Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | oktober 14, 2015

Pressdag 

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. Jag sitter i bilen på väg in till stan. Det är pressdag idag på PR-byrån som vi arbetar med.

Femme Collections vår- och sommarkollektion ska visas för eventuella ambassadörer, stylister och modetidningar.

  
Hur ser din dag ut?

Den här veckan kör jag ju ett ”lyfta en kvinna-race”. Jag vill lyfta upp någon i min närhet som jag tycker behöver extra kärlek och som helt enkelt är för grym för att någon ska missa. Först ut var Velvet som vågar satsa på sina musikdrömmar, denna gång helt på egna ben utan ett skivbolag i ryggen. I måndags var det dags för Marica att få lyftas. Marica Silverhome som bl a skriver här på Femme. Denna vackra själ som är en otrolig konstnär ända ut i fingerspetsarna och driver en webshop där hon säljer sina alster.

Idag vill jag berätta om en av mina bästa vänners bästa vän 🙂 Mari-Linn.

  
Mari-Linn är en sann entreprenör som förverkligat sin drömmar och delar med sig av dem till oss i form av Testagram. HÄR! kan du läsa om hennes väg från idé till verklighet och om hennes företag Testagram som hon själv driver och startat. 

Jag imponeras och inspireras av dessa kvinnor. 

Snart är det dags att presentera en annan kvinna och vän som jag beundrar.

Har du någon i din närhet som du beundrar så berätta det för dem. Ibland tror man att de redan vet om hur grymma de är och att de säkert får höra det hela tiden. Men så behöver det inte vara och det utesluter ju inte att de gott kan få höra hur bra de är en extra gång. Eller hur? Alla tampas vi med dåligt självförtroende då och då och behöver en liten spark i baken eller uppmuntrande klapp på axeln.

Du är värdefull!

Ha en fin dag.

Stor Kram ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Pressdag ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fin du är som lyfter andra på det viset. Bra gjort fina du. Och ärligt, vilka grymt vackra ögon du har människa! Jisses, lägg av. 😉

  Jaha är det hon som startat Testagram!!? Vad kul att få ett ansikte, för jag är testare/bloggare åt dom, får hem Testagrams att blogga om. 😀

  Kan man anmäla sig för att bli ambassadör åt din fina kollektion? Eller väljer ni ut själva? Ha en fin pressdag, kilar själv iväg på pressdag idag inne i stan. Ha en bra och givande dag Hannah.

  Svara
 • Det är helt riktigt att tänka på att lyfta fram och berömma andra människor, men det är också viktigt att ge lite extra till dom som kanske inte är i positioner att dom driver företag mm. Utan de som kämpar i det tysta i vardagen med sjukdom, fattigdom mm. Alla människor behöver ses och få beröring och beröm. Vi är nog alla rätt kassa på det. Tex på arbetsplatser gnälls det mest när någon har gjort bort sig och det glöms bort att säga till varandra att ” vad duktig du är”. Så är det i alla fall hos oss.
  Kram

  Svara
 • Så klart! Det försöker jag också göra och gör varje dag. Alla är lika viktiga och lika värda ❤️

  Svara
 • FInt gjort att lyfta andra!
  Men här måste jag få prata om dig, vilken superfin bild på dig!! Här vill jag gärna veta hur du har sminkat dig! så vacker <3

  Svara
 • Fin bild:-) Vad använder du för mascara?

  Svara
 • Lancome Definicills 🙂

  Svara
 • Ha en härlig dag du vackra och omtänksamma kvinna!

  Kram Iréne

  Svara
 • Vad vacker du är!! Hur gör du för att få så långa ögonfransar?

  Svara
 • Jag har långa i mig själv men en bra mascara är alltid en hjälp 🙂 På bilden har jag Lancome Defincills som separera och ger bra volym på fransarna. Kram

  Svara
 • Vad vacker du är Hannah! Satte kaffet i halsen här nästan! Kram❤️

  Svara
 • Man blir alltid lika glad över att gå in på din blogg. Är här inne flera gånger om dagen!
  Så tack, fina du för en superbra blogg! ❤️

  Jag blir alltid så varm i hjärtat av att läsa dina fina ord. Det är precis sådant som jag behöver just nu..

  Kram ❤️

  Svara
 • Underbart initiativ att lyfta fram andra kvinnor i din blogg. Sådär gör människor med vackra själar. Du är absolut en sådan….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/10/14/onsdagsglutten-makens-vata-drom/

  Svara
 • Då lyfter jag dig lite. . . Hur snygg får man vara egentligen? Den där första bilden på dig är fantastisk. Och du blir ännu snyggare för att man vet att du är så godhjärtad ♥.

  Kraaaaam

  Svara
 • Vilken fantastisk ide att lyfta andra kvinnor! Jag försöker ge positiv feedback till någon varje dag. Jag tror alla behöver det någon gång då och då.

  Svara
 • Åååå, snygging där!!! Får jag fråga vad du har på läpparna?

  Svara
 • Jag använder alltid Clarins Instant Light nr 2 eller 4. Så naturligt, fint och vårdande. Kram

  Svara