Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:39 | oktober 19, 2015

Galakväll

God måndag från Palermo. Hoppas allt är väl. 

Idag valde vi att inte lämna båten utan bara sova ut, strosa runt och utforska båten samt sitta vid poolen och njuta av strålande sol och svalkande bad. Palermo är säkert en jättefin stad men jag längtar mer till att gå av i Palma. 

Igår kväll var det Gala Night. Alla var uppklädda till tänderna och det var galastämning överallt. Det är olika teman varje dag. Sånt gillar jag 🙂

  
Vi åt fem rätter och drack bubbel. Är det gala så är det.

  
Vår servitör under kvällen. Vi har alltid samma bord under veckan. Vi bokade ett bord för två. Det tipset fick jag från en vän som åkt på liknande resa. Annars kan man hamna vid ett bord för sex personer som du inte känner och måste sitta med varje kväll. Jag är inte särskilt social av mig och blir blyg med folk jag inte känner. Peter däremot älskar att prata med folk och är supersocial. Vi kompenserar varandra bra 🙂 Men nu valde vi att bara vara som par denna resa. Bara vi två.


   

Ikväll har vi valt att äta på en av de andra restaurangerna på båten. En liten italienare med endast fem bord.

  
Lagom rund under fötterna somnade jag sen gott 🙂

Stor Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Galakväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Galet vacker kvinna du är! Sådär vill jag också se ut när jag fått mina 4 barn! 😉 kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag sökte på Eda, bedövning o ditt namn kom upp. Har läst din berättelse. Detta hände även mig .
  Idag är det 4 månader sen vår prins kom till världen o jag har fortfarande men av händelsen i form av smärta i ryggen o bli ibland yr. Hade du några men? Tacksam för svar. Stor kram

  Svara
 • Jaaa Palma är verkligen världens bästa stad!!! Vi har en stående resa dit varje höst och har precis kommit hem från årets resa. Underbart i gamla stan med fantastiskt bra restauranger, barer o tapashak. Sen får du shoppa lite lyx på gatan Jaime III. Palma är verkligen staden på uppgång och så modern på ett nytt sätt! Ha det så bra nu i Palma! Kram

  Svara
 • Åh så kul att höra. Har aldrig varit där så jag ser fram emot att få uppleva Palma. Tack för tips också. Kraaaam!

  Svara
 • Njut nu av resan och av varandra <3

  Svara
 • Ser härligt ut! Åh va snygg du är Hannah! Kram ❤️

  Svara
 • Recensera och utforska och bidra med detta för att få en fin resa. Och du orkar inte ens lämna båten för att ge oss en bild av de olika städerna båten stannar till vid?! Skönare att ligga i solstolen va….

  Svara
 • Det är det som är det härliga med kryssningar på fartyg som detta. Man behöver inte alltid lämna båten. Det finns så mycket kul att göra här också. Lite det som MSC vill få fram och som jag själv vill uppleva min resa. Men idag ska jag kliva av och utforska Sardinien.

  Svara
 • Vad härligt! Jag har oxå kryssat i Medelhavet för flera år sedan. Kändes galet lyxigt att bli uppassad!
  Njut och ha det bra, och tack för att vi får följa med på ett hörn!

  Svara
 • Det är ju så härligt! Tack fina ❤️ Kram

  Svara