Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:03 | september 16, 2015

Sexbarnsmamma

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. 

Jag väntar på leveransen av vår nya soffa och fåtölj. Som jag längtat. Nu ska den gamla ut och den nya in. Behöver du en soffa så lägger jag ut vår på Blocket för en spottstyver i dagarna.

  
Den har några år på nacken men är riktigt skön. 

Idag här jag provat på livet som sexbarnsmamma. 

Peter åkte till Paris igår. Det var ju en mycket viktig match där 🙂 så då passade jag på att ha tjejkväll med Linda. Hon och hennes barn kom igår eftermiddag, vi åt middag och så sov de över. Mysigt. 

När barnen somnat så dukade vi fram ost, kex, frukt och korkade upp en flaska rödtjut och satt i soffan och pratade i timmar.

  
Linda började jobba kl. 6.30 imorse och smög iväg när vi andra sov. För att inte hennes barn skulle behöva lämnas så tidigt så tog jag med dem till skolan och förskolan så klart.

Det var en prövning att väcka sex barn, se till att alla fick i sig frukost, borstade tänderna och att komma iväg i tid. Men det gick riktigt bra. Har man fyra kan man lika väl ha några till 🙂

  
Fyra glada barn på språng till förskolan. Liv, Vida, Axel och Stella ❤️

Efter att jag lämnat dem så blev jag bjuden på frukost hon en tjejkompis. En riktig lyxfrulle.

   
 Så här ser inte min frukost ut i vanliga fall. Det här var som en hotellfrukost. 

Hann jobba ett par timmar innan jag fick hämta Liv för hon hade tandläkartid. 

  
I väntrummet hos tandläkaren. Liv tycker det är så kul att gå dit.

Nu är hon hemma med mig och ska hjälpa mig att fixa med den nya soffan. Sen ska jag iväg och fotograferas i fina nyheter från Femme Collection.

All kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Sexbarnsmamma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hade jag bott lite närmare hade jag köpt soffan! Kan du frakta den 7e haha

  Svara
 • Åh, jag behöver verkligen en ny soffa. Jättefin!

  Svara
 • Hej hannah! Tack för en bra och inspirerande blogg! Vi håller på och bygger hus i Enköping och vi är verkligen på jakt efter en ny större soffa! Vi har möjlighet att komma och hämta:) vad hade du tänkt för pris på soffan? Med vänlig hälsning, Elin

  Svara
 • men, vad stor Vida har blivit!!! Otroligt vad fort tiden går….

  Svara
 • åh jag hade mer än gärna velat ha ny soffa, jag avskyr den vi har nu, den är sååå hård och obekväm. Rumpan somnar och nacken knäcks.. ja du hör ju 🙂

  Svara
 • Hej! Supertrevligt att få en liten pratstund med dig tidigare idag 🙂 Bor uppe i Brännbo och behöver en soffa så får hålla ögonen öppna 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Läste att du ska fota nyheter till Femme Collection. Hoppas det är någon scarf med. Saknade det när jag gjorde min beställning här i förra veckan. Älskar den jag köpte i våras och vill ha fler!! Annars blev både jag och dottern mycket nöjda med kläderna som kom i förrigår. Speciellt sweatshirtklänningen älskar dottern.

  Svara
 • Åh det glädjer mig att höra. Tack! Ja, det kommer en sjal. Inte likt den från förra säsongen men en fin enkel sjal. Till våren däremot så kommer den ”gamla” sjalen tillbaka i nytt print och ny färger. Den kommer du gilla 🙂 Kram

  Svara
 • Jättesnygg soffa men bytte ni inte precis?

  Svara
 • Nope, den här har vi haft i fem, sex år. Det var till vårt allrum på ovanvåningen som vi köpte en ny soffa för några månaders sedan.

  Svara
 • När tror du att den läggs ut på blocket? Jag är jätteintresserad!

  Svara