Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | oktober 30, 2015

Spökhus

God fredag min vän. Allt väl? Berätta gärna om dina dagar, hur du mår och annat 🙂

Igår handlade jag och tjejerna outfits inför vårt Halloween-firande. Vi är bjudna till Tone imorgon på riktigt läskig fest. Liv är så laddad. Hon vill pynta vårt hem med pumpor, spindlar och läskigheter. Jag som trodde jag skulle slippa i år får göra det ändå för Livs skull. Jag brukar ju gå all-in varje Halloween och spöka ut huset totalt och bjuda till stor fest. Men jag orkar inte i år. Härligt att själv få bli bjuden för en gångs skull.

   
 
Det här är dock inte deras outfits. Helt vanligt klädda bara 🙂

   
 Det blev en liten pumpa och en häxa. Vidas kram är så full av kärlek så jag får tårar i ögonen. 

  
Jag var inte lika skräckinjagande klädd igår. Jeans Gina Tricot, UGGs, stickad tröja från Femme Collections provkollektion, halsduk ACNE och mössa H&M.

Idag kommer pojkarna hem och syster kommer också och är här över helgen. Så mysigt

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Spökhus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så söta:-) I kväll ska jag och mannen njuta av krabba och ett gott vitt vin. Innan dess blir det lite fix hemma och en skön PW. Önskar Dig en skön helg! KRAM

  Svara
 • Härligt! Trevlig fredag ❤️

  Svara
 • Hoppas ni får det riktigt härligt.Själv bor jag i dotterns hus o passar deras djur medan de är i Florida. Trivs så bra!

  Svara
 • Hej Peter o Hanna.
  När ni var på kryssning så skrev jag och påpekade att bloggen strulade hela tiden….
  Vet inte om ni läste det ? Fick aldrig nåt svar eller kommentar på detta.
  Men hur som helst så har det fungerat helt perfekt sedan dess.
  Tack för det.
  Hälsningar Skåneland.

  Svara
 • Vad bra att allt funkar nu. Förlåt. Hade dålig mottagning på båten så många kommentarer missade jag att svara på då jag inte var uppkopplad hela tiden. Har inte hört från någon annan att den strulat just då. Men som sagt, bra att det löst sig nu. Trevlig helg. Kram

  Svara
 • Hej! Vad är det för modell på dina jeans från Gina tricot?

  Svara
 • Linda.

  Svara
 • Hej!
  Jag tog ledigt idag å tog med ungen på badet, såååå mysigt! Sedan hämtade vi mamma å bjöd henne på god middag å mys! Nu är årets pumpa tänd, godisskålen påfylld å tjocksockarna på, hej helg!
  Kolla min blogg för fina bilder, goda recept å massa inspiration <3

  Älska livet!

  Kram Mio

  Svara
 • http://www.inblick.se/bloggar/christian-molk/christian-mölk/2015/10/24/bör-kristna-fira-halloween

  Svara
 • Det gör mig ont att se kristna fira halloween. 🙁

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för ett trevligt event i onsdags!

  Kommer du lägga upp lite bilder från kvällen?

  Oh vilken goodiebag…

  Svara
 • Hej Vackra. Ikväll har vi pyntat massor inför våran Halloweenfest. Det är den första jag riktigt går ”all-in” på och tycker att det ska bli så himla roligt! Ett uppdrag att lösa ett mord blir gästernas uppgift när det kommer

  Svara
 • Hej fina Hannah.
  Så söta dina tjejer är, lilla pumpan var ju bedårande!
  Har äntligen lagt huvudet på kudden, imorgon väntar överraskningsmiddag för min man som fyller år. Men han tror att han ska firas över lite fika på söndag. Men imorgon har jag alltså styrt upp lite annat utan hans vetskap, hihi. 🙂 Älskar att överraska och göra mina älskade glada!
  Hann även med en fartfylld dag på jobbet, hann inte ens gå på toa, är man skönhetsexpert så behövdes man idag uppenbarligen! Så roligt 🙂
  Nä nu ska jag sussa med mina små och älskade.. Ha en härlig helg!
  Kram Denice

  Svara
 • Hej fina
  Så härlig med dessa tillställningar som är så stora och spännande i barnens värld.
  Och vilken mysig tröja du har på dig.
  Önskar dig och din härliga familj en riktigt mysig helg full med spökigheter!
  Kram Rebecca

  Svara