Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | september 25, 2015

Ny höst- och vinterjacka

Hej vacker. Hoppas att du har en fin dag. Jag njuter i alla fall av att det är fredag 🙂

Vi myser runt jag och flickorna. Vi har shoppat födelsedagspresenter, ätit sushi och glass och bara strosat runt. Hunnit storhandla har vi också.

Jag har hittat min jacka för hösten och vintern. En till mig och en som jag ska ge i present till syster. Den heter Aldhil från Röhnisch

Den finns endast på Intersport. Exklusivt för Intersport. 

Syster får välja färg. Tycker båda är lika snygga. Den finns även i en fin marinblå. Tog en storlek större så vi kan få plats med tjockare tröja och hon magen.

Perfekta jackan nu och i vinter. Vatten- och vindresistent och har extra padding vid skuldrorna som skyddar nacke och skuldror mot kyla och värk.

   
   
Snygg och praktisk. Eller hur?

Nu är det dessutom bra pris på den. Istället för 1999kr så kostar den 1499kr.

Gäller att passa på.

Kram ❤️
                     I samarbete med Röhnisch


16 kommentarer16 kommentarer om “Ny höst- och vinterjacka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga jackor. Hur är dom i storlek?

  Svara
 • Normala. Kram

  Svara
 • Hej Hannah,

  Det känns jättetråkigt att behöva sluta följa din blogg efter alla år, men det känns som att bloggen har gått från att vara mysig och personlig till att istället vara fullproppad med smygreklam och sponsrade inlägg. Även om du skriver ut att inlägget är ett samarbete med ett företag, så känns det ändå fult och tråkigt mot oss läsare att hela tiden bombarderas med den typen av sponsrad reklam. Det är inte längre roligt att gå in och läsa inlägg här, eftersom så otroligt många av inläggen har blivit till reklam för produkter och företag.

  Jag förstår såklart att det är ett sätt att tjäna pengar på bloggen och det är inget fel i det, men nu börjar det kännas som Blondinbellas blogg (som jag slutade läsa av samma anledning), där i princip varje inlägg tillslut var sponsrat.

  Det är även fruktansvärt irriterande att gå in och läsa bloggen på mobilen eftersom stora reklambanners lägger sig över fönstret som är svåra att trycka bort.

  Jag önskar dig och familjen en god fortsättning! Grattis till att du ska bli moster.

  Med vänlig hälsning,
  En läsare som kommer sakna bloggen (innan den blev fullproppad med sponsrade inlägg)

  Svara
 • Tråkigt att du känner så. Jag har sponsrade inlägg högst två, tre gånger i månaden och jag uppdaterar min blogg i snitt två gånger om dagen, så den kan omöjligt vara så fullproppad med smygreklam och spons som du skriver. Att jag skriver om Femme Collection är för att denna blogg handlar om mitt liv och vad jag gör och FME är mitt arbete, det jag brinner för.

  Att driva en bloggportal, betala löner till bloggare här kräver att vi har banners och annonser på sidan. Vi är som vilket företag som helst. Pengar måste in för att vi ska gå runt. Det är inte bara löner som ska betalas utan att bara driva en stor sajt kostar tusentals kronor i månaden rent tekniskt. Jag får förfrågningar var och varannan dag om sponsrade inlägg men jag vill inte att bloggen ska vara en reklamblogg så trots bra pengar tackar jag nej till mycket. Ofta ser jag samma kampanjer senare hos andra bloggare och de flesta skriver inte ut att det är ett samarbete vilket jag alltid gör för att inte lura mina läsare.

  När du ser på tv är det reklam i innehållet. Jag hade förstått kritiken om jag gjorde smygreklam men alla sponsrade inlägg är annonsmärkta.

  Som sagt, de få sponsrade inläggen jag gör är för att kunna få något jag också. Det kostar ju inte dig eller någon annan här att läsa. Ni bjuds på en titt i mitt liv, tips, tävlingar, inspiration och annat som hör vardagen till. Det lustiga är just att många störs av att bloggare tjänar pengar på det vi gör trots att det inte kostar ett dugg att läsa. Jag skriver inte på någon annans sajt och kan luta mig tillbaka på en lön. Jag måste själv jobba för att få in pengarna. Likt alla som jobbar. Vår sajt är inte mobilanpassad så det kanske är därför det ser konstigt ut. Dock är detta löst inom någon vecka.

  Svara
 • Jättesnygga jackor! Jag älskar din blogg och blir alltid glad och inspirerad av o läsa den, har full förståelse för eventuell reklam, du skriver alltid om ev samarbete om det nu är det. Ha en trevlig helg med din familj nu fina Hannah, kram ❤️

  Svara
 • Tack Anette, vad glad jag blev. Kände mig faktiskt lite deppig. Förstår att man absolut inte kan vara alla till lags men det är ju alltid ett tjat om att man är för personlig, för ytlig, för många bilder, för lite text, för mycket text, tråkig, för helylle etc etc. Men jag gör mitt bästa från mitt hjärta. Jag vill ge av mig, mitt liv, tips, inspiration, tårar, glädje, djup och yta. Vara personlig men ändå privat. Allt som är jag 🙂 Så gillar man inte behöver man ju inte läsa än mindre ta sig tiden att skriva tråkigheter. Tack än en gång. Kramar ❤️

  Svara
 • Hej igen, Hannah.

