Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | oktober 6, 2015

Mingelkväll

God kväll min vän. Jag ligger i sängen med rummet fullt av barn. Vid mina fötter ligget Mio och sover och på ena sidan av mig ligger Vida och Liv. Ljudet av deras andetag är så rogivande och fyller hela mig med ett lugn och värme. Men så fort det börjar snarkas och gnisslas tänder så trycker jag in mina öronproppar!

William är den enda som inte sover här. Försökte få in honom men han ville sova på sitt rum. Han är så stor. En riktig tonåring. Min älskade William. Tänk att jag bara var 22 år när jag fick honom. Vilken underbar gåva.

I kväll var jag på ett trevligt mingel, en minimässa, på Eriksbergskliniken. Så fint anordnat. Lyxiga goodiebags, god mat, bubbel och man ficka veta allt om skönhet. Hur vi sköter vår hud, IPL, laser, Restylane, CoolSculpting och annat. Man fick bl a en grym ansiktsbehandling, med Dr Gross Skincare, gratis, som vanligtvis kostar 1000kr. Massor av erbjudanden, tips och råd.

Jag träffade min gamla vän Jonas Wramell (det var tack vare honom jag träffade Peter och var så fint sminkad och stylad när jag var med i Melodifesivalen :-)) som är en av Sveriges bästa make up-artister och är en stor profil hos Oriflame. Han har även tagit in ett  sminkmärke till Sverige som heter Ciaté. Smink, nagellack samt en exklusiv kollektion av Olivia Palermo. Det ser jag fram emot att prova.

Jag och Nette åkte in och där mötte vi upp Kicki och My.

  
Kicki, My, jag och Nette.

  
Bästa Karin och underbara Sophie som tillsammans med sina kollegor bjudit in och höll i denna fina kväll. Ser du vilka snygga klänningar de har på sig? Hannah Dress från Femme Collection.

   
 Vi bjöds på så goda kantarellpajer med västerbottenost…

  
… och fräsch ceviche från ICA City i Uppsala. Mmmm.

  
Och söta cupcakes.

Jag tog med mig mat hem till barnen från Mios pappas Sushi Trucken. Sushi är det bästa barnen. Liv hoppade upp och ner av glädje 🙂 

  
Bästa sushin.

 Vida fick deras nya nudelwok.
 

Har du haft en bra dag?

Stor Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Mingelkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De där små pajerna med västerbottenost och kantareller var dösmarriga!!
  Och vi testade oxå den där ansiktsbehandlingen, och blev mjuka och lena som barnrumpor i ansiktet!

  Svara
 • God morgon!
  Åh sushi, jag älskar sushi:)
  Trevligt med mingelkväll och sen mys med barnen, själva tog vi en familjeklippning hos min mamma ( som är frissa såklart) så nu är höstbarret fixat:)
  Ha en fin onsdag, kram

  Svara