Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:02 | oktober 11, 2015

Sista grillningen

Hej vacker. Det blev ingen brunch här hemma. Istället så grillade vi hamburgare och halloumi.

Kanske sista grillningen för i år. Så underbar dag vi fått. Varmt och skönt i solen men samtidigt småkylig och frisk luft.

   
 Klyftpotatis med bearnaise åt vi till. 

Vill tipsa dig om en god vän som släppt en ny singel. En modig och grymt duktig kvinna. Jenny Velvet!

  
Lyssna på hennes nya singel vetja. HÄR! på Spotify hittar du den. Du kan även följa henne på Instagram @jennyvelvet.

Tycker det är viktigt att vi tjejer lyfter varandra, hjälper varandra och står vid varandras sida.

Vi är många som kämpar, vågar följa våra drömmar och kastar oss in i nya äventyr utan att riktigt veta hur det ska gå. Då är det alltid härligt och stärkande att veta att man har folk runt omkring sig som tror på en och lyfter en.

Eller hur?

  
Yes! Tycker fler ska tänka på att sprida kärlek och uppskattning istället för att vara så småsinta och bara kasta skit och klaga på andra. Våga lite själv, glädj dig åt andra istället för att bli mörk av avund, le lite mer och strunta i att tala illa om andra och skriva onödigheter på andra människors bloggar och Instagram.

Sprid Kärlek!

Stor Kram ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Sista grillningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trist med blåbärssoppan men tack för en fantastiskt trevlig kväll i Växjö.
  Skickar dig den nya chokladen i veckan som kommer.
  /Peter

  Svara
 • Ser fram emot din choklad 🙂

  Svara
 • Jag tycker inte man ska stötta någon bara för att personen ifråga råkar vara född till kvinna (obs, det här är inte riktat till Velvet). Jag stöttar dem som jag gillar eller har något jag tycker man ska ställa upp på, som en bra idé oavsett kön. Jag har aldrig känt mig som ett offer för s.k. ”de patriarkala maktstrukturerna” som brukar vara feministernas mantra, något som de alltid rabblar. Jag stöttar lika gärna en man. Har oftast mycket mer gemensamt med dem faktiskt. Jag ser mig inte som en av dessa kvinnor som alltid ”är” offer, fast jag har varit med om mycket. Det känns lite martyriskt, inte så charmigt.
  Däremot undrar jag om inte din aversion mot män som grupp (vilket jag har sett tidigare) kan ha att göra med ditt förflutna. Då tänker jag på mindre bra val av män, men även de bilder du posade för? Hur mycket man än skulle vilja att det inte var så, så ligger de dig kanske i fatet ännu och det är det som du upplever som orättvist nu. Det är vad jag tror. Men att se alla män som enbart några motståndare till oss kvinnor, det är fel. Och väldigt tråkigt.

  Svara
 • Jag känner mig inte heller som ett offer för s.k. ”patriarkala maktstrukturerna”. Inte ett dugg! Oavsett min bakgrund eller mina män du skriver om. Däremot så tycker jag att kvinnor har lättare att hoppa på, vara nedlåtande, mot andra kvinnor om hur de är som kvinna och mamma eller hur de väljer att leva sina liv etc. Lite som du brukar vara mot mig i dina kommentarer. Det är nog många som förstår vad jag menar men du gillar alltid att vända det jag skriver till något negativt. Precis det som jag menade med mina rader. Mitt i prick till dig ”Minna”.

  Svara
 • Men, inte behöver ni sluta grilla bara för att det råkar vara oktober?
  Har ni gasolgrill kan ni faktiskt grilla året runt om ni vill.
  Jag brukar ta in gasolflaskorna innan så dom blir varma så kan man grilla precis när man vill sedan 🙂

  Kram Kram

  Svara
 • Så klart. Men vi är den typen som bara grillar när det är sol och varmt 🙂 Sen får de bli korvgrillning över öppen eld. Kram

  Svara
 • Hej! Jag älskar blusen från fme i puderrosa som nu även finns i vit och svart! Min dröm vore om den kom ut i marinblå

  Svara
 • Då kan din dröm nästan bli sann för nästa kommer den i ett snyggt marinblå print 🙂 Det är verkligen en användbar och snygg blus. Kram

  Svara
 • Amen på det….
  Jag har drivit skola i 18 år och jag har aldrig träffat på en enda man som tryckt ner eller bemött mig illa, men rätt många kvinnor. Tyvärr! Nu är jag ju inet den typen av kvinan som bryr mig om sådant…triggar mig väl snarare än sänker om man säger så. Heja Jenny velvet! Heja Hannah! Jag älskar att coacha och pusha andra människor. Mer sådant åt folket…..
  BTW…vi har en gasgrill inomhus på vår spis. Rekommenderas skarpt. Kram Rektorskan
  http://happyvardag.se/2015/10/10/med-tillvaron-satt-pa-dimmerfunktion/

  Svara
 • Stor Kram ❤️

  Svara
 • Vad kul! Kommer det bli något erbjudande på femme? Minns att ni hade procent vissa dagar förra året

  Svara
 • I slutet av säsongen kör vi rabatter så inte ännu tyvärr. Kram

  Svara
 • Så bra ord Hannah! Har själv erfarenhet av hur elaka kvinnor kan vara mot varandra (är helt övertygad om att det många gånger handlar om avundsjuka)har några få riktiga vänner som jag är så tacksam för! Vi ställer upp och stöttar varandra i glädje och sorg…Önskar Dig en fin dag! KRAM

  Svara
 • Fin låt av Jenny:) Sjunger du själv något nu för tiden? Kram Maria e

  Svara
 • Jag önskar jag kunde sjunga mer och annat än i bilen och duschen 🙂 Kram

  Svara
 • Jag skulle vilja säga att jag inte vänder på saker du skriver, jag ser dem ur ett annat perspektiv möjligtvis, Hannah. Lika väl att du som bloggare reagerar på hur en del läsare skriver, så reagerar jag på när jag märker att invanda fraser hamnar lite varstans, som ett schablonpapper. Det är mycket typiskt för svenska kvinnor. Då vill jag gärna mana till eftertanke. Konsensusklubbar är inget för mig. Jag har många åsikter och tankar om olika saker (jag såg att det var någon annan som uttryckte samma sak här för ett tag sedan) och jag misstänker starkt att du vill att jag behåller dem för mig själv (liksom med den tjejen). Noterade först nu den sista biten i ditt blogginlägg. Så jag lämnar din blogg nu.

  Svara
 • Visa mig gärna raderna där jag har anklagat dig för något som mamma eller kvinna? Jag har ibland andra insynsvinklar, men har aldrig gått till personangrepp. Jag tycker själv att jag inte har gått över någon gräns, kan det vara så att du också är ganska bra på att läsa in negativa saker? Trist med blockningen, jag hade tänkt lämna i alla fall. Har bara gått in här sporadiskt den sista tiden ändå.

  Svara