Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:35 | oktober 12, 2015

Trivs du med ditt jobb?

Hej igen. Allt bra?

Jag sitter och planerar inför ett nytt event med Femme Collection. Denna gång nere i Malmö den 28/10. 

Har en hel del att fixa med inför pressdagen på onsdags också. Det är så oerhört kul att få jobba med något man älskar och brinner för. 

Har du hittat rätt med ditt arbete? Går du till jobbet med lätta eller tunga steg?

 

Passar på att svara på mail när jag äter lunch. Idag blev det broccolisoppa och äggmacka på hushållspapper 🙂

Stor Kram ❤️


26 kommentarer26 kommentarer om “Trivs du med ditt jobb?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lite kul att du frågade detta just idag. Kom precis hem från en arbetsintervju och blev erbjuden jobb. Mitt första som sjuksköterska! Jag hoppas verkligen jag kommer trivas 🙂

  Svara
 • Idag trivs jag jättebra! För 1.5 år sedan gick jag till jobbet med en klump i magen och ångest. Tog tag i saken och sa upp min fasta tjänst och ekonomi. Hade jag aldrig gjort det så hade jag aldrig jobbat på den arbetsplatsen jag är på idag och trivs på

  Svara
 • Hela kom inte med 🙁 men det som fattades var att jag arbetar på ett gruppboende för funktionshindrade och där trivs jag kanon!

  Svara
 • Jag älskar att jobba överlag, älskar att ha ett jobb att gå till men har inte hittat MITT jobb än. Att jobba som konsult är asjobbigt för man hamnar på tusen olika ställen men nu vill jag ha ett fast arbete, en arbetsplats som jag vet är min och kollegor likaså. Så nej, inte än. Men jag försöker alltid vara positiv och ha hoppet uppe.. 😀

  Svara
 • Att jobba på Sanuk på Koh Lanta är fantastiskt. Träffar härliga elever och underbara kollegor varje dag. Så jag kan verkligen säga att jag med glädje går till jobbet varje dag.

  Svara
 • Hej!
  Tycker dina kläder är såå fina… Kommer det mera kläder till webshoppen?
  Tack för en härlig blogg

  Svara
 • Jag jobbar sedan 30 år inom barnsjukvården, går varje dag till jobbet med glädje. Varje möte med barn och familjer är en utmaning och ger så mycket tillbaks, både i glädje och sorg. Hälsningar Barnsjuksköterskan

  Svara
 • Fina Hannah, kommer ni till Göteborg? Hade så kul sist du hade din bloggträff här!
  Kram Liv

  Svara
 • Jag har jobbat på samma ställe i över 30 år och på samma avdelning nu på ett lasarett i 18 år. Jag trivs superbra, men, jag trivs inte med tempot just nu. Så SJUKT mycket att göra och man rasar ihop när man kommer hem. Men jag är glad att ha ett jobb, hade inte pallat gå hemma alltid. Det är viktigt. Kram

  Svara
 • Jag jobbar som förskollärare och jag trivs med mitt jobb. Har varit på samma ställe i 11år nu och funderar väl lite på om det är dags att byta arbetsplats. Inte för att jag inte trivs men för att det skulle vara kul med en förändring, men man vet vad man har och inte vad man får och just därför har jag inte gjort något åt detta än 🙂

  Svara
 • Är mammaledig för tillfället och det är naturligtvis fantastiskt även om det är tufft många gånger också.
  Blev tyvärr uppsagd pga arbetsbrist 4 dagar efter dottern kom till världen så framtiden ser lite osäker ut gällande jobb.

  Svara
 • Jaaa denna åsiktsmaskin trivs ypperligt med sitt jobb !
  Har förmånen att inte jobba alla dagar i veckan ( ca 4 dgr i veckan + en extrakurs) vilket gör att jag har energi (oftast

  Svara
 • Mitt inlägg försvann…Ca halva av det..
  Nåväl. Som jag skrev : rätt svettig och lång utbildning men det kommer jag stötta mina barn till att göra detsamma. Pengar ska aldrig vara drivkraften men en bra utbildning är viktigt tycker jag så att man kan stå på egna ben och ha större valmöjligheter ☺

  Svara
 • Jag verkligen älskar mitt jobb!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/10/12/med-en-suck-av-lattnad/

  Svara
 • Går med lätta steg till mitt jobb på socialtjänsten! Varierande arbetsuppgifter, lagom arbetsbelastning och möjlighet till utveckling.

  Svara
 • Jag har idag börjat på mitt nya jobb.
  Har idag varit på KS i Solna hela dagen tillsammans med tekniker som jag ska jobba ihop med i framtiden.
  Dom var jätte gulliga. Känns bra eftersom det är jag som ska skicka ut dom på jobb i framtiden.
  Vi hade en riktigt lång dag idag 11 timmar… Men det känns så bra!
  Detta kommer nli så bra sedan…..

  Svara
 • Jag trivs jättebra med mitt jobb. I våras sa jag upp mig för att satsa helhjärtat på min dröm, att skriva böcker. Visst är det kämpigt ibland men hittills har jag aldrig ångrat mitt beslut.

  Svara
 • Jag trivs med mitt jobb, är tandläkare och specialist i tandreglering (ortodontist kallas det). Tycker att jag har ett roligt jobb och träffar många härliga patienter, både barn och vuxna. Just nu mammaledig med min dotter som föddes i juli, njuter nu av att vara hemma med henne. Tack Hannah för en kanonblogg, kollar flera ggr varje dag! Du är fantastisk! Kram ❤️

  Svara
 • Jag trivs med mitt jobb, ett vanligt kundkontakt-koordinator-kontorsarbete men min passion ligger på ett annat ställe, på fritiden arbetar jag fram kollektioner av kläder och det är även där jag har min utbildning.

  Svara
 • Trivs med mitt jobb jag med 🙂 Jobbar som inläsare o har egen studio hemma. Men saknar arbetskamrater dock! Inte allt för roliga personalfester…;) Tack för en jättehärlig blogg Hanna!

  Svara
 • Oooohja, jag trivs på mitt jobb. Jag jobbar ju på ett demensboende och aldrig hade jag kunnat tro att det skulle vara såhär roligt!!
  Så till våren ska jag läsa till undersköterska på distans, samtidigt som jag jobbar.

  Kraaaam❤️

  Svara
 • Jag jobbar som Kriminalvårdare på en anstalt och trivs alldeles utmärkt med mitt jobb och det är oftast med lätta steg jag går till jobbet… De dagar det är med tunga steg är inte för att jag inte trivs utan för att det ibland är väldigt jobbigt mentalt, vi jobbar med många trasiga människor…..

  Svara
 • jag jobbar på Barnsjukhuset i Lund och ÄLSKAR mitt jobb. De stunder som små oskyldiga barn dör hatar jag det… men annars är de världens bästa jobb!!!
  Kul att ni kommer till Malmö snart. kram

  Svara
 • Evelina som jobbar på BUS i Lund : Glöm då inte att gå in på SUS Intranät och rösta för att Måns Selmerlöw ska komma till just er och spela för barnen, jobbar också på SUS och har röstat hela dan, haha. Vi leder ju lite före Helsingborg !!

  Svara
 • Åh jag älskar mitt jobb! Jobbar i butik med världens bästa kollegor, åker aldrig till jobbet och tycker att det ska bli jobbigt. Det är jag väldigt glad över eftersom jag spenderar mestadels av min tid där.
  Tack för en härligt levande blogg! Kram

  Svara
 • När kan man anmäla sig till eventet? 🙂 Vill så gärna gå!!

  Svara