Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | september 20, 2015

Gravidmage full av mat

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att du har en fin helg.

Jag och barnen har haft och har en fin dag. En riktig familjedag. Vi började med att gå på premiären av Disney Channels Descentdants. 

En typisk Liv-film 🙂 Musik, dans, kärlek, prinsar och prinsessor.

  
   
   
Vi var ett stort gäng och tog upp en hel rad. Paola, My, Maggan, Filip, Peter och en herrans massa barn.

Efter bion så gick for vi till Radisson Blu Waterfront Hotel där vi åt fantastisk brunch. Tack Johan Petré för att vi fick komma. Peter följde inte med oss för att han skulle se MFF-DIF. 

  
Så mycket gott! Jag älskar ju mat och fick precis en fråga på Instagram när jag ska avslöja att jag är gravid med tanke på min stora mage. Tack för den! Tur att jag inte är så känslig. Men jag kan nog tycka att man inte skriver så till någon. Jag har iofs gått upp fem kilo i sommar men inte ser jag väl gravid ut??!! Får väl gå på diet 🙂

  
  
   
   
Vi tog oss en promenad hem till Maggan från brunchen. Ångrade det bittert efter en stund. Vida vägrade gå och Liv blev skitsur för att hon inte fick ett läppglans på H&M och började gapa. Båda gapade, jag svettades och kånkade runt på min tjocka mage 🙂 och ville bara börja gråta.

Syster, My och jag tappade bort varandra och jag kunde inte ringa för jag tappade nämligen ner min mobil i toalettstolen när vi var på brunchen. Vida och Liv stökade så mycket när vi gick på toaletten att min mobil plumsade i. 

Den är helt kaputt. Morr!

Fy, vad omysigt nu när jag tänker efter. Ingen mysig dag alls men dock god mat och en bra film. Nu vill jag hem och sova. Är på sjukt dåligt humör. 

Griniga ungar, mobilen i toalettstolen, börjar känna mig febrig och förkyld och på det trevliga kommentarer att jag ser gravid ut.

   
 
Hade på mig min fina kofta Emelie Knitted Cardigan från Femme Collection och nya skor från Wakakuu. 

Hörs imorgon.

Kram ❤️


61 kommentarer61 kommentarer om “Gravidmage full av mat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här kommer en kommentar som du SKA ta åt dig av, DU ÄR SÅ HIMLA FIN precis som du är! Ibland är det bra att ha dåliga dagar, för det är då man också känner att man har bra dagar!

  Svara
 • Du är fin som du är Hannah o gravid det är det sista du ser ut att vara. Du är alltid så smal o fin tycker jag, inte ett kilo för mycket på dig. Så börja inte banta snälla du för jag tycker du är superfin.

  Svara
 • Nae vilken jävla otur med mobilen! Sånt som gör en mindre galen 🙁
  Hahaha gravid? Jo tjena, du är ju hur fin och smal som helst men visst hade jag blivit jätteglad om du varit det, fått följa ännu en graviditet med dig 🙂
  Ha en bra kväll och hoppas du får tag på ny mobil imorn ändå det känns surt. Kramar
  lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Så olycklig kommentar. Ni är verkligen tuffa ni officiella personer som både ska skriva så bra som möjligt, intressant och spännande, privat men inte för finkänsligt. Det ska tas snygga bilder men inte för mycket av det goda för då blir det skrytigt ja denna list på hur det ska vara och inte vara har väl knappt något slut.
  Dessutom orkar ni ta alla kommentarer helt utan förmildrande filter. Jag säger bara WOW att ni orkar! Så tappra och starka!!
  Kram

  Svara
 • Ja, precis så är det. Men för det mesta är alla bara glada och trevliga och gör så man vill fortsätta De som inte gillar behöver faktiskt inte läsa. Men det verkar de inte förstå 🙂

  Svara
 • Hannah du är världens vackraste kvinna – det har jag alltid tyckt! Kram ❤️

  Svara
 • Du ser verkligen inte gravid ut!!!!Du är så otroligt vacker 🙂 Jag är 19 fyller snart 20 och ser upp till dig så mycket. Du verkar vara en sådan snäll och fin människa men samtidigt har du humor och är väldigt rolig. <3

  Svara
 • Vet du, vad härligt att njuta av god mat o dryck! Vi är många som går upp några kilo ibland speciellt under sommaren. Dom som skriver sådana kommentarer skulle aldrig våga säga dom till dig personligen så då räknas dom inte!!!

