Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | november 4, 2015

Recept

Hej min vän. Hoppas allt är väl. 

Jag jobbar på men måste strax stänga ihop datorn, lägga ifrån mig allt och fara till tandläkaren. Har egentligen inte tid men tandläkaren är ju ett sånt där nödvändigt ont. Det är bara en rutinkontroll så det går nog fort. Har världens bästa tandläkare sedan 12 år tillbaka så det är inget som jag räds i alla fall. Är alltid i goda händer där.

Fick frågor om receptet på kycklingen jag gjorde  igår. Väldigt enkelt. 

HÄR! Hittar du receptet.

Allt du behöver är kycklingfiléer, grädde, créme fraiche, kinesisk soja och sambal. Jag pressade ner några vitlöksklyftor också.

   
 
Vi åt potatisgratäng och grönsaker till kycklingen. Riktigt gott och kycklingen blev härligt mör när den var inne i ugnen så länge. Barnen älskar det.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Recept”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den kycklingen är verkligen god och jättemör! Länge sen jag gjorde den nu, dock. Och vad god potatisgratängen ser ut!!

  Trevlig onsdag.

  Svara
 • Mmmm! Gott!! Hur går det med min affärsidé om att du bör öppna B&B ( i alla fall för mig!! Hi hi!!) som jag nu utökar att även middag bör ingå!

  Svara
 • Åh jag älskar dessa lättlagade rätter som blir så goda. Den här kycklingrätten blir snäppet godare men är lika enkel att göra. Använder ketjap manis som ger sån god lite sötare smak och dessutom är det timjan i också. Prova den nästa gång! http://mat-ro.blogspot.se/2015/02/astrids-ugnskyckling-ketjap-manis.html

  Kram Sara

  Svara
 • Hej Hanna. Jag har letat förgäves efter ett recept på en soppa som du brukar koka. Jag tror att du kallar den ”vegosoppa”? Var kan jag hitta den?
  Mvh Viveka

  Svara
 • Kan du mena min kräftsoppa tro? Om det är den du menar med bl a morötter och kavliost i så hittar du receptet här http://www.femme.se/hannah/2011/11/09/kraftsoppa-it-is/ Stor Kram

  Svara
 • Mums det ska jag laga imorgon. Borde hoppa över gratängen eftersom jag gjort äppelpajen ett antal gånger sedan du la ut det receptet. Såå god 🙂
  Kram o trevlig kväll.

  Svara
 • Den såsen är sååå god, jag brukar göra samma rätt fast med fläskfile.
  den läggs oxå ner rå, skivad i skivor..

  Svara
 • Tusen tack før kyckling receptet!! Ska provas i helgen ☺ har gjort en av dina andra kycklingrætter med många ggr ☺ du er en inspiration på alla plan och jag blir alltid like glad av att gå in her! Ska se till att anmæla mig till ngt av dina events i sødra Sverige nær du kommer igen då jag bor i Køpenhamn. Rigtigt trevlig helg!!
  Kram jennie

  Svara
 • Haj! Kycklingen är jättegod, gör den ofta lätt att laga och barnen gillar det. Snälla skulle du kunna lägga recept för hallonpaj

  Svara