. Dessutom så himla snabba leveranser och byten.

  Svara
 • Jo, välj färg och sen storlek. Finns i XS-XL. Älskar den och har alla färger. Kram ❤️

  Svara
 • wow vad mycket fint det fanns hannah!

  Svara
 • Beror nog mycket på huden, jag kan inte ha nånting med ull eller mohair utan att vilja klia skinnet av mig. Himla trist för den var väldigt fin den där tröjan 🙂

  Svara
 • snyggt!

  Svara
 • […] PS: Hannah har ett event i Uppsala nu på torsdag. Det finns några få platser kvar. Se kollektionen live, shoppa, ät och drick samt var bland de 100 första och gå hem med en lyxig goodiebag. Läs mer på hennes blogg!  […]

  Svara