Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:21 | oktober 24, 2015

Hemmamys i hytten

God lördag min vän. Hoppas att du har en fin helg.

Vi är i Genoa, Italien. Det är strålande väder. Perfekt för vårt sista stopp och avslut på vår resa innan vi kommer fram till Rom kl 07.00 imorgon bitti. Imorgon är det dags att fara hem. Har haft och har det underbart men nu vill jag hem.

  
Igår lämnade vi Marseille. Vi gick iland på egen hand igår men ångrar att vi inte tog en utflykt istället. Visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen men det var ändå spännande. De kostar att följa med på de välordnade utflykterna men är helt klart värt att göra i alla fall en gång under resan. Det finns massor av utflyktsmål att välja mellan i varje stad. Få uppleva staden och se de rätta ställena. Göra något med hela familjen som passar alla, höra och se stadens historia, vackra byggnader och stränder. 

Igår kväll åt vi middag i buffématsalen istället för finmatsalen och sen bunkrade vi upp med massor av gott och gick till hytten. Fredags- och hemmamys i hytten 🙂

  
Igår struntade jag i att vara nyttig och åt pizza, hamburgare och pommes. Lite av allt. Har försökt att vara någorlunda nyttig under resan och ätit mindre pasta och bröd samt mer grönt, fisk och hälsoalternativ men igår sket jag i det extra mycket 🙂

 
Vi låg i sängen och kollade på film. Tre filmer. 

Önskar dig en härlig dag.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Hemmamys i hytten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt att ligga i hytten och äta och snaska lite onyttigheter. Man måste ha det ibland. Igår svullade vi i oss goda pizzor, och det var superhärligt. Man kan inte vara nyttig alltid. Och idag är det lördag, då får det allt bli lite goda ostar och lite vin. Mys på och ha en trevlig hemresa.
  Kram

  Svara
 • Va gott o mysigt! Blev sugen på pizza nu, får bli det idag. Kram❤️

  Svara
 • Hihi, så söta ni är med era pyjamaser 🙂 (eller pantansas som maken sa när han var liten)

  Svara