Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:16 | september 24, 2015

Nylackat

Hej vacker. Huvva, idag visar inte hösten sin bästa sida. Grått och regnigt. 

Har suttit i en telefonintervju och passade på att måla naglarna samtidigt. Det blir nästan aldrig av att jag gör det. Jag kan gå i veckor med avskavt fult lack. Men nu fick jag tid för både målning och tork.

   
 
Fick detta i present av min kära vän Johanna förra hösten. Nu lagom till denna höst tog jag fram det igen. Passar extra bra denna årstid. Har ofta ljusa lack på sommaren och mörka färger höst och vinter. Glöm inte över- och underlack när du målar för då håller det bättre och du skyddar nageln från att bli gul och missfärgad. 

Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Nylackat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt lack! Kanske man ska våga svart! Har aldrig testat det.. http://nouw.com/Yogavardag?cache=243241493&

  Svara
 • Åh så snyggt! Tycker det är så snyggt med lackade naglar! men det är just det….tidsbristen…..
  Åh fasiken, visste inte att man slapp missfärgade naglar om man använde underlack. Då ska jag köpa ett i helgen! Jag och Emil ska på mamma/son-helg i Stockholm imorgon till på lördag. Mysa, äta gott, shoppa och bo på hotell bara han och jag. Då får jag slinka in på Kicks eller Åhlens.

  Kram!!!

  Svara
 • Hej fina du!
  Först och främst vill jag tacka för en härlig blogg :)! Måste sedan fråga dig om vart du har köpt dina underbara svarta skor med kilklack som du har på dig i ditt förra inlägg? Älskar skor och speciellt skor med kilklack. Dessa var precis i min smak & stil……så snygga! Hoppas på svar. Ha en fortsatt bra dag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vill bara berätta att jag hittade stället. Det heter Picchus café. Så mysigt och ombonat och jätte trevliga
  Tjejer som jobbar dör. Men framför allt jätte goda soppor. Idag hade dom gjort en fisk soppa som var top noch!
  Såå god.. Jätte fint lack. Min favorit så här års är det gråa från samma märke.
  Kom gärna med fler tips. Och tack för allt du delar med dig.
  Puss på pannan

  Svara
 • Oj! Där skulle det givetvis stå 😉

  Svara
 • GRATTIS till att du skall bli moster igen.
  /Paula

  Svara
 • Grattis till att du ska bli moster igen! 🙂

  Svara
 • Grattis till att bli moster igen! ❤️Kram

  Svara