Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:20 | september 25, 2015

Jag ska bli moster igen!

God fredag min vän. Hoppas allt är väl.

Du har inte missat att min syster är gravid va? 🙂

Hon är i vecka 20 och en liten pojke ligger där och väntar. Han är beräknad på samma dag som Isak föddes. Är inte det magiskt! Jag tror att det är Isaks själ som kommer tillbaka och vill leva. Den tanken är i alla fall underbar och värmer hjärtat. Tänk att graviditeten inte var planerad och av alla 365 dagarna på ett år så är denna lilla mirakelpojke beräknad att födas på samma dag som Isak.

Gå in på systers blogg och läs mer. 

Jag har burit på hemligheten i typ 20 veckor nu. Skönt att inte längre behöva vara rädd att försäga sig 🙂

Vi välkomnar detta lilla barn med all kärlek. Jag är så glad att det spritter i kroppen. Jag som längtat efter en liten bebis att få gosa med ska bli moster och tänker gosa hela tiden. Syster har redan lovat att jag sak få passa honom mycket. Längtar ❤️

  
Igår var jag och syster på ett event som dbrand hade i Volvo Showroom. Det bjöds på sushi från Mios pappas Sushi Truck, vi fick se dbrands nya kollektion och vi gick hem med en grym goodiebag. Bl a en splirrans ny mobiltelefon från Samsung. Som en skänk från ovan. 

  
Syster, Damon (Mr. dbrand) och jag.

   
 
Godaste sushin!

  
Tänk att hon är i vecka 20 och det syns knappt någonting. Men hon har varit grym på att dölja det. 

   
 
Ingen dålig goodiebag va? Efter att min iPhone legat i toalettstolen så har den inte funkat som den ska. Den studsade även på toalettkanten så glaset sprack. Nu gäller det bara att lära mig hur Samsung funkar. Har haft iPhone så länge jag kan minnas. Lite som förr, antingen gillade man Nokia eller Ericsson och nu är det iPhone  eller Samsung.

Är i alla fall väldigt tacksam och glad.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Jag ska bli moster igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • GRATTIS till moster Hannah ❤️ Så himla mysigt med bebisgos 😀 Min lilla fyller 1 om 2 veckor så hon är ju ingen bebis men sååå mammig så det blir mycket gos ändå 😉
  Näää ingen dålig goodie, shit, en ny mobil… Ja där hade du tur!! Kramar
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Läste om den roliga nyheten igår! Sååå glad för hela stora familjens skull!

  Svara
 • Jag blev så himla glad när jag läste om Maggans graviditet! Härligt 🙂 Mysigt med en liten bäbis i familjen igen!

  Svara
 • Det är den bästa nyheten jag läst på länge igår.
  Jag gillar din tanke på att det är Isak själ som kommer tillbaka. Det är en underbar fin tanke.
  Vilken fin godiebag ni fick. Åh Samsung är betydligt lättare än Iphone. Jag hade själv Sony Ericson i typ 15år. Men fick för mig att byta till Samsung (gillade inte Sonys nya design) och bättre mobil har jag aldrig haft. Är inne på min andra på 3år.
  Vi har jämfört bilder som är fotade med Samsung och Iphone och doom blir mycket bättre på Samsung. Det säger mina svägerskor som båda har Iphone.
  Kram och lycka till med nya mobilen…

  Svara
 • Hej! Åh, det är fantastiskt! All lycka till hela er stora familj! 🙂 KRAM

  Svara
 • <3<3<3

  Svara
 • Men visst är det märkligt
  att det är samma datum
  som Isak föddes. Och inte
  nog med det. Ni har ju barn
  födda samma datum ❤️
  Ryser i hela kroppen.
  Stort grattis till Mamma
  Magdalena Filip alla syskon
  och till dig som ska bli Moster
  igen ❤️

  Svara
 • Det var ingen dålig goodiebag

  Svara
 • Läste också om det, vad roligt och grattis till dig och Magdalena också !!! Vad kul med datumet och allt, jisses vilken speciell grej det hela är. Nått stort är det, stort i universum.

  Ha en bra dag!!

  Svara
 • Grattis! Samsung är en grym telefon, jag vill absolut inte ha ngn annan!

  Svara
 • Grattis ”moster” <3
  Vad kul med en till liten i familjen.
  Kram <3

  Svara
 • Iphone är bättre i allt förutom bilderna tycker jag,men pröva så får du skriva sen vad du tycker. Utifall man ska byta någon gång,vet min dotter bytte men det är flera saker som inte Samsung har som bara Iphone har så hon bytte tbx.
  Grattis till moster,lycka!

  Svara
 • Varit Samsung nörd sedan tidernas begynnelse och älskar så klart även den senaste – dock så hade jag sonens mobil 3 dagar (min nya Samsung hade inte kommit) och sonen har en Iphone, jisses säger jag! Visste knappt hur jag skulle ringa 🙂 Snacka om att man snöar in!
  Vad härligt med moster lycka, bara att njuta! <3

  Svara
 • Wow vad lyxigt med ny telefon! Grattis till syrran! Roligt med en liten bebis.

  Svara
 • Heeeeelt fantastiskt!! Grattis till hela familjen!! <3

  Svara
 • Blev så otroligt glad för Magdalenas skull när jag läste hennes blogg igår. Och roligt för dig också att bli moster på nytt!
  Tårarna rann ner för mina kinder när jag läste att han beräknas födas på samma dag som Isak föddes, så underbart.
  Däremot tror jag inte på själavandring. Jag tror att den här nya lille pojken är en helt unik individ. Inte Isaks själ. Isak var unik, den nya pojken är också unik. Jag kan förstå att Isak är otroligt saknad, och man kanske vill se tecken på att han vandrar vidare i en ny person… men jag är helt övertygad om att Isak har det bra i himlen, hemma hos Gud. Däremot är jag helt säker på att den lilla barnet är en gåva från Gud, precis som alla andra barn. Ett litet mirakel. Men alla behöver ju inte tro som jag. 🙂

  Varm kram till er alla.

  Svara
 • Hej.

  Grattis till Er alla! Så underbart 😀 Och på samma dag som Isak föddes <3 det är magiskt.

  Kram Maria <3

  Svara
 • Grattis! Gratulerade även din syster förut ❤️ Så fantastiskt!
  Jag har själv förlorat ett barn, dock i magen. Och jag tror på själavandring, min son som dog kom tillbaka i barnet som kom året efter. Jag jobbar som medium (nybörjare) men har haft med mig min medialitet sedan barnsben. Mitt barns själ finns inte kvar i andevärlden utan är här hos oss. Min första spontana känsla när jag läste nyheten igår var att Isak kommer tillbaka till er ❤️
  Jag önskar er all lycka ❤️
  Kram

  Svara
 • Waow magiskt så jag ryser!

  Svara
 • Helt otroligt att bebisen är beräknad till JUST den dagen, måste vara något magiskt i det ❤️ Stort grattis till din syster med familj och till dig som skall få bli moster igen 🙂

  Kramar

  Svara