Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:49 | september 26, 2015

Jagare 

God lördag min vän. Hoppas att du har en fin helg. 

Jag håller på att packa och fixa inför nästa vecka. Jag och syrran ska ju vara jagare i Spring på TV4. Så galet kul ska det bli.

Äntligen får vi berätta det. Det är ju alltid sådant hyshpysh i teve-världen 🙂

Ikväll är vi med en liten stund live i studion och imorgon bär det av till okänd plats. Vi vet ännu inte vilka städer vi ska jaga i men när vi väl vet så behöver vi din hjälp. 

Vi klarar inte det här utan dig. Vi behöver dina ögon där vi inte ser och att du tipsar oss om var springarna är. 

Jag och syrran tillsammans en hel vecka kan inte sluta med annat än skrattkramp. Vi kommer skratta oss igenom hela veckan. Massor av bus blir det nog 🙂

  
Foto: Eero Hannukainen 

Du kommer kunna följa oss varje dag på TV4play. Vi är ute och jagar och filmas hela dagarna kl 11-19. Nästa lördag är vi live igen från okänd ort.

Är du med oss? 

Strax ska jag fara in till stan för kvällens livesändning. Vi är bara med en stund på slutet men det är möte, smink och fix i studion innan.

Nu ska jag gosa med barnen. Känns tungt mitt i allt kul för jag är borta en vecka från familjen. 

  
Vida och Liv i sina nya nattlinnen dansade av glädje igår när farmor kom.

  
Hon hade med sig varsin jacka till dem och lysande diadem. Sankta Lucia ljöd genom hela huset 🙂

Peter och William flög till Spanien imorse. William  fick i födelsedagspresent av Peter att åka till Spanien en helg och se fotboll, Real Madrid. Williams favoritlag. Mysigt och kul för dem.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Jagare ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska bli såå roligt att se er i TV 🙂
  Himla söta dina tjejer är… så fina.
  vad Roligt för William å få åka till Spanien för att få se på fotboll!!!

  Svara
 • Åh vad härligt att få åka och se Real Madrid live! Hade ju vart en dröm för både mig och maken. Vi älskar ju fotboll, Real och Spanien. Allt i ett. 😀 Man ska aldrig sluta drömma, plötsligt händer det.

  Vad roligt att få se er två tillsammans i teve, vad kul det kommer att bli, tror också ni kommer att ha superroligt ihop. 😀

  Ha en fin lördag.

  Svara
 • Lycka till :))) kommer gå kanoners för er….kommer titta på er…. Tack för att du tar dig tid att svara på oss när bi skriver till dig

  Svara
 • Lycka till i veckan ❤️

  Svara
 • Men ååååååååh så roligt att ni ska vara med! Nu blir det ännu roligare att se programmet! Lycka till!

  Svara
 • Kul! Jag gissade att ni skulle iväg på När och fjärran men det här är nog roligare.

  Svara
 • Programmet Spring och TV4 ger jag inte mycket för.

  Få har väl missat hur gangsta-rapparen Adam Tensta demonstrativt reste sig upp ur morgonsoffan hos TV4. Men kommer ni ihåg varför? Jo, för att TV4 hade haft en gäst vid ett tillfälle, en go och glad tjej som heter Louise och är fitness-coach. Hon hade i ett klipp sagt N-ordet, ve och fasa! Adam Tensta drog fram det fruktade rasist-kortet, trots att hon grät och bad om förlåtelse och fick sitt liv förstört, och trots att hon hade sagt N-ordet i ett POSITIVT ordalag, det var alltså inget negativt alls. Tensta tycker dock att det är okej för rappare att säga ”nigger”, men inte för andra att säga ”neger”.

  Tensta ville så klart kränga mer skivor och gick demonstrativt ur studion, där fick han den uppmärksamhet han eftersträvade. Ingen bör kanske bli förvånad över att A.T. inte bryr sig om att unga tjejer utsätts för hot och hat, i synnerhet inte svenska tjejer. Kvinnosynen i hans musik är lindrigt sagt inte den bästa där tjejer generellt kallas för bitches osv. Det här är inget struntprat från min sida, ni kan själva kolla upp det. TV4 har alltså inga problem med en rappare som har en kvinnofientlig syn.

  Vad gör TV4 då, som redan hade signat den stackars, uthängda tjejen för just programmet Spring? Jo, de fegar ur och går på Adam Tenstas linje och anklagade henne för att vara den rasist hon gråtande sagt att hon inte var! ”Vi kan inte låta sådana personer vara med i vårt program då vi inte delar dessa värderingar”, lät det då.

  Två månader efter TV4,Tenstas och tidningarnas hets mot Louise så får hon fortfarande lida för detta, hennes bil blev ex. nyss repad.

  MEN när (än en gång) en rappare vid namn Dani M uttalar sig antisemitiskt vid ett FLERTAL tillfällen och öppet misstänkliggör motiven bakom terrorattentatet i Danmark m.m. så har TV4 inga problem med detta. Hans medverkan i programmet Lyckliga Gatan hotades inte trots hans antisemitiska hållning och ingen ifrågasatte någonting. En exekutiv producent på TV4-programmet sa: ”Vi tycker att det är intressant att ha personer med olika bakgrunder med i vårt program och därför valde vi att inte ta bort honom, även om det hade varit mer bekvämt”. Helt annat ljud i skällan, alltså.

  TV4 har uppenbart olika måttstockar för vilka gäster och medverkande de har. De gillar inte alls olika människor, åsikter eller synsätt, bara vänstersympatisörer får komma till tals. Det är TV överhuvudtaget i ett nötskal. Det blev långt det här, men fler måste vakna upp och se det skeva i detta. Så var försiktig med frispråkigheten, när du nu ska vara med i programmet. Jag önskar dig lycka till.

  Svara