Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | oktober 21, 2015

Festa Italiana

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl.

Inatt gungade det! Oj vad det var storm ute på havet. Kröp tätt intill Peter och tyckte det var både läskigt och lite mysigt. 

Nu börjar vi närma oss Palma och kl 15 får vi gå iland. Vi har ätit frukost i bufférestaurangen och tänkte träna om en stund. 

   
  
När vi lämnade Cagliari. Jag fick njuta av en vacker himmel och vacker man 🙂

Igår var det Italienskt tema på båten. Alla i personalen var klädda i grönt, vitt och rött och maten i vår fina stora matsal var italiensk. Vi åt mozzarella, pasta, kött och avslutade med tiramisu till efterrätt. Riktigt trevligt.

  
  
Det är trevlig stämning på båten och all rycks med av musiken och personalens påhitt.

Åh, bor du i Stockholm så måste jag tipsa dig om vår årliga Faddergala i kyrkan. Det är första gången jag missar den och känner mig lite ledsen över det. Men jag ska försöka följa den på datorn om internet här på båten tillåter. 

  
Det är glädje och musik hela kvällen samt att du kommer få se filmer och bilder från de olika barnhemmen runt om i världen. Man blir väldigt rörd och det tar ett grepp om hjärtat. I våras var vi i Indien och träffade alla fina flickor på centret. Det var en resa det ❤️

Önskar dig en fin dag. 

Stor Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Festa Italiana”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Man skulle vilja bott närmare Arken. Ser så varmt och spännande ut. Trevlig fortsatt resa!

    Svara
  • Tove; där ÄR mysigt och spännande på Arken! Guds kärlek är så påtaglig där och den känns så fort en stiger inom dörrarna! Jag och min yngsta var där på helandekonferens för några år sedan och vi lääängtar tillbaka dit! Du kan följa deras sändningar via webben. De har livesändningar och du kan även kolla på söndagens sändningar i repris hela veckan efter! Ja, du har antagligen varit inne och kikat och följt deras sändningar eftersom du skriver att det ser så mysigt ut. ❤️

    Kram! ❤️

    http://www.arken.org

    Svara