Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:46 | oktober 5, 2015

Resedrömmar

God kväll min vän. Hoppas allt är väl. Jag sitter och drömmer mig bort till Mexico, Bali, vita sandstränder och turkosglittrande hav. Jag och Peter var ju på Mauritius tidigare i år. Peter fick det av mig i 40 års present men den här gången vill jag åka med hela familjen.

Jag drömmer om att åka med allihopa till ett ställe där det finns något för alla. Barnvänligt men ändå så det passar oss alla. Det är ju så spridda åldrar på barnen. 3, 6, 12 och 14 år. De små vill ha något helt annat än de stora och jag vill bara att alla ska vara nöjda och glada. Glada barn. Glada föräldrar.

Jag och Peter åkte med ClubMed, All Inclusive och det gillade jag. Ett armband på armen och det var allt man behövde. Alla kan äta och dricka utan att behöva hålla på med kort eller pengar och barnen kan gå och ta glass när de vill.

Kan inte du också drömma dig bort och vilja fara iväg med familjen, själv eller bara med din kärlek?

Jag vill till värmen i vinter. Var vill du resa? Jag är inte alls någon skidmänniska. Har aldrig varit på skidresor och kan knappt ta mig ner från backen. Men jag önskar att jag var det för det finns ju så många vackra skidorter. Små pittoreska byar i Alperna omringade av snötäckta berg.

Nu i samarbete med ClubMed så har jag ordnat att du får 20% på din vistelse. Till solen eller snön, inom Europa eller långt bort till Asien. Till något av ClubMeds 70 destinationer. Du bestämmer. Kika in på deras hemsida och kolla runt bland alla deras resmål. Du hittar garanterat något som passar just dig.

Ange ”Hannah” när du bokar din semester via telefon 08-50644364 (går bara att använda Hannah-koden om du bokar via telefon) med ClubMed så får du 20% på din vistelse.

Jag drömmer mig bort till Mexico, Cancun och vill åka HIT!.

Vita sandstränder och turkost vatten…

… samt barnanpassat med aktiviteter och barnklubbar för barn i alla åldrar.

Perfekt för oss 🙂

Jag och Peter är som barn och älskar också vattenlekar och andra aktiviteter.

Vi gjorde det här på Mauritius. Hängde i en fallskärm efter en båt 40 meter upp i luften. Helt galet underbart.

All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Resedrömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Aruba säger jag! Fantastisk ö <3 Direktflyg med Ving, charmigt, stränder med sval sand, ljuvligt! Vi åker dit för 5e gången i vinter! Kan varmt rekommenderas <3

  Svara
 • Wow! Ja, det ser magisk ut på bilder jag sett. Hoppas ni får en ljuvlig resa. Kram

  Svara
 • Kan du inte bara uppskatta vardagen ibland ? Jobb vardag och det som hör livet till? Jag vet att det ena inte utesluter det andra men du skriver så ofta om drömmar vila glamour och resor. Sällan om glädjen i att hugga i och jobba ? Känner snarare att livet är här och nu. Vardagen är en underskattad del i livet. Vila är överskattat. Visst kan jag tycka om att resa bort vintertid med familjen och pausa från jobb och rutiner. Men tacka vet jag det lilla livet. Det lilla som är det stora för mig. Livet när det är som allra bäst !

  Svara
 • Snark. Du gör mig så trött. Alltid samma kommentarer från dig, att Jag borde vara lite mer si och jag borde vara lite mer så. Nej, jag är den jag är. Like it or not. Och nej igen jag skriver inte ofta om hur jag drömmer mig bort till glamouren. Jag skriver mest om min vardag om mitt jobb som jag hugger i varje dag och älskar. Men skriver jag för mycket om Femme Collection så är det fel, skriver jag för mycket om barnen så är det tråkigt, visar jag för mycket ytliga saker som kläder och smink så är det för ytligt. Passar inte mitt sätt att skriva så läs för Guds skull inte ”Elli”. Jag skriver om allt i mitt liv, och det är precis allt… Det lilla och det stora. Bajset och glamouren. Bara för att jag gillar och resa betyder inte det att jag inte gillar att vara hemma och njuta av det lilla livet, som du kallar det.

  Svara
 • Bra svar där till ”Elli”.
  Detta tjatandet om att vara si och så måste vara oerhört irriterande.
  Varför läser man om man nu inte är nöjd, det är ju faktiskt frivilligt.
  Hälsningar Skåneland.

  Svara
 • ÅÅH Jag åker, i morgon!!!!! Att resa kan man inte göra för mycket inte! Jobb och slit eller resa och gotta sig, ja om man får välja så är valet enkelt <3

  Svara
 • Jag gör både och. Jobbar och sliter och sedan belöning med semester och familjen och götta sig. Du gör ju mysiga resor med familjen tycker jag. Kanske kommer du upp till Stockholm snart så jag får skämma bort dig 🙂 Puss

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Åh Hannah lyssna inte på dumma kommentarer, vi vet att du jobbar hårt dagarna i ända o är en fantastisk mamma till fyra barn! Kram ❤️

  Svara
 • Res och njut!!Det försöker vi också göra. Tycker du är fantastisk på alla sätt. En förebild kram❤

  Svara
 • Men snälla ”Elli”.. Varför sticker det så i ögonen på dig att Hannah med familj kanske väljer att leva på ett annat sätt än du gör? Vad är det som stör dig så mycket att du måste skriva en sån kommentar? Jag förstår inte vad du menar med att hon inte kan uppskatta och njuta av sin vardag hemma, jag tycker verkligen att hon visar i sin blogg att hon uppskattar sin vardag. Sen om hon längtar bort då och då och har möjlighet att åka bort, vad är det för fel med det? Vem är du att tala om för henne att hon gör fel som längtar bort ibland!?

  Svara
 • Mexico är fantastiskt. Vi har varit där 4 ggr med små barn. Har varit på olika ställen runt Playa del carmen. Ett tips är att bara köpa flygstol med en av charterbolagen eftersom det är direktflyg. Boende har vi bokat själva direkt med hotellet antingen på ett som charterbolaget har eller annat = Mycket billigare.

  Aruba är också otroligt vackert.

  Vi tycker att det i regel är bra standard på de flesta hotell i Karibien eftersom många Kanadensare och Amerikanare åker.

  Svara