Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:49 | november 12, 2015

Uppe i ottan

God morgon vacker. Hoppas allt är väl.

Jag klev upp tidigare idag så jag skulle hinna med min kaffe i lugn och ro innan morgonstöket börjar på riktigt. Har duschat och gjort mig klar, tänt ljus, dukat fram frukost och sitter nu och bara myser.

Trots att jag var galet trött när klockan ringde så är det så mycket bättre för mig att gå upp en timme innan alla andra. Då slipper jag stress, dåligt humör och allt blir trevligare 🙂

   

Är du en morgonmänniska och är uppe i ottan vare sig du behöver eller inte?

Önskar dig en fin dag.

Varma kramar ❤️

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Uppe i ottan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar att gå upp tidigt (vare sig jag behöver eller ej), tända ljus och dricka kaffe! Ha en finfin dag!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vill tacka för den sköna känsla som infinner sig då jag dagligen besöker din blogg… Avslappning, igenkännande, förståelse, inspiration & mycket mer. Tack för att du delar med dig!
  Jag har liksom du insett att morgonen blir bättre om jag stiger upp & gör mig iordning innan väckningen av min lilla prins. Hela morgonen blir som en förlängning av den där lugna stunden med levande ljus & kaffe.
  Ta hand om dig!

  Svara
 • God morgon.. 🙂 Här har du en riktig morgonmänniska, vaknar mellan 05,15-05,45 varje morgon, alltid innan klockan som ringer 06,00.. Men nackdelen är ju att jag lägger mig runt 20,30 varje kväll.. haha Men håller med dig fullständigt, såå skönt att få en liten stund för sig själv på morgonen och hinna ta den VIKTIGA koppen kaffe.. 🙂

  Ha en fin fin dag..
  kram Therese från Enköping

  Svara
 • Är och har alltid varit uppe tidigt. Min sexåring har ärft denna ådra så här är vi uppe vid 05. Känns som att det snart är lunchdags.

  Svara
 • Jag stiger hellre upp tidigt än lägger mig sent 🙂 Men just nu skulle jag gärna lagt mig för jag jobbade inatt. Men jag får sova när lilltjejen sover om nån timme 😀
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

  Svara
 • jag är egentligen ingen morgonmänniska alls. Vill dö lite varje gång klockan ringer.. Men kommer man väl upp är det ju faktiskt ganska mysigt…speciellt på vinterhalvåret när man tänder ljus och allt är mörkt och tyst 🙂
  Jag behöver dock en halvtimme innan jag väcker Lillskrot. Vi har nämligen ganska kasst morgonhumör båda två så på detta viset blir det trevligare för oss båda! 🙂
  Hoppas du får en fin onsdag, Hanna! Kram.

  Svara
 • Älskar också den där lila stunden för mig själv innan resten av huset vaknar. Den är guld värd.

  Svara
 • Ber om ursäkt för att min kommentar i förra inlägget kom två gånger. Trodde inte första kom med för jag var inte inloggad då. Bra att du tog bort den oerhört tråkiga kommentaren från G.

  Jag vaknar mellan 04 och 05 varje morgon och tycker bara det är härligt, dagen blir lång och man hinner med mycket, om man vill. Lägger mig däremot nästan alltid vid 21.45 för då är jag trött.
  Skönt när man kan göra som man vill, jag är numera pensionär.

  Tack för en väldigt trevlig och givande blogg.
  Hälsningar Skåneland.

  Svara
 • Oj oj önskar att jag vore lite piggare på moronen men jag är såå trött då, även om jag lagt mig tidigt. Ärjag ledig sover jag till 8.30 ! Svårt att vakna även då

  Svara
 • Är nog mer en morgonmänniska! Fast man kan ju hålla sig för skratt när klockan ringer 04:40 (sambons) och 05:00 (min). Fast nu sover jag knackigt, 14 dagar kvar till bf

  Svara
 • Snoozar gärna några gånger innan jag går upp. Men när jag väl kommit upp så kommer jag igång rätt lätt.
  Har sån tur att barnen har lätt att komma upp oxå. Den äldsta (13) gillar förstås att dra sig lite extra.
  Tack för tipset om farbror blå, skön stämning och trevlig personal.
  Hann med en kanelbulle på tant brun oxå 🙂 förstår verkligen att du gillar ditt Sigtuna.
  Kraaaam.

  Svara
 • Det verkar som att det bara är jag som inte är morgonmänniska i skaran. Går upp senast möjligt när jag jobbar dag o om jag jobbar kväll eller är ledig sover jag tills jag vaknar, vilket är betyyyydligt senare

  Svara
 • Jag går alltid upp tidigt så jag hinner fixa i ordning mig, dricka mitt morgon kaffe med tända ljus till Nyhetsmorgon:-)STOR KRAM

  Svara
 • Var har du köpt den fina ljusstaken? Min mamma önskar sig nämligen en i julklapp

  Svara
 • Bild på frullen hade med varit gott att se, säger frulle nörden som aldrig äter frulle. Älskar alla härliga frukostbilder och önskar jag våre en frukost människa men är sällan hungrig före 11 🙁 Så jag brukar googla på frukost bilder för att försöka ändra mitt tänk/sug men inte lyckats än.

  Svara