Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | oktober 14, 2015

Nu kan du vinna en språkresa!

Hej igen vacker. Hoppas att allt är väl och att din dag är bra. Jag är hemma igen och ska strax hämta de små. Det har varit både kul och givande på pressdagen.

Nu är det dags för en grym tävling. Det var ett tag sedan jag hade en tävling och jag har tänkt ha det lite oftare. Alltid kul att kunna glädja någon med en trevlig vinst. Eller vad tycker du?

Denna tävling ger dig chansen att vinna ett stipendium på 10.000 kr till ditt barns språkresa. Nu har du som förälder möjlighet att ansöka om stipendium till en språkresa med EF till ditt barn! EF har 50 års erfarenhet av språkresor och ger barn en möjlighet att se världen, få internationella vänner, växa som personer och bli bättre på språk.  Ansök om stipendium till ditt barns språkresa för sommaren 2016!

Jag har själv aldrig varit på språkresa men som barn var många av mina vänner iväg på det. Jag minns att jag var så avundsjuk och också ville åka 🙂

Har du varit på språkresa?

Tänk vad bra att få ge sitt bara möjlighet att få lära sig ett annat språk bättre, lämna hemmets trygga vrå och få nya erfarenheter. Lära känna nya vänner, få ta eget ansvar och vara i en annan familj. Jag tror verkligen att ett barn växer av att vara iväg på det sättet. Jag hade gärna låtit mina barn åka på språkresa. Jag är en riktig curlingförälder och mina barn har det ibland lite för lätt och allt är fixat för dem. Inte många kraftansträngningar här inte. Men det gäller att sätta regler innan de far. 

Det kommer vara många vinnare. 1:a pris är 10.000 kronor i stipendium till en språkresa, 2-5:e pris är 5.000 kr till en språkresa och 6-10:e pris är biobiljetter till hela familjen. Så det är tio stycken som har chans att vinna.

 

·       EF har språkresor i 9 länder i språken engelska, franska, spanska, tyska och japanska

·       Barn från 10-17 år kan åka på språkresa, alltid i grupp med ledare under sommaren

·     EF:s språkresor kan kombineras med ditt barns intressen, tex: ridning, vattensporter spela fotboll med Chelsea fotboll team, surfing, mode, dans mm.

·       Språkresorna ”Tour Europe” ell  EF har språkresor i 9 länder i språken engelska, franska, spanska, tyska och japanska.

·       Barn från 10-17 år kan åka på språkresa, alltid i grupp med ledare under sommaren.

·       EF:s språkresor kan kombiner ”Tour Costa Rica” har inga lektioner utan besöker flera städer under samma resa.

·       Nyhet för sommaren 2016 är vår språkresa till Tokyo, Japan!

·       Barn återvänder hem med självsäkerhet och trygghet att stå på egna ben.

Jag tycker det låter hur bra som helst. Tänk dig att få uppleva Tokyo, spela fotboll med Chelsea fotball team och massor av andra äventyr. Wow!

Det enda du behöver göra är att klicka in HÄR! www.ef.com/hannah och var med och tävla.

Vinnarna dras om två veckor på tisdagen 27/10.

Lycka till!

Kram ❤

                          

                          I samarbete med EF 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Nu kan du vinna en språkresa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nej, aldrig varit på språkresa. Ingen utlandsresa heller för den delen, längre än till Danmark. 😀 Har helt enkelt inte funnits ekonomiska rutsättningar för det. Kanske ska ansöka för min yngsta, som inte ens varit till något av våra grannländer. Ska fråga henne om det kan vara intressant. 🙂

  Svara
 • Jag håller tummarna nu och hoppas!!

  Svara
 • Håller tummarna och hoppas!!

  Svara
 • Jag håller tummarna och hoppas!

  Svara
 • Jag håller tummarna och hoppas!!

  Ha en bra dag.

  Svara