Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | oktober 5, 2015

Min digitala bebis

God kväll min vän. Hur har din dag varit? 

Jag har fått massor gjort, det känns så skönt. Betade av jobb innan jag hämtade Liv och Vida och på eftermiddagen tog jag tag i en veckas tvätt för hela familjen. Tvättade och sorterade kläder och packade upp väskor. Liv har haft loppis med sina kompisar nere på gatan sch sålt allt möjligt krafs dom halvätna godispåsar, reflexer, tvål och annat de hittat hemma i gömmorna. Tror det var jag som köpte allt 🙂 

Vida har hängt med mig och lärt sig tvätta och dammsuga. Killarna kom hem idag. Äntligen. Har knappt sett dem eftersom jag varit borta förra veckan och de var hos Mios pappa i helgen. Men idag har vi haft tid för varandra.

  
Lite av alla kläder som jag rensat och ska skänka.

  
En av många resväskor som jag packat upp. Har några som legat och väntat ett bra tag 🙂

  
Just nu sitter jag på Livs rum och tar hand om hennes Tamagotchi. Ett i raden av hennes leksaker som typ lever och gör vidriga ljud ifrån sig. Den här är lite gullig men hennes Furby har jag varit nära att ta livet av flera gånger. Det är ett galet mjukdjur som bara skriker, skakar och rullar ögonen.

  
Jo, den här lilla grejen kanske du känner igen? Den fanns typ när jag var liten och nu har den kommit tillbaka. Man får en liten pojke eller flicka i ett digitalt-ägg och den ska man mata och sköta om. Den skriker när den är hungrig och den piper hela tiden. Jag har i alla fall lovat Liv, hon fick mig att verkligen looooova, att ta hand om den när hon sover. Så jag har inget val. Har ju inte hjärta att strunta i det. Så nu sitter jag här och matar en Tamagotchi som jag helst vill kasta ut genom fönster. Får inte tyst på den.

 Snart ska jag gå och lägga mig så då får jag gömma den i något skåp långt från sovrummet. 

Tack alla som besökte Femme Collection-bussen idag i Linköping. Imorgon kommer den till Jönköping. Har ännu inte en exakt adress men imorgon bitti vid kl 08.00 vet jag och lägger ut till dig som har möjlighet att besöka vår rullande butik.

  
Så imorgon i Jönköping kl 11-13.30 samt kl 16-18 är den öppen för dig som vill klämma, känna och kanske shoppa. Välkommen!

Godnattkram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Min digitala bebis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon, vill börja med att säga att jag älskar dina kläder. Har precis köpt en del tröjor på Nydahl.
  Tänkte höra ifall det är ngn i Malmö området som köpt in den svarta koftan?
  Tack på förhand!
  Mvh
  susanna

  Svara
 • Go´morron Hannah, vad hittar du på idag? Jag är ledig och ska bara läsa massa böcker o ta det lugnt tills mina tjejer kommer hem från skolan. Kram Maria

  Svara
 • Idag ska jag fixa det sista inför morgondagens event i Växjö och börja planera för nästa i Malmö. Göra en kort intervju samt beta av massor av jobbmail. I eftermiddag sticker jag in till stan på en minimässa. Hoppas du får en fin dag. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Å vad du är rolig som tar hand om en tamagotchi

  Svara
 • Kommer bussen att rulla in i Göteborg? Verkar spännande att få klämma och känna på dina fina kläder tror säkert det finns något även för en äldre dam sig mig. Inga tantkläder för mig inte!!!!! Vad nu tantkläder är.

  Svara
 • Vilken fantastisk mamma du är! Vet dock att du kan pausa tamagotchin på något sätt, googla så hittar du garanterat hur! 🙂

  Svara