Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | oktober 4, 2015

Tågfrukost och hemlängtan

God morgon min vän. Nu sitter jag och syster på tåget hem från Växjö. Äntligen! Trots att jag for igår morse och inte varit borta så länge så har jag galen hemlängtan. Veckan hemifrån kommer ikapp mig.

Vi gick och lade oss ditekt efter livesändningen och är rätt utvilade faktiskt. Men jag var ändå lite trött när klockan ringde 07.00. Inte en okej tid att behöva gå upp en söndagmorgon.

 Tydligen så ska det bjudas på bullar på tåget för att det är Kanelbullens-dag. Men först frukost.

  
Så här låg vi igårkväll. Godis, chips och film på paddan. Mysigaste stunden under hela dagen. 

Jag och syster besökte så klart butiken Cenino Donna. Växjös i särklass finaste butik. Blir galen av ha-begär när jag är där. Som tur är ska jag ju tillbaka dit på onsdag igen. Då är det dags för mig att ha ett event med Femme Collection.

  
Än finns det några platser kvar om du vill komma. OSA-adressen ser du ovan. Hoppas vi ses!   

 Känner mig stolt. 
  
Emelie och jag snackar ihop oss inför onsdag.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Tågfrukost och hemlängtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åå vad jag följde er på Spring och följer era bloggar varje dag, din o Maggans! Min sambo sa igår. Men oj är dina vänner med på Spring. Haha ☺☺Hannah, ska du inte ha event i Sthlm snart? Är så sugen på att köpa Elina dress och två tröjor. Annars beställa på Web shopen. Kram aaaa! !!!!

  Svara
 • Hej Emeli, vad roligt att höra att du följer våra bloggar. Tack! I dagsläget har vi inget event inplanerat i Stockholm. Men vi kommer åka runt med vår buss, rullande Pop Up-store, och då kommer jag lägga upp här på bloggen vart vi befinner oss och när så du kan shoppa 🙂 Kram

  Svara
 • Åh, har mailat nu och hoppas på att ses på onsdag

  Svara
 • Hej Hannah. Älskar ditt märke, underbara kläder. Jag undrar om ni kommer h något event i Göteborg. ? Så som ni ska ha i Växjö nu. Hoppas. Kramar

  Svara
 • Ja, det ska vi absolut ha. Just nu har vi inget datum men vi kommer 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah. Har ni fortfarande argenturen för Joolz? Vi har försökt kontakta er för vi behöver hjälp med att få tag på en reservdel till vår Day vagn men inte fått något svar. Vart ska vi vända oss?

  Tacksam för svar.

  Mvh Hanna

  Svara
 • Det enklaste är att gå till butiken där ni köpt vagnen eller söka upp närmsta JOOLZ återförsäljare. Vi har inga reservdelar tyvärr. Har du köpt den via Holland så måste du kontakta dem direkt i Holland. Kram

  Svara
 • Åh vad glad jag blir när jag ser att det blir event i Göteborg i framtiden! Kan knappt vänta!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad är det för fina skor du har på sista bilden?
  Kram 🙂

  Svara
 • Det är ett par korta boots från Zara. Kram

  Svara
 • Ok tack då vet jag

  Svara
 • Ses på onsdag! Ser så mycket fram emot att få gå på event och att träffa dig och dina medarbetare. MVH Lina

  Svara
 • Välkommen 🙂

  Svara