  Svara
 • Nä såna kommentarer är inte ok. Du får väga precis hur mycket du vill, det är aldrig ok.

  Sen kan jag som rutinerad (tyvärr) av denna eviga fråga och icke att förglömma blicken, tycka att det spelar ingen roll vad man väger – den kommer likt förbannat. Jag har gått ner från 73 till 54 kg (är 160 cm) så jag var jättesmal, men likt förbannat så går det inte en vecka utan att få kommentarer. Ja min mage står ut mer. Jag har för tusan fått plats med tvillingar en gång. Så magmusklerna är delade. Men det ska jag inte behöva förklara!!!!

  Ta inte fram någon ursäkt! Då släpper du in kommentarerna i ditt inre och det mår du inte bra av. Det är irrelevant att du gått upp i vilt. Nä säg eller skriv nästa gång enbart: man säger inte så!

  Kram

  Svara
 • Då kontarar jag med att du e skitsnygg!!!
  Och i morgon har du en kanon dag och förhoppningsvis mulen en skitdag (karma always bites you in the ass mohahaha) 😉

  Kram på rej

  Svara
 • Ser du gravid ut så är jag i 9:e månaden i sådana fall! Du är skitsnygg!

  Svara
 • Hannah du är fantastisk!!

  Svara
 • Vilken skitdag med mobilen o allt… Men att ens slänga ur sig en sån kommentar! Så himla dumt! Du är ju supervacker o ser absolut inte gravid ut! Kram på dig fina du!

  Svara
 • Äh, du är lång o smal som en pinne – det vet du!

  Svara
 • Gravid???? Vart då någonstans? Så smal kan lätt gå upp 5kg till 😉 ät på är magen glad är människan glad. Vilket märke är det på skorna? Superfina kram

  Svara
 • Folk har ingen respekt längre. Fick gratulationer till blivande nytillskottet på min mors begravning. Känns extra då jag och min man inte kan få barn…

  Svara
 • Hej Hannah, jag gillar verkligen din blogg och det känns lite som att prata med en vän när man tittar in här så nu blev jag irriterad över att någon fått dig att känna så. Skit i personer som är avundsjuka på dig 🙂 du verkar vara en så ödmjuk och fin människa, och skulle jag se så strålande ut efter 4 barn i framtiden så skulle jag vara tacksam <3 ha en fortsatt fin kväll och tack för en fin och ärlig blogg. Ps, jag vääääntar på ett evenemang med femme collection i Göteborg!! 😉 kram!

  Svara
 • Den svenska avundsjukan e tuff för vissa..
  En blind kan ju se att du är trådsmal .. Suck

  Svara
 • Håller med alla här, du ser verkligen inte gravid ut! Och att fråga så är verkligen ohyfsat! En kollega fick en gång höra: Ska du verkligen snusa, du dom är gravid? Hon var varken gravid eller snusade… Puckade människor finns… Trist m mobilen, kan verkligen känna hur tålamodet måste ha prövats av trötta barn, toabadad mobil o puckokommentar:( I morgon blir säkert bättre! Kul att köpa ny fräsch mobil! Kram

  Svara
 • Gravid vardå..? Ja vissa kan då vräka ur sig precis vad som helst… Suck. Nya tag imorgon! Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Du har fött fyra barn och har en fantastisk figur! Jag har avundats din platta mage och fylliga bröst, en annan har fött två barn och i provhytten i somras inför nytt bikiniköp kunde jag bara konstatera att jag citerar Mia Skäringer: Skulle behöva ta lite från de rika (alltså från bubbismagen) o ge till dom fattiga ( syftar på dom numera långa brösten…) MEN har två fina pojkar som har kommit till mot alla odds, IVF, och som struntar i hur jag ser ut! Så sträck på dig, för du är vacker både på in och utsidan och människor som kommenterar i en nedvärderande ton, är bara så himla avundsjuka och bittra. Stor kram till dig o tack för du delar med dig! Har ett önskemål att få se Femme någonstans i Ö-götland snart =)