  Jag tror att du delvis missförstod vad jag menade. Jag syftade inte på reklamen för Femme, eller den som ligger på på själva portalen och finansierar den (som fungerar precis som tv-reklam), utan jag menade alla sponsrade inlägg i din egen blogg. Det är inte alltid tydligt vad som är sponsrad reklam och produktplacering. Ibland skriver du rakt ut att det är ett samarbete, och det är ju åtminstone ärligt och bra. Men sen är det mycket annat som är otydligt. Det finns så många bloggare som får tjänster som t ex ansiktsbehandlingar gratis i utbyte mot länkar och att bli omnämnda. Det är ju fine om man är ärlig med det, men det känns inte alltid så i ditt fall när du så många gånger länkar vidare till företag eller produkter.

  Jag för såklart inget korståg mot din blogg, utan kan bara berätta vad jag själv tycker och min åsikt är som sagt att bloggen blivit mycket ytligare till förmån för allt fler sponsrade inlägg.

  Nu lägger sig förresten reklamen för ett visst klädmärke sig över hela skärmen när man klickar sig in på bloggen och är svår att få bort utan att man måste klicka på den för att kunna få bort den. Så det är inte bara på mobilen.

  (Det gick inte att svara direkt under ditt inlägg eftersom jag inte har någon profil på portalen.)

  Svara
 • Tack för att du delar med dig i din blogg. När man gör det bjuder man ju verkligen på sig själv vilket gör en väldigt sårbar, kan inte vara lätt alla gånger… You can’t please them all. När inlägg är sponsrade framgår det tydligt o det är ju upp till oss läsare att springa o köpa prylarna eller inte:)
  Trevlig helg!!! Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt din blogg i många år och älskar den. Du bjuder väldigt mycket på dig själv och släpper in oss i ditt liv. En mer ärlig blogg får man nog leta efter. Klart att du måste tjäna pengar. Helt seriöst är det väll ingen som jobbar gratis. Avundsjuka och missunsammhet lämnar vi utanför bloggen tycker jag. Kommer fortsätta läsa din blogg.
  Trevlig helg!

  Svara
 • Hade du inte skrivit vad det var för märke och var du köpt den så hade du fått minst tre inlägg som frågat om just det, vad är skillnaden?
  Sen är det väl så att om du skriver att ni varit på en speciell restaurang/affär så är väl inte alltid det sponsrat utan bara tips om bra ställen som vi ska vara tacksamma att vi får ta del av?
  Fattar inte att folk orkar klaga…

  Svara
 • Lotta, du förstår precis. Visst är det så! Jag skriver vart jag köpt saker, berättar om min favvoresturang etc för att jag vill dela med mig av det, tipsa och för att inte du som läsare ska behöva undra. Försöker svara på allas frågor men ibland missar jag och då är det enklare att det står i texten. De inlägg som är sponsrade samarbeten märker jag alltid med just i samarbete med för att inte någon ska känna sig ”lurad”. MEN alla samarbeten jag gör är för produkter jag tycker om och står bakom. Ibland länkar jag till ställen, tex häromdagen när jag gjorde ansiktsbehandling (som jag betalade för), för att jag tycker det är ett bra ställe samt att jag vill bjuda er läsare på saker som är kul, som deras minimässa. Ibland också rabattkoder i butiker, tävlingar mm för att du ska få något extra. Inget som jag tjänar en krona på utan bara för att läsarna ska få lite extra 🙂 Stor Kram

  Svara
 • Jag tycker du har en super bra blogg oavsett vad du bloggar om och jag stör mig inte på reklamen utan jag tycker det är roligt och bra att få tips. Det är din blogg och du gör precis som du vill och om andra stör sig på det ja då kan dom bara sluta läsa svårare än så är det inte. Kram på dig och ett stort grattis till att du ska bli moster igen

  Svara
 • Kram!!!

  Svara
 • Förstår inte riktigt var Katarina hittar alla sponsrade inlägg på din blogg. Ärligt talat är de så få att jag inte ens tänker på det!! Jag skulle aldrig sluta läsa din blogg för några få rader där du tipsar om en viss produkt från en viss butik. Jag älskar att läsa din blogg , det känns ärligt, genuint och äkta!!! Fortsätt med det du gör 🙂 Kram!

  Svara
 • Tack! Vad glad du gjorde mig nu ❤️ Kramar

  Svara
 • Hej! Betalar du för jackorna eller får du dem när det är ett sponsrat inlägg? Tänkte att du skrev precis innan att du skall ut på jakt efter en ny jacka.

  Svara