Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | oktober 1, 2015

Skön morgonstund 

God morgon min vän. Idag hann jag smita in här och säga hej innan dagens inspelning börjar. Det gillar jag.  

Har ätit en god frukost och haft möte med produktionen.

  
Idag har jag sköna Ellen Tee och Johanna Knitted Cardigan Print från Femme Collection, jeans från Gina Tricot och syrrans PrimeBoots.

Har du haft en bra vecka so far? Berätta gärna.

Strax far vi till Växjö. Hjälp oss gärna.

Önskar dig en fin dag.

Stor Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Skön morgonstund ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken snygg cardigan du har Hannah!
  jag har haft en bra vecka/dag, åker om 10 DAGAR till USA så jag är fett taggad till det 😀

  Svara
 • Åh! USA. Underbart. Hoppas du får 10 magiska dagar. Puss

  Svara
 • Hej fina du!
  Vad kul att få följa er, hoppas det går bra i Växjö idag!
  Vanlig Svenssontorsdag hos oss ikväll: middag ( soppa), köra till sonens träning, veckohandla, hämta hem son och sen titta 100 code och äta kanelbullar som älskade maken köpt hem:) Förhoppningsvis vill någon av barnen fika med oss. Ha en fin dag, kram kram

  Svara
 • Herregud va snygg du är! WOW!
  Har haft en bra vecka, börjar äntligen få ordning på saker 🙂
  Jag såg att Emelie knitted cardigan var slut i den ljusgrå strl M. kommer det komma in fler?
  Kram och lycka till idag!

  Svara
 • Hej Hannah, kan du snälla svara vart dina jeans kommer ifrån? http://www.femme.se/hannah/2015/09/28/you-cant-hide/#comments_portion

  som du hade I detta inlägg. Har du köpt dem länge sen? TACK 🙂 KRAM

  Svara
 • Har aldrig sett Spring innan, men det var ju jättekul! Lycka till!

  Svara
 • Lycka till och vad du strålar!!

  Svara
 • Wow vad snygg du är Hannah! Kram❤️

  Svara
 • Så härliga ni är du och Maggan, Gud vad jag skrattade när ni var ”tanter” helt otroligt bra !!!!!!!!!
  Ser mycket fram emot eventet i Växjö dit jag kommer, bor annars i Karlskrona men I Växjö är jag uppvuxen. Ska bli så roligt att träffa dig och er alla. Här är en vanlig torsdagskväll och jag ska nu lyssna på en favvopodd (eat this med Leila och Niklas) på tal om podd så var ju Magdalenas och Davids podd också superbra. Grattis till att du ska bli moster igen och hälsa Maggan stort Grattis till underverket. Många Kramar och ses på onsdag. /Lina

  Svara
 • Vad fin du är! Lycka till

  Svara
 • Vilken mysig start på dagen (och god!) 🙂

  Här uppe i norr har vi fått besök av mamma och lillebror från Göteborg, så mysigt ❤️

  Lycka till med springandet idag!
  Kram

  Svara
 • Vad ni ser ut att ha roligt tillsammans! Blev lite sugen att köpa mig ett par Primeboots när jag såg bilden:-) Min vecka har varit bra så här långt. Igår em kom jag och mannen hem lite tidigare så vi passade på att plantera lite höst växter i några krukor och njöt även av ett glas vin tillsammans (livskvalité)i kväll blir det mysmiddag hos mina föräldrar. Nu håller jag tummarna för er!! STOR KRAM

  Svara