  Svara
 • Här får du en varm kram, för det behöver du! <3 Jag vet precis hur det känns att få frågan om man är gravid… Har fått samma fråga två gånger av olika kollegor och jag tänker att så gör man bara inte!!! Jag blev så ställd och nästan generad, även om det ju borde vara den som frågar som borde skämmas. Hade aldrig mer de kläderna som jag hade vid de tillfällen när jag fick frågan. Du är fin som du är och har en klädstil som inspirerar mig massor 🙂

  Hoppas du får en mysig kväll fina! Kram Anna

  Svara
 • Hade jag haft din figur så hade jag vaknat varje morgon med en stor lycka inom mig. Du är vacker som få. Sen verkar du vara en sån behaglig människa för övrigt. Ha det nu bra. Kram 🙂

  Svara
 • Men fy bubblan!
  Hem å sov!
  Nya tag en annan dag.

  Svara
 • Neej gud så taskigt, så säger man inte till nån!
  Du är jättefin och det låter som ni haft en härlig dag trots allt kaos.
  Hoppas du får en bra start på den nya veckan och att inte nån förkylning bryter ut 🙂

  /EMMA

  Svara
 • Vackra kvinna…Du ser inte gravid ut på något sätt. Du är fantastiskt vacker på alla bilder. Och verkar vara en ovanligt omtänksam fru och Mamma/syster/dotter. Sådana dagar hjälper bara en sak. Gå i säng och vakna till en ny dag. Kram Sara <3

  Svara
 • Hej fina du!
  Ville bara säga att i mina ögon ser du inte det minsta gravid ut! Du har en fantastiskt fin kropp så låt inte den dumma kommentaren ta energi från dig. Du verkar vara en otroligt fin och varm person!

  Många kramar till dig!

  Svara
 • Fina Hannah, ta inte åt dig av dumma kommentarer, korkade människor finns det gott om! Fattar inte att vissa tror att det är ok att säga/skriva vad som helst till offentliga personer! Ang mobilen som fick ett ofrivilligt bad, stoppa den i en påse med ris, tryck ut all luft och knyt påsen, helst redan ikväll och låt ligga över natten. Riset drar ut fukten! Hoppas att det funkar, min dotter tappade oxå sin i toan och den funkade dagen efter sin ”risnatt”! Lycka till:)

  Svara
 • Men Hannah, du ser inte alls gravid ut, hoppas du lyssnar till de kommentarerna också <3 Du är vacker så hälften vore nog 🙂

  Det var en mysig dag till en början låter det som, men så trist att sådana saker som ett telefonbad skulle hända, typiskt!

  Hoppas att du haft en fin kväll <3

  Kram

  Svara
 • Hej vackra du!

  Som många här inne redan kommenterat så ser du verkligen inte gravid ut. Jättesnygg är du, hade varit så glad om man hade din figur sedan så verkar du vara en riktig fin och härlig tjej med. Så ta inte åt dig. Personen är bara avundsjuk.

  Tråkigt med mobilen. Ett tips kan vara ett lägga den i en påse med ris i över natten så kan drar riset åt sig all fukt. Funkade för mig när min vatten flaska hade läckt i väskan.

  Hoppas ni kommer till Götet snart med femme. Tack för en grym blogg. Styrkekramar

  Svara
 • Hej vackra du! Du ser verkligen inte gravid ut. Jättesnygg är du. Sen verkar du även vara en riktigt fin människa med hjärtat på rätt plats. Bara någon person som är avundsjuk. Läser din och din systers blogg och måste säga att det är så kul att få följa era liv. Känns nästan som att man känner er. Så tack för en grym blogg.

  Tråkigt med mobilen, men ett tips lägg den i en påse med ris under natten. Då riset drar åt sig vätskan. Funkade för mig i alla fall när min vattenflaska hade läckt i väskan.

  Hoppas ni kommer till Götet snart med femme.

