Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | september 22, 2015

Hår, hud och Gerard

Hej igen vacker. Så underbart väder veckan har börjat med. Riktigt krispig höstluft på mornarna men framåt lunch värmer solen gott. 

Nu är det som bäst tycker jag. Så han får det gärna vara ändå till jul och det är dags för massor av snö 🙂

Jag jobbar på hemifrån. Planerar bussturnén, eventet 7/10 i Växjö och går igenom kollektionen inför en plåtning imorgon. Skönt att kunna jobba hemifrån i myskläder och kurera mig samtidigt.

William, Mio och Liv hade studiedag igår och även idag. Skönt för dem att inte behöva kliva upp så tidigt. Skönt för oss alla. 

Vida som brukar vara tröttast i familjen vaknar nuförtiden först av oss alla. Hon väckte mig halv sju imorse. Typiskt när vi inte behövde gå upp så tidigt. Men hon är så gosig med mig så när hon kryper ner under mitt täcke med sin goa varma lilla kropp så får hon väcka mig när hon vill. 

Jo, i helgen sticker jag iväg på en TV-inspelning och blir borta hela nästa vecka. Inför det så var jag ju tvungen att fixa min utväxt. Har inte varit hos frissan på sju veckor så det var sannerligen dags att få bort min mörka utväxt och dämpa ner mina über-solblekta längder.

  
Var hos Nathalie på Craetive Headz på Odengatan. Hon färgade utväxten samt lade en beigefärgad toning. Gillar att gå dit. Det blir alltid fint och så går det fort. Hon kan hon. Har ofta så mycket bokat och saker att göra så ett frisörbesök får inte ta så lång tid. Det går iofs bra att sitta och jobba med färg i håret. Har alltid datorn med mig.

Efter mitt besök hos Nathalie så promenerade jag bort mot Stureplan där jag hade ett möte. 

Passade på att går förbi fina Sophie på Eriksbergskliniken och säga hej efter mötet. Kollade också om det mot all förmodan fanns en tid för mig för en ansiktbehandling. 

Syster var där och gjorde en för några veckor sedan och fick sådan lyster. Ville också ha det 🙂

Jag hade tur för det fanns tid. Fick en Enerpeel, AHA-syrebehandling som hjälper mot åldrande hud och efter den en kylande ansiktsmask med massor av fukt. Älskar fukt. Det behöver min hud.

  
Fukt fukt och åter fukt. Min hud strålade efter behandlingen. Blev rosig och fräsch. Skyddade håret med en snygg mössa också 🙂

Nu ett par dagar fram så kan jag fjälla lite i ansiktet men det är bara all gammal hud som försvinner pga syrabehandlingen. 

  
Min tisdag 6/10 är redan bokad. Då ska jag och syster dit på deras minimässa och mingla med alla härliga tjejer, få tips och råd om skönhetsvård och ha chans att vinna presentkort, för bl a IPL, på 30.000kr. 

Jag gjorde ju IPL förra året. Då försvann alla mina fula pigmentsfläckar i ansiktet. T.o.m. min Gerard. Du minns väl min svarta prydliga franska mustasch som enbart var pigmentsförändringar på överläppen. Fick då smeknamnet Gerard av Peter 🙂 

OSA senast 30/9 till [email protected].

Hoppas vi ses.

  
Idag har jag nya FME-Collegetröjan på mig. Mästerfotografen Liv tog bilden imorse.

Lade upp denna på Insta igår som lite måndagspepp. Vi kör den idag också tycker jag.

  
Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer



10 kommentarer om “Hår, hud och Gerard”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är sån inspiration! Du strålar glädje, så himla vacker på alla sätt 🙂
    Ha en underbar dag! Kram Sofie

    Svara
  • Tack! Nu gjorde du allt min dag 🙂 Stor Kram

    Svara
  • Vackrast av dom alla ❤️

    Svara
  • Hej!
    Så fin och strålar som alltid!
    Dina skor är jättefina. Var är dom ifrån??? 🙂

    Svara
  • Tack 🙂 De är från Vagabond som jag köpt på REAn på Nilssons skor. Kram

    Svara
  • Åh jag har också en Gerard

    Svara
  • Då syns vi där den 6:e

    Svara
  • Hej! När kan man anmäla sig till eventet i Växjö?

    Svara
  • Hej Hanna!
    Tycker FME-tröjorna är så fina och det är ju ett användbart plagg. Fick en sådan tröja av min syster i födelsedagsprsent. Den beiga med vitt tryck. Hon hade köpt en likadan själv. Jättesnygg till blå jeans! Tyvärr höll inte tröjorna formen i tvätten

    Svara
  • Ja, förra säsongens var också jättefina. Lite tunnare än höstens dock. Vad trist att din inte höll formen. Jag har den både till mig och flickorna i alla färger och har tvättat dem massor av gånger. Ser likadan ut. Men är du inte nöjd så får du reklamera den. Maila vår kundtjänst. Kram

    Svara