Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | oktober 12, 2015

En vacker själ

God måndag min vän. Hoppas att din helg har varit fin och att din dag börjat bra. 

Dags att ta tag i en ny vecka, jobb och utmaningar. I veckan är det pressdagar på vår PR-byrå för Femme Collection. Det ska bli kul att träffa potentiella ambassadörer och se hur sådana dagar går till. Man lär sig något nytt varje dag 🙂

  
Älskar att tända ljus på morgonen när jag smyger upp. Ger så trevlig känsla för familjen när de kommer ner och frukosten står framme och väntar. Har faktiskt börjat stiga upp lite tidigare på morgonen för att försöka att inte stressa och se till att alla barnen får i sig frukost i lugn och ro. 

Den här veckan tänker jag lyfta några kvinnor som jag tycker är grymma och modiga. Några som tror på sin dröm och vågar ta tag i den. Jag började igår med Velvet och idag är det dags för Marica Silverhome att få lyftas.

Marica lärde jag känna för en herrans massa år sedan. Närmare bestämt när jag väntade Liv och hon samtidigt väntade sin flicka Stella.

Hon är stark men ändå så oerhört skör. Så full av kreativitet. En riktig konstnärssjäl. Och så är hon sjukt rolig, galen och vi har pratat med varandra till långt in på småtimmarna över några flaskor vin 🙂 

Just nu behöver hon extra mycket styrka. Varför inte kika in på hennes blogg och skriva några uppmuntrande rader, titta på hennes vackra alster och missa för allt i världen inte hennes webshop Silverhome Vintage Design. Där hittar du så mycket fint.

  
Marica. Fina Marica.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “En vacker själ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härlig bild på din vän! Din beskrivning av henne stämmer in på båda mina älskade döttrar. 🙂

  Kram! ❤️

  Svara
 • Jag håller med dig att vi självklart ska stötta varandra lyfta varandra och hjälpas åt. Men i denna bloggvärld ”förhärligas” ganska mycket av livet vilket ibland kan upplevas som en aning krystat och snarare en form av rädsla. Det ÄR inte farligt att diskutera , vara förbannad , ifrågasätta och säga ifrån. Det är för mig ett av kvinnors stora dilemma. Att våga säga nej , stopp och inte hela tiden vara den leende förstående som måste behaga. Eller lära våra döttrar det. Att vara den ”ljuva lilla varelsen ” som inte klarar av att sätta ner foten i rädslan över att inte bli omtyckt. Det ser vi redan hos flickor i de lägre åldrarna. Men nu spinner jag iväg ifrån ämnet jag vet , men det vore betydligt mer spännande med fler människor som vågar ta diskussion UTAN att det för den delen blir påhopp eller kränkning.
  Sedan tror jag inte på att vi alla behöver lyftas i allt utan snarare själva behöver hitta vår egen styrka i att vi är bra och duger utan andras bekräftelse !
  Jag är inte mkt för ordspråk men jag gillar följande att ”Lyckan tiger still ”.
  Den som är nöjd och trygg med sitt liv / relation tror jag inte har samma behov av att basunera ut det till hela världen. Den tryggheten finns inom en. Och jag tror det är därför endel särskilt bloggläsare kan reagera på vissa bloggare som bara skriver om sin underbara man ( varje dag typ ) eller fina himlastormande lyckostunder. Nu syftar jag INTE på din blogg i just detta. Utan här finns det helt andra bekräftelsesökande bloggare som jag i grunden tror har en väldigt dålig självkänsla. Annars behöver man inte ropa ut allt detta. Det blir lätt skeva perspektiv. Att våga skriva om det svåra också är en styrka.
  Jag är för att lyfta ! Men inte för ”lyftandes skull ”. Då blir det lätt oäkta.

  Svara
 • Nu är det ju så att de som bloggar och delar med sig av sitt liv har faktiskt rätt att skriva vad de vill. Det är deras blogg, deras liv och deras ord. Är det för perfekt, för gulligt eller inte passar, då är det ju bättre att läsa sådana bloggar som vill vara med provokativa, ha mer åsikter och vill skapa debatt. Jag vet precis hur jag skulle skriva för att vara provokativ så att tidningar skulle citera min blogg. Men jag har inget behov av det. Inte heller att skriva könsord eller vara grov i text för att vara rolig eller provokativ. Det är helt medvetet att jag valt den typen av blogg jag har. Sedan har jag full respekt om somliga inte gillar det.

  Jag tror att många, inklusive jag själv, väljer att skriva om sina barn och liv på ett sätt som inte lämnar ut för mycket. Klart mina barn bråkar och är så jobbiga att jag vill gå till skogs men det fattar nog en normal människa att de också bråkar trots att jag inte lägger upp bilder när de gråter och retar varandra. Jag väljer att inte skriva om deras problem, när de är jobbiga eller bråkiga för det ska inte de behöva läsa det eller hängas ut så. Men som sagt jag tror en normalt begåvad människa förstår det. Där har ju jag ett ansvar.

  Livet är inte en dans på rosor för någon. Men jag tror att kan man dela med sig av fina och trevliga stunder så sprider det mer glädje än dåliga. Jag lämnar gärna ut mig själv när jag mår dåligt, sätter ner foten, tycker till etc men vill heller inte skriva var och varannan dag att jag vaknat på dåligt humör och allt känns skit eller att en särskild människan i mitt liv är dum i huvudet. Klart jag kan känna så ibland. Men är det så trevligt att läsa? Det sprider ju bara dålig energi. Jag skriver hellre ett kärleksfullt inlägg om min man än att skriva något negativt. De flesta bråkar i ett äktenskap/relation, det vet väl alla, men måste man skriva det? Idag har jag och min man bråkat, han är verkligen en jävla jobbig typ bla bla bla. Nej, är inte min cup of tea men kanske andras.

  Svara
 • […] också allra käraste Hannah för så fina ord att jag faktiskt fällde en […]

  Svara
 • Bra skrivet Hannah! Både om fina Marica och svaret… Jag läser några bloggar din, din systers, Maricas och Pernilla W bla. Det gör jag för att det ger mig något, ni skriver olika men ändå lika. Varför läsa bloggar som man retar sig på, det är ju upp till var och envad man vill läsa och lägga sin tid på! Jag tror verkligen att du är så äkta,varm och trevlig som du verkar! Kram till dig!

  Svara
 • Håller med dig Elli och Hannah också..

  Jag tycker om att läsa både vardag och det som är svart men även romantiskt vackert..LIVET
  Det enda jag har svårt för är denna yta ytlighet som bombar oss.
  Kvinnor och flickor ska vara snygga , vackra hela tiden en vis kropp
  kläder hår ja men allt..sexi.
  Ibland blir jag så jävla lesså jag duschar kammar håret tar på mig trasiga jeans,trasiga skor och en skön gammal jacka..och vet ni det är så jävla skönt.
  Varför ska kvinnor hela tiden behaga..jag hör hur män resonerar i alla åldrar en kvinna ska vara snygg,intresant,intelligent,sexig,ha en viss kropp..men männen då?
  Bloggar i all ära men lite mindre yta önskar jag.
  Det är just ni bloggare som kan ändra denna negativa press på kvinnor och tjejer även små flickor också.

  Ha det gott

  Svara