Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | september 10, 2015

Tenderly

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Kommer inte ha så mycket tid att skriva till dig idag men ikväll kommer jag bildbomba dig och berätta om eventet.

Men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog kika in här någon gång till innan kvällen 🙂

I väntan på att bokhandeln skulle öppna imorse (måste ha nummerlappar och lottringar till eventet) hann jag med frukost på RC.

  
Levainbröd med ost och skinka samt en kanna te. Gott.

Just nu sitter jag med gästlistan, gör presentkort, som kommer lottas ut ikväll, och väntar på ett bud med produkter till den lyxiga goodiebagen. 

Min vän Samuel ska spela och sjunga för oss. Han är alltid ett måste på mina events. Ser så mycket fram emot att träffa alla som kommer och få visa kollektionen. Känns som det blir en riktigt trevlig kväll.

  
  
Det är nu som jag får passa på att måla naglarna men det finns en risk att lacket blir helt förstört när jag ska öppna kartonger och packa 100 goodiebags. 

Men visst är färgen fin? Höstig och passar perfekt till kvällens outfit.

Stor Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Tenderly”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken härlig höstfärg! Ska bli spännande att se alla bilder!

  Kram, Carina

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Tipsar om ett överlack som heter Seche och som härdar, torkar supersnabbt! Då behöver man inte oroa sig för att det ska skava bort direkt! Finns på Kicks och H&M

  Ha en trevlig kväll!
  Kattis

  Svara
 • Och jag som tycket det är fruktansvärt dåligt 🙂 Det funkar ju bara för en kväll sen lossnar ju allt. Man kan dra av hela lacket. Men för att det ska torka snabbt och vara snyggt en kväll är det bra. Kram

  Svara
 • Håller med signaturen Kattis, överlacket Seche Vite är underbart! Gör att nagellacket torkar supersnabbt och ser glansigt, salongsgjort ut! Mitt bästa köp! Handlade mitt på Kicks. Vilken fin färg på Chanel-lacket!! 🙂 Blev sugen på ett sånt! Ska nog unna mig det i helgen. Kram kram

  Svara
 • Jag använder också Seche Vite bästa
  som har kommit ut på
  marknaden. Finns även på
  Apoteket ❤️ och Lindex .
  löp o köp . Lycka till ikväll ❤️

  Svara
 • Och nu kom min tröja jag beställde i förrgår. Himla bra leveranser för oss som bor i obygden. Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Ser fram mot när du kommer till Växjö

  Svara
 • Idag har vi hämtat ut en splitterny JOOLZ till mitt kommande barnbarn.
  Vi är supernöjda

  Svara
 • Snygg färg! Önskar jag hade kunnat vara med ikväll i ”mitt” Uppsala… Hoppas ni alla har en bra kväll:)

  Svara
 • Hej!

  Ville bara berätta att ni har en fantastisk kundtjänst på fme-collection. Gjorde en beställning i tisdags, redan igår fick jag sms om att den kommit. Dock till min gamla adress trots att min nya adress stod i bekräftelsemejlet. Så jag ringde kundtjänst och fick prata med en tjej som hette Felicia om jag minns rätt. Supertrevlig! Efter bara några minuter ringde hon upp mig och sa att hon skickat ut en ny beställning till mig till min nya adress. Så nu hoppas jag att leveransen är lika snabb denna gången och att jag får hämta ut mina nya fina kläder redan imorgon så jag kan vara fin till helgens äventyr 😀

  Svara