Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | oktober 18, 2015

Nu börjar min resa

God söndag vacker. Nu sitter jag och Peter på flygplatsen i Rom. Har aldrig varit i Rom men har alltid velat åka hit. Hinner inte se så mycket av staden då vi alldeles strax ska ta en buss ut till hamnen där vårt kryssningsfartyg MSC Preziosa står och väntar. Men det känns som det kvittar just nu. Kommer ju få se och uppleva så mycket annat. 

     

Gick upp kl 4 imorse så jag är lite trött men ändå laddad inför denna resa. 

Gjorde ont i mammahjärtat att fara men barnen kommer har det magiskt med älskade farmor Marianne och Peters syster Pernilla denna vecka. Det vet jag. 

Hörs till havs igen 🙂

Stor Kram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Nu börjar min resa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oooo spännande! Ser redan fram emot nästa inlägg 😀 Ha det så himla härligt nu!! Kramar
  lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej Hannah! Åh jag hoppas ni får en fantastisk resa!! Spännande!!

  Kramar Malin

  PS. Undrar om du kommer ihåg mig? Jag skrev till dig för ett par år sedan och berättade att jag skulle träffa min pappa och mina halvbröder för första gången, men den gången kom jag aldrig iväg av olika anledningar. Men nu har jag gjort resan och det var den bästa i hela mitt liv. Åker tillbaka i februari/mars nångång. Har nog aldrig blivit emottagen med öppna armar på det sättet som jag faktiskt blev. Mycket känslor i omlopp och är fortfarande. Är en månad sedan jag kom hem nu och jag längtar och saknar… <3

  Svara
 • Åh, jag önskar er en underbar resa!

  Svara
 • Trevlig resa fina Hannah! Ska bli så kul o följa dig. Kram ❤️

  Svara
 • Varför inte ta med barnen då ? När ni reser så långt ?
  Kanske inte funkar med skolbarnen men med de små än så länge? ☺
  Och ha annars en bra resa som recensent !

  Svara
 • Ha en bra resa! Det där mammahjärtat vet ju att de har det bra också med andra. Jag minns när jag sprang runt i London efter en Ariel klänning. Det var hennes pris för att vi skulle få åka iväg

  Svara
 • Personligen så tänker jag att gör det riktigt ont i hjärtat -vilket det gör att lämna sina barn när de är små -så är det ju bara att lyssna till det tänker jag ? Att vara borta så länge som en vecka känns ju tufft. Och då borde man ju kunna ha som krav att få ta med sig delar av familjen på en jobbresa ?
  Min pappa hade alltid det som krav när vi var små och han reste bort lite längre. Glad för det

  Svara
 • Åhh det låter ju helt fantastiskt .
  Förstår din /er saknad efter barnen
  men dom är så klart i trygga händer
  hos Farmor o Faster. En vecka
  går fort ❤️

  Svara
 • Njut av all god mat därborta!

  Svara