  Kramar

  Svara
 • Är såååååå avsi på din vackra slanka fina kropp!! & vart den ungen skulle ligga vete kattsingen 😉

  Du har tydligen en läsare som mår dåligt & lider av skadeglädje & avensjuks syndromet!! en mycket ful sjukdom 🙁

  Du är vacker & värdefull <3 Varm omfamnande kram till dej! <3

  Pst! skickar en värmande kram till den som skrev det, i förhoppning om tillfrisknande & mer kärleksfullt seende på mänskligheten! 😉

  Svara
 • Vem kan säga eller skriva något sånt?! Ta inte åt dig, du är så fantastiskt vacker. Gått upp 5 kg? Vart har du lagt dom? 🙂 stora kramar från mig!

  Svara
 • Hade man varit så vacker som du hade man varit glad fin kropp och har 4 barn och dem har en skitsnygg mamma kram

  Svara
 • Haha att du ser gravid ut? Vad är det för fel på folk? Du är jättefin som du är och behöver absolut inte gå på någon diet! 🙂 ha en fin måndag! 🙂

  Svara
 • Du har en kropp som i alla fall jag gärna skulle ha! Vilken idiotisk kommentar, antagligen någon avundsjuk person!!! Du är jättefin Hanna både på in och utsidan. Kram.

  Svara
 • Herregud i mina ögon är du smal,men fint smal.
  Det måste vara ett skämt.
  Fyra barn och kropp som många skulle vilja ha.

  Svara
 • Du är ju så himla fin, jag blir så trött på en del människor. Tur att just du verkar vara en trygg kvinna med många fina människor i din närhet så du kanske kan ta ett sånt påhopp lite bättre. Kram

  Svara
 • Så himla snygg kofta!! Och inte 17 ser du gravid ut?!?

  Svara
 • Men gu´, jag måste skratta. Du ser väl allt annat än gravid ut?!

  Svara
 • Ser gravid ut 🙁 det var den
  dummaste kommentar jag
  någonsin hört . Du är super
  smal ju . Vad hade man inte
  gjort för och få din kropp ❤️❤️❤️

  Svara
 • Usch, Hannah vad arg jag blev när jag läste den kommentaren!! Du är helt klart den snyggaste svenska kändisen jag vet och jag skulle mer än gärna vilja se ut som dig och det är jag nog inte ensam om!! Du är jättefin inifrån och ut, jag hoppas verkligen att du inte tog åt dig! Stor varm kram <3

  Svara
 • Finaste Hannah!
  Bry dig inte om sådana kommentarer. Det är någon som mår dåligt o vem ska de hacka på då? Jo på Sveriges snyggaste 4-barnsmamma. Vet att sådana kommentarer gör en ledsen oavsett hur många fina kommentarer du får. Strunta i att ta åt dig. Du har en kropp som vem som helst skulle vilja ha. Massor av styrkekramar o önskar dig en fin vecka

  Svara
 • Du gravid? Inget som jag sett som läser din blogg varje dag!
  Men det finns alltid folk som är avundsjuka.
  Men jag förstår att du är på dåligt humör efter allt.
  Kram till dig
  Iréne

  Svara
 • Skickar några uppiggande kramar ♥ Kanske inte så kul när man är mitt uppe i det, och förstår om du behövde en god natts sömn. Själv längtar jag efter kaos som involverar barn, ska bara gå klart utbildningen på högskolan först, sen blir det bebis 😀 Längtar!
  Kram ♥

  Svara
 • Men herregud läser din blogg varje dag o följer din instagram inte har jag sett tecken på en graviditet har för mig du inte vill ha fler utan är nöjd med 4 🙂

  då skulle jag va gravid jämt o ständigt haha

  Svara
 • Vilka dumma människor det finns, du är jätte smal och snygg och behöver inte gå ner någonting. Varför måste vissa kvinnor va så fruktansvärt. Ellaka och svartsjuka? Fattar dem inte att deras beteende gör dem fula och ubehagliga för. Seriöst vem gillar en männsika som är elak?

