Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | oktober 10, 2015

I Love Musicals

God lördag vacker. Hoppas att din helg har börjat bra.

Jag och flickorna vaknade precis. Vi ligger kvar i sängen och myser. Jag hör ljud och röster utanför sovrumsdörren så de andra i huset är också vakna.

Det är ett gäng. Syster, Charlie, Pyret, Mio,William, Tristan och Williams kompis Leo. 

Igår kväll var jag och Peter och såg I Love Musicals, med bl a Peter Jöback och Helen Sjöholm, så syrran var här och idag ska hon ut och rida så då stannar hennes barn här… och Pyret till Peters förtret 🙂

   
 Tyvärr så var jag inte vidare imponerad av musikalen. Jag hade längtat så länge efter att få sen den, älskar Peter Jöback, musikaler och känslan när man bara vill ställa sig upp och sjunga med för full hals. Men alla de känslorna uteblev. Kände igen typ fem låtar. I Love Musicals var fyra timmar långa. Tre timmar för lång tyvärr. Men jag och Peter hade en romantisk och trevlig kväll ändå. Vi åt gott, pratade mycket och skrattade. Jag fick det i födelsdagspresent av Peter.

Nu ska du få höra vilken romantisk och fin man han är.

Jag har alltid älskat att fylla år, planera min födelsedag, fira med familj och vänner. Är som ett barn på julafton. Men när Isak lämnade oss i augusti förra året så förändrades allt. Sådant som jag tidigare uppskattade är inte kul längre och jag känner mig tom inför mycket. Känner mig tyngd av sorg och vill inte fira eller göra något alls egentligen.

Peter gav mig då i present en present varje månad i år. På min födelsedag fick jag ett kort där det stod att han vill försöka väcka min förkärlek till födelsedagar och jag fick även fyra till kuvert. I varje kuvert var det något för varje månad, året ut. Sådant som han vet att jag älskar att göra och uppleva. I september fick jag en biokväll, dubbelbio (två filmer på raken) med massor av popcorn. Nu oktober var det I Love Musicals, i november fick jag och syster en resa till Ullared tillsammans och i december då väntar en riktigt grym överraskning.

Helt fantastiskt.

   Peter Jöback nästintill stalkar jag 🙂 Har åkt ändå till New York för att se honom som Fantomen på Operan. Min man Peter han kan han.

Igår på dagen fotograferades jag. Bästa Kicki kom hit på morgonen och gjorde mig snygg med smink och lockat hår. Hon är en så grymt bra make up-artist och underbar vän.

  
Det var duktiga Herman Caroan som tog bilderna. Kolla in honom på Instagram @hermancaroan. Vi tog outfitsbilder och andra typ av bilder för Femme Collection.

   
 Vida och Liv var hemma och hängde med oss. De fick också bli plåtade i fina Femme Mini-plagg. Lunchen åts mitt i röran av smink och datorer 🙂

   
   
Kicki tog bilder när jag blev plåtad av Herman. Lite behind the scenes. Älskar höstplaggen från Femme Collection. 

Nu ska jag duka fram frukost till alla. Huset fullt 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️

 


12 kommentarer12 kommentarer om “I Love Musicals”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, Älskar dina kläder! Enkla och helt i min smak;) Skinnbyxorna, vart kommer de ifrån?
  Ha en härlig söndag/M

  Svara
 • Tack ❤️ Det köpte jag hos Cenino Donna i Växjö, märke Samsö&Samsö. Kolla i Ceninos webshop om de finns där ifall du inte bor i närheten. Kram

  Svara
 • haha och lördag;) fick precis en helgdag extra… / stressad mamma….;)

  Svara
 • Snyggt! Vart är hatten ifrån?!:)

  Svara
 • H&M. Kram

  Svara
 • Vilken fantastisk man du har. Blev alldeles varm i hjärtat och fick tårar i ögonen när jag läste inlägget. All kärlek till er <3 bara hålla tummar och tår för att det finns en sådan man till mig med 😉

  Svara
 • Jag älskar allt jag köpt från er men min kofta med skärp den långa sticks så himla mycket , synd för jag hade velat ha den grå tröjan du har på bilden 🙁 annars e jag supernöjd med allt

  Svara
 • Det är verkligen då individuellt med kliet. Jag har linne eller bara bh under mina tröjor och tycker inte att de kliar för fem öre. Och jag brukar vara känslig och hatar kli. Usch så trist att du tycker den kliar. Men den är snygg 🙂 Kram

  Svara
 • Jag älskar den ändå o använder den långärmade linnetröjan jag också köpt på femme .. Kram

  Svara
 • Vackra människa!
  Älskar era kläder! Ska snart införskaffa lite varma tröjor, tänkte jag.
  Och vilken fantastisk man du har.
  Hoppas det finns en där ute till mig med. En som inte ser en som en looser.
  Det tär på en, fast man egentligen vet att man är en bra människa.
  Kram <3

  Svara
 • Åh! Vilken omtänksam man du har!
  När ska du o Magdalena till Ullared? Jag o tre väninnor åker den 8-9 november!
  Kram!

  Svara
 • Ja han är bra han 🙂 Vi ska dit 10-11/11. Synd att vi missar varandra. Kram

  Svara