  Svara
 • Till något helt annat..
  Jag hämtade ut mitt paket idag med dina kläder.
  Så fina satt perfekt..klänning Fanny svart så snygg och överdel off white blir en blå också snyggt till jeans.

  Återkommer till 100%

  Svara
 • Vackra, fina, godhjärtade, snygga och smala Hannah! Du är vacker både på insidan och utsidan så du har dubbelt upp, för som du vet är det insidan som räknas, egentligen!

  Trist med ”bråkiga” barn och mobilen. Jag var faktiskt också nära att tappa min mobil i toalettstolen i dag. Har den aldrig i bakfickan på jeansen, men jag väntade ett viktigt samtal så därför hade jag den där när jag gick omkring och plockade med tvätt och så blev jag kissnödig och glömde helt bort att jag hade mobilen i bakfickan… men, tack och lov så åkte mobilen ner på mattan framför toastolen och inte i…

  Kramar om dig! ❤️

  Svara
 • Vadå Gravidmage???……
  Fyy vad trist med mobilen! Har hänt mig oxå när jag haft den i bakfickan……
  Det här med stökiga ungar är ju som det är… I bland skitjobbigt! Men, men….

  Svara
 • Du som är så otroligt fin i kroppen och vacker! Hoppas du inte tar åt dig!! Skulle de mig så skulle jag väl få frågan om jag ska föda trillingar nästa vecka ;D ! Skämt å sido, hoppas du mår bra och inte blev sjuk!! Trist med telefonen, men man får tänka det är bara materiella ting…… Var rädd om dig!!

  Kram, Carina

  Svara
 • Men hallå, du är ju skitsnygg alla dagar i veckan. Kramen
  http://happyvardag.se/2015/09/21/nar-gaspningarna-svaljer-hela-syretillgangen/

  Svara
 • Vackra du, jag skulle ge vad som helst för att ha din fina kvinnliga välsvarvade figur!!!! Du är så snygg!

  Svara
 • Tycker det är fräckt att skriva eller säga så till någon om man inte känner personen utan och innan till. Hanna, du ser verkligen INTE gravid ut och har en störtskön kropp som man inte utan kan vara avundsjuk på <3

  Kramar från Skåneland

  Svara
 • Du ser INTE alls gravid ut! Smal o snygg! Har själv fött fyra barn och det är klart att magen inte ser ut som en tvättbräda efter så många graviditeter. Jag har ett litet löst handtag :), men ser inte gravid ut och det gör absolut inte du Heller. Du skriver att du har gått upp 5 bg under sommaren..VAR?? Nånstans isånafall???

  Svara
 • Du ser INTE alls gravid ut! Smal o snygg! Har själv fött fyra barn och det är klart att magen inte ser ut som en tvättbräda efter så många graviditeter. Jag har ett litet löst handtag :), men ser inte gravid ut och det gör absolut inte du Heller. Du skriver att du har gått upp 5 kg under sommaren..VAR?? Nånstans isånafall???

  Svara
 • Hannah du ser verkligen inte gravid ut! Morr till den som skrev så!!
  Du behöver absolut inte gå på diet, du är sååå fin!
  Helt klart Sveriges snyggaste 4 barns mamma 😉

  Svara
 • Måste vara den största sjukdomen i Sverige, avundsjukan för du är så fin Hannah.
  Hoppas du får en fin dag!

  Svara
 • Om jag kunde förstå vad folk får ut av att sitta bakom sin skärm och försöka få folk att må dåligt? Det måste ju vara avundsjuka eller psykiskt sjukdom. Jag tillhör den sorten som inte tar illa vid mig av såna kommentarer, att vara gravid är ju det vackraste man kan vara

  Svara
 • Du ser verkligen inte gravid ut……hahaha. Kvinnor är SÅ kvicka på att sticka till varandra små elakheter som sedan sitter och maler som en ond sticka, i själen. Sånt lär man sig med åren att sätta sig över, avundsjuka och dumhet. Och vad man gör med dumhet det vet du, man TIGER ihjäl den 🙂

  Svara
 • Nej, jag kan också tycka att man inte säger så. Det är nått som man bara inte gör, helt enkelt.
  Du behöver ingen diet.

  Svara